Hans skamlösa flirtande funkade…inledningsvis.
1 av 2: Hans skamlösa flirtande funkade…inledningsvis. Foto: Shutterstock
Efteråt var frihetskänslan enorm.
2 av 2: Efteråt var frihetskänslan enorm. Foto: Shutterstock

Sofie: Han stötte på mig – med hustrun i samma rum

Affären inleddes med enorm passion, men under resans gång började Sofie, 33, tvivla. 

Här är hennes historia.

Redan i hallen hörde jag hans höga skratt genom festsorlet. Det sög till av spänning och oro i magen. Jag drog på mig de högklackade skorna, nappade åt mig ett glas champagne och försökte se så oberörd ut som möjligt när jag gled in i vardagsrummet. Nu var jag glad att jag valt en den snygga rödblommiga klänningen. Mitt powerplagg. Det kunde behövas. 

Jonas såg på mig rakt över rummet och jag märkte hur attraherad han var av mig. Bra. Jag behövde få känna det. Det var jobbigt nog ändå. 

En bit bort stod hans hustru. Jag hade aldrig sett henne tidigare, men förstod direkt på andras beskrivning att det var hon. Fy fan vad hon såg tråkig ut. Någon hade beskrivit henne som ett troll. Det stämde faktiskt lite. Risigt, lockigt hår, lite satt och inte särskilt kvinnlig. 

Här stod jag, som hade en affär med hennes man

Vad såg han hos henne? Han hade ju tidigare varit ihop med en riktig skönhet, som gått i samma skola som jag. Fast frun kanske var trevlig och smart? Hon var i alla fall väldigt lik deras tioårige son, som jag hälsat på en gång. Samtidigt tyckte jag lite synd om henne. Här stod jag, som hade en affär med hennes man. Och hon visste antagligen ingenting.

Jag pratade med ett par, som bodde i den stora grannvillan. Jag försökte verka intresserad, men hade svårt att koncentrera mig. Hela tiden var jag medveten om vad han gjorde. Han stod och pratade med en blond, halvsöt tjej. Svartsjukan högg i magen, när jag hörde honom skratta igen. Stötte han på henne? 

I ögonvrån såg jag hur hans hustru gick fram till honom. Han rörde henne inte. Det såg lite stelt ut mellan dem. För mig var det uppenbart att den blonda var intresserad av Jonas. 

LÄS OCKSÅ: Kommer din partner vara otrogen? 7 faktorer som påverkar 

Hustrun var på samma fest

Jag gick till badrummet för att försöka samla mig. Den här nyårsfesten var ren tortyr. Jag såg mig i spegeln och kände hur självförtroendet var på väg att fullständigt försvinna. Jag log stort mot min spegelbild. ”Nu får du skärpa till dig”, sa jag till mig själv. 

När jag kom ut stod Jonas lutad mot väggen. 

– Hej, snygging, sa han.

Jonas drog med pekfingret över min hals och ner i urringningen. 

– Jag skulle gärna gå in en stund med dig i badrummet, sa han och log. 

Jag var inte ett dugg sugen på att ha sex med honom. Inte med frun ett par rum bort. Dessutom var jag lite svartsjuk på blondinen.

Han lovade guld och gröna skogar

Jag och Jonas hade älskat fantastiskt många gånger hemma hos mig. Vi hade en sexuell kemi utöver det vanliga. Han behövde knappt röra mig, så gick det för mig. Han sa att han aldrig hade varit så attraherad av någon som av mig. Vårt kärleksliv var helt underbart och han påstod att han inte haft sex med sin fru på två år. Det hade varit dåligt ända sedan de fick barn, sa han.

Läsarna berättar

Varje människa bär på en historia. 

Vi vill höra din historia. Du kan berätta om vad som helst, om ett förhållande som inte riktigt blivit som du hoppats, om hur sjukdomen förändrat livet, om dina möten med det övernaturliga, om dagen du hade änglavakt, om kärlek och otrohet, kanske om den bästa dagen i ditt liv när det där speciella hände.

Och det behöver heller inte vara så där väldigt speciellt, kanske bara en liten solskenshistoria om hur ni möttes en gång eller om den där härliga semestern, eller mötet ni aldrig glömmer.

Du får naturligtvis vara helt anonym. Men vi behöver ändå ditt namn och ett telefonnummer för att kunna nå dig. Det kommer dock aldrig att visas för någon annan.

Skriv till oss på adressen:

Läsarberättelser

Söndag, Expressen

105 16 STOCKHOLM

Vill du skicka ett mejl så går det också bra. 

Du kan skriva till: lasarberattelser @expressen.se

Jag förstod inte varför de fortsatte att vara ett par. De var verkligen omaka. I stället fantiserade jag om att det skulle bli han och jag. Han hade sagt att han ville köpa en sekelskiftesvilla med mig och skaffa tre barn. 

Nu hade han inte hört av sig på en vecka. Men jag vill inte ringa honom. Jag visste ju aldrig om hans fru var i närheten och dessutom kändes det förnedrande. Jag var den andra kvinnan. 

LÄS OCKSÅ: 5 saker som kan vara värre än otrohet 

Otrogen flera gånger

Det var inte första gången han var otrogen. När jag hade träffat Jonas i fyra månader berättade min väninna att en kollega till henne haft ihop det med Jonas tidigare. Då jag frågade honom sa han att det stämde. Men det hade bara handlat om sex, sa han. Han hade känt sig ensam och hade inte vågat berätta det för mig av rädsla för att jag inte skulle vilja träffa honom mer, sa han. Det hade jag kanske inte heller. 

Jag kände en stor passion för Jonas, samtidigt som jag inte riktigt gillade honom. Han tog mycket plats och krävde uppmärksamhet. Vi möttes på en bröllopsfest i skärgården hos en gemensam vän. Jonas hade suttit på min högra sida och jag minns att jag tyckte att han var kaxig, attraktiv och rolig att snacka med. Hans fru hade inte varit med den gången och vi hade suttit på en skärgårdsbrygga och pratat till långt in på småtimmarna. 

"Känslan när jag gick därifrån var obetalbar"

Vår relation var verkligen som en berg- och dalbana. När vi sågs var det fantastiskt på ett nästan overkligt sätt. Sedan kunde han låta bli att höra av sig på två veckor. Oron jag kände var tärande och jag hade gått ner fyra kilo i vikt. Jag hade sagt till honom att han fick höra av sig oftare, annars behövde vi inte ses. Men det hjälpte inte.

När Jonas nu stod här framför mig kände jag att jag fick nog. Jag blev heligt förbannad. Han hade inte hört av sig en enda gång under julhelgen. Ändå hade han mage att fräckt peta i min urringning med frun på andra sidan väggen. 

– Du, jag vill aldrig mer träffa dig. Du har inte hört av dig under hela julen. Då får det vara.

Yes! Känslan när jag gick därifrån var obetalbar. Vilken befrielse! Det kändes som om alla mina skyddsänglar stod bakom mig och applåderade.

Berättat av Sofie, 33.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + hårvård från Antonio Axu för 199 kr. Köp nu!