Så blir din sex- och kärlekssommar 2016

Väduren tackar inte nej till ett äventyr i sängen. Skytten kan räkna med en kombination av frisk luft och kärleksmys. Fiskarna kan se fram emot en spännande kärleksmånad i juli. Se hur din sex- och kärlekssommar blir.

Astrologen Li Larsson tecknar sommarens astro – tecken för tecken.

1. Väduren – sexig

21/3-20/4

Släkt & Vänner: Venus och Mars påverkan gör dig till en mästare på att planera dina möten och hinna umgås med dina närmaste utan att behöva offra alltför mycket av din dyrbara egentid. Som alltid är du självständig och friheten kallar, men du är också den som visar kärleksfull omtanke. Du vill helst hitta på äventyrliga eller roliga saker när du umgås.


Kärlek: Din kärlekssommar är näst intill en tiopoängare. Nu faller mycket på sin plats av sig själv, men ju mer du anstränger dig desto bättre blir det. Överraska och bjud till och den gamla glöden tänds på nytt. För singeln är perioden 15-22:e augusti ett säkert tips, även om du inte gör mer än hänger på stranden hettar det till!


Sex: Din utstrålning andas sex och du tackar sällan nej till det roliga, tvärtom är du aktiv och uppfinningsrik på det här planet. Sommarens kärleksmagnet för framför allt lufttecknen, som fascineras av ditt självförtroende i sängen. Du tar förstås kommandot!


Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Vågen och Vattumannen är tecknen som dras till din speciella charm, lite bufflig och självständig, men överraskande passionerad när man kommer dig tillräckligt nära...


Chansen: Äventyret hägrar!

2. Oxen – självsäker

21/4-21/5

Släkt & Vänner: Jupiters influenser peppar dig att gå utanför de trygga gränserna och nya kontakter tycks hamna på listan över viktiga personer i ditt liv. Nu ser du längre än näsan räcker, kanske du reser och låter dig berikas av andras kulturer. Med dina öppna sinnen går folk ut och in i ditt hem jämt, gästfrihet är nämligen ditt andra namn!


Kärlek: Kärleksplaneterna Venus och månen sprider sitt skimmer och den stadgade Oxen vet hur man visar uppskattning med guldkant. Du firar gärna sommaren och hjärtevännen med något lyxigt och påkostat. Singeln har draghjälp av passionerade energier från Mars och Jupiter och en sensommardejt kring 29-31:e juli känns lovande, bara du får tummarna loss!


Sex: Njutningar är viktiga för ditt tecken och kanske du njuter mest av den fysiska närheten. För att den ska bli fulländad måste du känna trygghet och det gör du nu, självförtroendet glöder under Jupiters positiva flöde. Ett oväntat äventyr kan hitta vägen till dig...


Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Skorpionen och Tvillingarna attraheras av den kombination av trygghet och äventyrlighet du visar nu. Du har en livfull energi.


Chansen: Du vidgar vyerna!

3. Tvillingarna – seriös

22/5-21/6

Släkt & Vänner: Nu känns du sansad och förnuftig, Saturnus har slängt med sleven och en stor portion självdisciplin och ordningssinne landar hos just dig i sommar. Familjen och de nära vännerna bör känna av dina nya omsorger. Det går att komma till dig och få goda råd, men du är också tuff och krävande mot dem du tycker behöver det!


Kärlek: Håll utkik efter drömpartnern och låt bli de tillfälliga affärerna, när Jupiter och Neptunus samverkar finns chansen att den du väntat på dyker upp! Sommaren bjuder på fina odds från mitten av juli och det är ingenting du bör slarva bort med fel person. Den stadgade i tecknet anar att omväxling från vardagen är nyckeln till spirande nyförälskelse.


Sex: Du är som alltid en trevlig mix av spontan och romantisk, på det här planet lyckas du släppa på kontrollen och prestigen och vågar vara bara dig själv. Kanske du inte är supersexig just nu, ibland lite väl obetänksam och impulsiv, men din genuina äkthet gör dig attraktiv.


Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Skytten och Oxen är positiv energi och framåtanda, respektive stabilitet och trygghet. Bara att välja.


Chansen: En lyckad affär!

4. Kräftan – heting

22/6-23/7

Släkt & Vänner: Planeten Mars har en intensiv påverkan på ditt tecken i sommar och det gör vissa av dina relationer lättantändliga och ostabila, medan andra fördjupas. Viljan är stark och temperamentet sällan långt borta, se upp för att kliva över andras gränser. Bäst fungerar det ihop med dem som är äldre än du!


Kärlek: Sensommaren bär Venus tecken med sig och nu landar leken och lusten. Det blir inte mycket vardag, hellre ramar du in kärleken med något spännande och festligt, som förlovning eller bröllop. För singeln gäller det att visa att du finns, att röra på dig i helt nya kretsar ger dig de bästa chanserna. 7:e och 14:e augusti är lovande datum!


Sex: Med Mars glödande energi bubblande under ytan känns du inte svår att förföra. Det är något av "pang på rödbetan" över tecknet under den här tiden, snabba reaktioner och häftiga möten i sommarnatten. Kanske du överraskar dig själv med att hamna i något högst tillfälligt.


Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Stenbocken och Skorpionen väcker lusten och nyfikenheten i dig. Du känner snart att du vill ha mer...


Chansen: Heta nätter!

5. Lejonet – charmig

24/7-23/8

Släkt & Vänner: Du är den som sätter fart på både dig själv och andra nu, alltid redo för äventyret. Omgivningen följer dig gärna, väl medvetna om att du villigt tar på dig ansvaret för planeringen. Du är inte bara ute efter att ha roligt dock, en hel del jobb ser också ut att vänta i sommar, kanske i en egen verksamhet?


Kärlek: Du flörtar glatt, men hjärtat är svårfångat. Kärleksplaneterna Månen och Venus fixar chanserna, men du stannar ofta på ytan nu och mötena riskerar att bara bli tillfälliga attraktioner. Som alltid har du charmen med dig och risken finns att någon faller handlöst för dig, var därför rak och tydlig med var du står redan från början!


Sex: Som Lejonet i zodiaken är du krävande och vill bli bortskämd, både i och utanför sängkammaren. Du spinner loss i en vacker omgivning, med uppvaktning av klass och generöst med komplimanger. Hetaste dagarna (och nätterna!) är 4:e och 13:e juli och 7-10:e augusti!


Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Vattumannen och Vågen stryker dig medhårs nu och det gillas. Du beundrar och låter dig beundras.


Chansen: Framgång på jobbfronten!


6. Jungfrun – generös

24/8-23/9

Släkt & Vänner: Det sentimentala är inte din grej i sommar. Jupiters frisinnade påverkan på tecknet ger dig ett hälsosamt mod, kanske du säger adjö till en osund relation och vandrar vidare. Du vill andas frihet och avkoppling från kraven, möta nya människor som utvecklar dig. Du är generös och positiv och lyxar gärna till det när du umgås!

Kärlek: Turstjärnorna Jupiter och Venus är båda i farten och för dig som är solo kan det bli högsta vinsten i sommar! Var extra på hugget kring 18:e och 22:a juli, samt första veckan i augusti. En gynnsam vändpunkt även för övriga, överraska din partner med en romantisk resa och du får igen med råge!


Sex: Det finns något spännande i luften där du befinner dig. Du är fysiskt intuitiv och utrustad med fingertoppskänsla för din partners speciella behov. Att tända ljus, krana upp ett bubbelbad eller ge massage med väldoftande oljor leder dig in på rätt spår.


Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Fiskarna och Stenbocken är tecknen som svarar på dina behov med stor tillgivenhet. Där möter du bekräftelse och beskydd.


Chansen: En ny frihet!

