Härligt - för stunden. "Tillsammans med Adrian var jag inte längre en städad akademiker."
Härligt - för stunden. "Tillsammans med Adrian var jag inte längre en städad akademiker."

Vi älskade mer på en vecka än jag gjort på ett helt år...

Läsarna berättar: Vi vill höra din historia. Du kan berätta om vad som helst, om ett förhållande som inte riktigt blivit som du hoppats, om hur sjukdomen förändrat livet, om dina möten med det övernaturliga, om dagen när du hade änglavakt, om kärlek och otro, kanske om den bästa dagen i ditt liv när det där speciella hände.

Den senaste tiden hade jag blivit alltmer irriterad på min sambo, vårt förhållande - och sexlivet - var långt ifrån vad det hade varit. Efter att vi hade tjafsat en kväll satt jag med ett glas vin och funderade. Vad hade hänt med den hippiechica, snygga tjejen som tog för sig av livet? Den jag varit, fast för länge sen...

I ett plötsligt anfall letade jag upp Adrian på Facebook, en av mina gamla kärlekar som jag hade haft ett passionerat förhållande med som ung.

 

Redan morgonen därpå hade jag fått svar. Han bodde i Berlin och hade ofta tänkt på mig. Vi skickade några meddelanden som snart byttes mot telefonsamtal som växte till en flört - som ibland avslutades med sexuella anspelningar. Jag levde upp, var gladare och fick plötsligt massor med energi.

Jag berättade för min sambo att jag hade fått kontakt med en ungdomskärlek och att jag skulle åka och hälsa på honom. Efter mycket bråk flyttade min sambo ut till lantstället, medan jag blev kvar i lägenheten.

 

Väl i Berlin mötte Adrian mig med blommor på flygplatsen. Det var som en novell, och alltsammans väckte känslor i mig som jag trodde jag tappat bort. Veckan som gick var fantastisk på alla sätt. Tror vi älskade mer den veckan än vad jag hade gjort på ett helt år. Tillsammans med Adrian var jag inte länge en städad akademiker.

Adrian var sig lik, han rökte fortfarande hasch och jag gjorde honom sällskap ett par gånger. Vi hängde på klubbar till långt in på småtimmarna eller så var vi på fest hos hans kompisar.

 

När jag åkte var det med ett löfte om att komma tillbaka. Hemma i Stockholm väntade en tom lägenhet och det kommande året reste jag ofta till Berlin. Jag hade lite kontakt med min sambo, vi kunde prata, men jag var inte speciellt intresserad av att träffa honom.

Efter att jag hade pendlat fram och tillbaka i drygt ett år skulle Adrian hälsa på mig i Sverige. Jag hade förberett med nya lakan, middag och lagt champagnen på kylning. Men han dök aldrig upp utan ringde och svamlade om att han inte tordes, att han hade gamla narkotikasynder i Sverige och var rätt att åka fast. Jag blev besviken och sa att hans haschmissbruk inte kändes okej.

 

Men när Adrian fyllde år och skulle ha fest ett par veckor senare åker jag ner till Berlin igen. Hos Adrian pågick festen för fullt när jag kom, det var knökfullt och haschdimman låg tät. Kvällen urartade totalt, Adrian låg och krälade på golvet medan gästerna skrattade åt spektaklet.

Den kvällen fick jag nog. Jag bestämde mig för att mitt Berlinäventyr var över. Jag ville bara återgå till det trygga lugna livet med helgbesök på landet, trädgårdsskötsel och löprundor i skogen.

 

Hemma i Sverige sökte jag upp min sambo och bad om förlåtelse, sa att jag så gärna ville att vi skulle försöka igen. Det var ingen lätt match, men så småningom försonades vi. I dag lever vi som vi gjorde förut, med den skillnaden att vi är mer rädda om varandra och att vi har ett aktivare sexliv.

Dela med dig av din historia

Varje människa bär en historia. Det är ett känt uttryck och det tänker vi ta fasta på i Söndags- magasinet.

Vi vill höra din historia. Du kan berätta om vad som helst, om ett förhållande som inte riktigt blivit som du hoppats, om hur sjukdomen förändrat livet, om dina möten med det övernaturliga, om dagen när du hade änglavakt, om kärlek och otrohet, kanske om den bästa dagen i ditt liv när det där speciella hände.

Och det behöver heller inte vara så där väldigt speciellt, kanske bara en liten solskenshistoria om hur ni möttes en gång eller om den där härliga semestern, eller mötet ni aldrig glömmer.

Du får naturligtvis vara helt anonym. Men vi behöver ändå ditt namn och ett telefonnummer för att kunna nå dig. Det kommer dock aldrig att visas för någon annan.

Du kan nå oss genom att ringa vår reporter Lars Palmborg.

Lars finns på 08-738 33 80.

Du kan också skriva till oss på adressen:

Läsarberättelser

Söndag, Expressen

105 16 STOCKHOLM

Vill du skicka ett mejl så går det också bra. Du kan skriva till: lasarberattelser@expressen.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + hårvård från Antonio Axu för 199 kr. Köp nu!