Hittar du någon som passar dig?
Hittar du någon som passar dig? Foto: Shutterstock

Test av 12 sexleksaker för kvinnor & män

Eleganta förpackningar, sug, ringar, appar och vibrationer. Söndags reporter har testat tolv sexleksaker som tar sexlivet till en ny härlig nivå.

Satisfyer PRO Traveler

Bäst i test!

Resekompis med orgasmgaranti. En klitorisstimulerare i elegant och diskret design i resestorlek. Med en kombination av vakuum och luft skapar den en känsla av sug och massage på klitoris. Elva olika intensitetsnivåer. Det här är en kraftfull kompis och kan uppfattas för intensiv för den känsliga. Då fungerar det utmärkt att använda den bredvid klitoris i stället för rakt på. Stort plus för designen som gör att du kan köra hands free. Laddas med usbladdare. 

Pris: 499 kr, Lustjakt.se. 

LÄS OCKSÅ: 60 heta sextips 

The sexy weekend kit

Present till en lekfull kompis

Så stor som den här leksakslådan är så räcker nog inte en helg. Många spännande saker att utforska tillsammans med en partner. Innehåller, förutom vibrator och penisringar, även analkulor och små sugkoppar till bröstvårtorna. Fin present att ge till en lekfull kompis. Leksakerna är designade i Sverige. 

Pris: 499 kr, Vuxen.se. 

Ooh love desire

Dubbelstimulering

Med den här dildon kan man stimulera både g-punkten och klitoris, antingen samtidigt eller separat. Klitorisvibratorn har mjuka räfflor av följsam silikon som kittlar lagom mjukt, mot klitoris. Det finns tio olika vibrationsprogram och tål att hänga med i duschen eller badkaret. Vid användning rekommenderas vattenbaserat glidmedel för bästa njutningen. Love Desire drivs av två AAA- batterier som inte medföljer, vilket är ett minus. 

Pris: 599 kr, Easylover.se

LÄS OCKSÅ: Så blir ditt sex- och kärleksår 2018 

Let's stay in bed - Weekend kit

Perfekt för en lekhelg

En leksakslåda med leksaker för både män och kvinnor. Innehåller bland annat olika typer av penisringar och vibratorer. Perfekt för en lekhelg med en partner. Alla leksaker tål vatten. 

Pris: 399 kr, Vuxen.se.

Duets cock ring

Njutning för båda

Den vibrerande penisringen förstärker njutningen för båda parter under samlag. Penisringen placeras vid roten av penisen med vibratorn uppåt, vilket ger stimulans mot kvinnans klitoris under samlaget. Penisringen är en av de bästa vi har testat, för den är lätt att trä på och känns bra för båda parterna. Vibratorn styrs enkelt med en "one-touch" knapp i botten, vilket gör det smidigt i stundens hetta. Duets Cock Ring är vattentålig och kan användas i både dusch och bad. Drivs av tre LR44batterier som medföljer. 

Pris: 199 kr, Easylover.se. 

LÄS OCKSÅ: 7 sexställningar som ger båda orgasm - samtidigt 

The perfect mini vibe

Slinker lätt ned i necessären

Liten men stark vibrator med sju vibrationsprogram. Ser ut som ett läppstift utanpå och slinker lätt med i necessären om man ska ut och resa. Fin design och fungerar bra för till exempel punktstimulering, trots att den är liten. Låt dig inte luras av storleken helt enkelt. 

Pris: 199 kr, Vuxen.se. 

We vibe wish kroppsvibrator

Låt din partner styra

Appstyrd vibrator som man kan använda på hela kroppen. Mjuk och härlig konsistens med tio vibrationsprogram. Genom We vibe-appen kan du skapa dina egna vibrationsmönster eller låta din partner styra vibratorn från sin mobiltelefon, som ett härligt förspel. Vattentät och laddas med usb-laddare. Uppladdningsbar med usb-kabel. 

Pris: 999 kr, Lustjakt.se. 

LÄS OCKSÅ: Männen avslöjar: det här är vår favoritposition 

Wanessa massage wand

Tio starka vibrationsprogram

Massage och vibrator i ett som man kan använda över hela kroppen, både utanpå och inuti.  Wanessa har dubbla vibrationer, en i varje ände och det finns tio starka vibrationsprogram.  Den totala längden är 25 centimeter och omkretsen 10 centimeter. Extra bonus: Prova den över bröstvårtorna för härligt pirr. 

Pris: 699 kr, Vuxen.se.

0rgazmic

Nästan för kraftfull

Den här härliga leksaken stimulerar med både tryckvågor och kraftiga vibrationer. Klitorisstimulatorn som omsluter klitoris är väldigt kraftfull, på gränsen till för kraftfull, så man får använda den försiktigt om man är känslig. Orgazmic är tillverkad helt i silikon och fungerar även i vatten. Tio olika nivåer av pulsering och 20 olika vibrationshastigheter. Laddas med medföljande usb-laddare. Minus för att den är så högljudd, lär ju höras ända in hos grannarna. 

Pris: 599 kr, Easylover.se. 

LÄS OCKSÅ: Test av sexleksaker - här är vinnaren 

Pleasure pearls

Bättre som träningsredskap

Två knipkulor på 24 gram styck som kommer i en trevlig snäcka. Kulorna stoppas in i vaginan för extra stimulans både för mannen och kvinnan. Kulorna är lite för små och känns inte mycket alls. Bättre att använda dem som träningsredskap för slidmusklerna. 

Pris: 199 kr, Lustjakt.se. 

Jewel silikon analplugg

Passar både män och kvinnor

Bling bling i baken. Elegant plugg med avrundad spets för enkel införing. Använd glidmedel och var försiktig. Passar både män och kvinnor som vill ha en extra twist i njutningen. Pluggen är lätt att rengöra och kommer med en sammetspåse för hygienisk förvaring. 

Pris: 149 kr, Easylover.se. 

Secret panty, vibrerade spetstrosa

Bara för mycket smala

En spetstrosa som man lägger in en liten minivibrator i, i storlek av ett läppstift. Kul idé men stort minus över att trosorna, One size fits all, inte ens gick att dra över skinkorna. Passar endast kvinnor med storlek XXS och med platt rumpa. 

Pris: 329 kr, Lustjakt.se.

Aktuellt just nu