7. Vågen – kontrollerad

24/9-23/10

Släkt & Vänner: Du påverkas av bångstyriga planeten Uranus och nu är du svår att ta för given, ombytlig och rastlös ändrar du dina planer stup i kvarten. Du vill helst umgås med dem som stimulerar ditt intellekt och din kreativitet och dras till eldtecknen framför allt. Släkten får kanske inte se röken av dig särskilt ofta, men det dimper ner ett vykort då och då...


Kärlek: Din sommar är förmodligen inte den hetaste, men det är så du vill ha det. Du är känslomässigt stabil och kontrollerad och även om du flörtar har du huvudet med dig. Singeln ställer höga krav om det ska bli något, du faller inte förrän du vet om personen i fråga håller måttet. Kanske ett möte i månadsskiftet juli/augusti ändå får hjärtat att slå lite snabbare!


Sex: Fysiskt står du mellan eld och is, du tänder snabbt men svalnar lika fort. Du gör ett starkt och självständigt intryck just nu, men i hemlighet längtar du efter att bli fångad och bortförd. Kontrasterna skapar mycket spänningar inom dig, men tillsammans med rätt person omvandlas de till passionerade möten!


Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Den som vill ha mer av dig i sommar måste kämpa. Du kräver något extra för att vilja ge av dig själv och Väduren och Lejonet står beredda!


Chansen: Kreativiteten blommar!

8. Skorpionen – intensiv

24/10-22/11

Släkt & Vänner: Planeten Mars influenser är alltid intensiva i just ditt tecken och nu är du sällan stillastående. Du trivs med att flaxa hit och dit under sommarens härliga dagar. Men du är lojal och vänfast och dina närmaste är alltför viktiga för att glömmas bort ens när du har som roligast. Du släpar dem helt enkelt med dig!


Kärlek: Din sommar känns spännande på kärleksplanet! De planeter som samlas handlar alla om kärlek och särskilt den 14:e -17:e juli händer det saker som känns avgörande för en viss relation. Utnyttja dessa influenser till fullo. Öppna ditt hjärta, även du som är singel får lätt kontakt nu. Kanske det är en äldre person som fångar ditt intresse.


Sex: Sommartiderna gör dig alltid till en drömmare och fantasierna får stort spelrum, men du är också den som vågar ta dem med dig ut i verkligheten. När planeten Mars påverkar är du hetare än solen, gnistan är aldrig långt borta. De nya erfarenheterna du gör nu tycks bli av den häftiga sorten!


Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Oxen och Kräftan anar instinktivt dina hemligheter och vill uppfylla dina drömmar.


Chansen: En vinst väntar!

9. Skytten – äventyrlig

23/11-22/12

Släkt & Vänner: Jupiter blåser varma vindar mot ditt tecken och det är mys och trevnad jämt. Du är trevlig mot folk och poppis i flera läger. Utlandet lockar mot slutet av sommaren och om du inte reser själv kanske du får långväga besök. För övrigt tar du helst igen dig ute på landet och tillsammans med dem du tycker om, långt ifrån stadens larm och brus.


Kärlek: Saturnus bana ökar stabiliteten och tryggheten för många, andra får tuffa läxor att lära. Juli månad är en smula karg känslomässigt, kanske du håller igen av rädsla för att bli avvisad eller sårad. Temperaturen bör stiga igen redan i början eller mitten på augusti, en tid att handla snabbt för dig som har något bra som väntar!


Sex: Du äger sommarens friaste kropp och själ och har helst naturen som sängkammare. Kombinationen frisk luft och kärleksmys slår det lyxigaste hotell med hästlängder. Att trängas ihop i ett tält, under en filt på stranden eller göra spännande utflykter till avskilda platser tänder stjärnorna på din himmel...


Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Tvillingarna och Fiskarna är tecknen som villigt hänger med på dina somriga äventyr!

Chansen: Romantik under augustimånen!

