Annons
X
EXPRESSEN.SE

Publicerad 20 jul 2009 12:57

Uppdaterad 20 jul 2009 13:00

Sexiga saker män INTE tänder på

Nätstrumpbyxor, läppstft och sexanspelande drinkar kan bli för mycket för männen.

Nätstrumpbyxor, läppstft och sexanspelande drinkar kan bli för mycket för männen.

Här är listan över de sju "sexiga saker" som män faktiskt inte tänder på. Det är tidningen Glamours "rådgivare" singelkillen Jake från New York som sammanställer männens "Turn-offs", skriver norska Kk.no.

1. Figurklippt könshår

Jake berättar att han träffat tjejer som bara haft ett supermalt streck och trott att tjejen glömt det vid rakningstillfället och hans kompis som möts av både en blixt och ett utropstecken. Även om det kan vara imponerande verkar det som att killarna tycker att det är upphetsande nog med själva situationen i sig. Det är med andra ord ingen dum idé att att hålla frisyrlysten i schack, skriver Kk.no.

2. Nätstrumpbyxor

Va? Är inte nätstrumpyxor jättesexigt? Jake menar att en tjej som har på sig nätstrumpbysor verkar skrika – Se på mina ben! Och menar att en kort kjol har mycket bättre effekt.

3. Troslöshet

Det beror lite på omständighetetrna – om tjejen har gått utan trosor hela dagen eller bara inför mötet med killen.
– Om det bara är för oss så är det sexigt, men om hon har gått utan hela dagen är det inte så roligt. Vi tror nämligen att tjejer utan underkläder är lite redo för action när som helst och det är ju det som är sexigt men vi vill inte att det ska vara action bland killarna på tjejens jobb, säger Glamours egen singelkille.


4. Knallröda läppar

Jake tycker egentligen att röda läppar är väldigt sexigt men att de säger ”Se men icke röra – för annars förstör du mitt smink”. Jake tillägger också att när det kommer till läppglans och läppstift så är det fint att se på men att kyssa tjejen betyder att inta en produkt som man inte hade räknat med att få till dessert, skriver Kk.no.

5. Screaming Orgasm och andra sjuka drinkar

Jake menar att beställande av drinkar med namn som anspelar på sex och efterföljs av en flörtande blick inte gör kvinnor mer tilldragande. Det enda som kan imponera på en kille är om tjejen beställer in en whiskey.

6. Öronblåsning

Jake tycker visserligen att en kvinna som viskar något och råkar andas ut en vindpust i örat är väldigt sexigt, men att blåsa rakt in i örat med vilje är något som bara gör ont.

7. Glitter i ansiktet

Jake tycker inte att glittret är osexigt i sig, men menar att det är viktigare med det som är under sminket, skriver Kk.no. Ingen man dejtar en kvinna för att hon är bra på att sminka sig, han dejtar henne för det som finns bakom sminket, säger Jake.