Olycklig. "Min partner vill inte ha sex med mig för att jag tänder på blöjor."
1 av 2: Olycklig. "Min partner vill inte ha sex med mig för att jag tänder på blöjor." Foto: iStock
Suzanne Lindström.
2 av 2: Suzanne Lindström. Foto: Stefan Lindblom / Helsingborgs-Bild

"Tänder på blöjor och napp - min tjej skäms"

Jag är en kille som gillar blöjor och napp. Nu vill inte min partner ha sex med mig för att jag tänder på blöjor. Hon skäms för mig i blöjor och napp.

Jag tycker om att bli behandlad som en bebis och vill bli omhändertagen av en mysig kvinna som tycker om att byta blöjor på vuxna killar. Fast jag vill samtidigt ha sex med min partner, men hon vill inte. Jag är ledsen och vet inte hur jag ska göra.

/Olycklig kille

LÄS MER: 60 heta sextips

SEXOLOG SUZANNE LINDSTRÖM SVARAR:

SVAR: Om du ska ha en chans med din partner, som tycker att det här är pinsamt, så behöver du hålla det här med napp och blöjor för dig själv. Du får helt enkelt behålla det i dina fantasier, och försöka att inte leva ut det så mycket. I alla fall inte med henne, eftersom hon tycker att det är avtändande.

"Prova att göra det här för dig själv"

Du kan förslagsvis prova att göra det här för dig själv när du onanerar under ett halvår, när du känner att du behöver det. Och så har du annan typ av sex med din tjej på det sätt som hon tycker om. Men känner du att det inte räcker efter att ha provat det här upplägget under ett halvår är jag inte säker på att du kan fortsätta att vara ihop med din nuvarande partner.

Då kan det vara så att du behöver hitta någon som har samma parafili, det vill säga ovanlig sexuell avvikelse, som du har. Någon som tycker om att ta hand om stora bebisar på det sätt som du vill.

Det här är en udda läggning, men inte så ovanlig att jag inte har stött på det tidigare, så du har absolut möjlighet att hitta någon med samma slags önskningar.

Men som sagt, behåll det för dig själv just nu. Eller lev ut det på egen hand. Lämna din tjej utanför det här, och gå vidare utan henne om det inte fungerar.

LÄS MER: 6 saker du ALDRIG ska göra före sex

Fråga Suzanne

Suzanne Lindström är leg. barnmorska och auktoriserad sexualrådgivare med steg ett i kognitiv beteendeterapi.

Skicka dina frågor till sex@expressen.se

Aktuellt just nu