10. Stenbocken – framåt

23/12-20/1

Släkt & Vänner: Jupiters påverkan gör gott för den blyga och försiktiga i tecknet just nu. Den här tiden har alla chanser att bli positiv och utåtriktad och du är dessutom tursam med dina planer. Du får sannolikt känna att din popularitet växer bland dem du umgås mest med, förena gärna nöjen med nytta och anlita dem i något av dina projekt!


Kärlek: Din sommar är en stärkande period under ett omvälvande kärleksår. Plutos krafter bjuder på en del motstånd, men just nu kan du pusta ut och låta harmonin gro. Passa på att lufta sådant som riskerar att sätta krokben längre fram om det sopas under mattan. För singeln känns 17:e juli och 5:e augusti som spännande datum för en dejt!


Sex: Pluto väcker din sensualitet med kraft och den präktiga bocken darrar, nu lyckas du knappast med att kontrollera känslorna och sätta upp hinder för spontaniteten. Du gör tvärtom, släpper lös ångan och har roligt i sängen! Både du och din partner överraskas av din nya företagsamhet.


Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Kräftan och jungfrun ser vem du är under ytan och gillar innehållet!

Chansen: Tursamma projekt!

11. Vattumannen – positiv

21/1-18/2

Släkt & Vänner: Venus utåtriktade påverkan gör din sommar till en social och lättsam tillställning, med många fester och glatt firande med nära och kära. Du är ett trofast och lojalt tecken och tänker även på dem du inte kan nå fysiskt. Sensommaren är en gynnsam tidpunkt för dig som vill satsa ännu mer på samarbete och positiva kontakter!


Kärlek: Årets planeter ger dig en särskild lyskraft. Som partner är du sensuell och spännande, men framför allt rolig att vara tillsammans med. Du har energi för två och ser till att stämningen infinner sig. I början på juli klappar hjärtat som varmast för singeln. Nu känns de positiva förändringarna nära och det är dags för ett modigt initiativ!


Sex: Energierna från planeterna Mars, månen och Venus berättar om glada skratt från din sängkammare. Det finns en lekfull, men också mycket romantisk stämning i dina sommarnätter, en möjlig nystart för den fysiska sidan av kärleken. Njut, ge och ta för dig!

Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Lejonet och Väduren är samstämda partners just nu, både i kärlek och i vänskap. Det finns en positivt laddad energi som drar er samman.

Chansen: Nya kontakter!

12. Fiskarna – villrådig

19/2-20/3

Släkt & Vänner: Jupiter och Neptunus är energierna som får i gång skapande och kreativitet och detta fantasifulla tecken går upp mycket i sådana aktiviteter i sommar. De egna projekten slukar dig och du märker inte alltid när dina vänner behöver dig, trots din starka intuition. Ändå sluter dina närmaste upp kring dig, som en sköld mot omvärlden när du behöver det!


Kärlek: Julis stjärnor bjuder på något överraskande för singeln, kanske en ny bekantskap som känns svår att skaka av sig. Ta kontakt igen! För den stadgade kan Jupiters påverkan störa friden en smula, nu kommer envis frihetslängtan och begär efter egen tid in i bilden. Unna dig pauserna och känn dig trygg med att trenden blåser över och allting återgår till det normala.


Sex: Äventyret brukar kalla under Jupiters inflytande, men nu är Neptunus också med på ett hörn och visar att det roliga du trånar efter kan vara en illusion. Kom ihåg att gräset sällan är grönare på andra sidan, förnya dig själv och du inspirerar din partner till detsamma!


Det här tecknet passar bäst ihop med dig i sommar: Jungfrun och Skytten håller dig på jorden och himlen på en och samma gång och nu behöver du vistas i båda världarna.


Chansen: Konstnärlig framgång!

LÄS MER: Så blir ditt sex- och kärleksår 2016

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av ToppHälsa + handkräm för 199 kr. Läs mer!