Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Hälsoliv>SEX & RELATIONER

Publicerad 27 nov 2015 09:00

Pimpa sexlivet – med saken från sovrummet

<span>Sexleksaker i all ära - men ibland kan man hitta saker i sovrummet att hotta upp sexlivet med.<br></span>

Sexleksaker i all ära - men ibland kan man hitta saker i sovrummet att hotta upp sexlivet med.

1/3

Foto: Erwin Wodicka

<span>...huvudkudden till exempel!</span>

...huvudkudden till exempel!

2/3

Foto: Zoran Mladenovic

3/3

Glöm dildon, vibratorn och handbojorna.

Den bästa sexleksaken finns redan i sängen.

Här tipsar vi om fyra upphetsande saker du kan göra med – tada – huvudkudden!

Tekniska underverk som dildos och vibratorer i all ära, men man måste inte investera i avancerade (och mystiska) sexleksaker för att nå nya höjder i sängkammaren.

Först och främst: ofta räcker det långt att testa andra ställningar än dem man är van vid – och kanske har tröttnat på efter många års slentrianbruk. Därefter: se dig omkring i hemmet.

Inte minst i sovrummet finns en pryl som kanske inte ger så sexiga associationer, men som faktiskt kan få det att blixtra till mellan lakanen.

Med inspiration av sajten Elite Daily och sexologen Megan Stubbs berättar vi om huvudkuddens (!) oanade användningsområden:

1. Ger stöd vid ensamlek

Använd kudden som support när du onanerar. Extra stöd under benen kan hjälpa till att lindra värk eller stelhet som kan uppstå om man särar länge...

2. Skyddar knäna vid oralsex

Det låter osexigt som tusan, men vi måste faktiskt tänka på våra stackars leder! Och för knäna är det ingen höjdare att gå ner på sin partner, sittande mot något hårt eller platt. Men om du lägger en kudde under knäna, medan din kille (eller tjej) glider ner en bit längs fotändan av sängen kommer du slippa tänka på hur ont det gör i benen. Och kan i stället koncentrera dig på att ge njutningsfullt oralsex.

3. Gör bakifrånsexet ännu skönare

Hundställningen, eller att ta någon bakifrån, är en av våra favoritställningar. Men den kan vara uttröttande! Bygg en hög av kuddar att luta dig mot under akten, så blir du av med lite belastning från överkroppen och klarar några minuter till.

4. Gör det enklare att hitta g-punkten

G-punkten är en erogen zon, som många tycks ha svårigheter att hitta. Hos kvinnan sägs den vara placerad mellan urinröret och den övre delen av slidans främre vägg. Men om du lägger en kudde under svanken på ryggen kommer din partner att få till en vinkel i penetrationen som gör att penisen lättare träffar rätt. Och g-punkts-orgasm sägs ju vara något utöver det vanliga?

LÄS OCKSÅ: Sex är bra för hälsan – så lyfter ni ert sexliv

LÄS OCKSÅ: Guide till tio ställningar

LÄS OCKSÅ: Så hittade vi vår g-punkt