Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren har inte alltid dragit jämt.
1 av 2: Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren har inte alltid dragit jämt. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
I dag är de väldigt nära och träffas både privat och i jobbet.
2 av 2: I dag är de väldigt nära och träffas både privat och i jobbet. Foto: OLLE SPORRONG

Pernilla Wahlgren: ”Vi står varandra otroligt nära”

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har jobbat hårt med sin relation. Efter år av bråk är de som tjejkompisar i dag. Mor och dotter hänger jämt och berättar allt för varandra. Även pojkvännen Phillipe står Bianca väldigt nära. Varje dag ser han hennes sårbara sidor.

Här svarar mor och dotter på tio snabba frågor!

1. Vad är det starkaste minnet från senaste säsongen av ”Wahlgrens värld”?

Pernilla: Det är bröllopet i Palma. Det var magiskt med mycket känslor. Alla mina barn utom Theo var extremt involverade. Brudparet är vänner till mina barn egentligen, men även vänner till mig nu. Bianca och Oliver var tärnor, Benjamin best man. Jag och Linus sjöng. Vi älskar brudparet och det kändes nästan som att mina barn gifte sig.

Bianca: Det var när Oliver gick mot altaret som tärna. Jag är så himla mammig. Han är cool och ganska mycket för sig själv. Att se honom i kostym, le och vara lycklig, var så himla fint.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso: ”Då och då får jag återfall”

2. Hur var Biancas 25-årsfest?

Pernilla: Helt fantastisk! Festen var fint uppstyrd med underbar mat, jätteroliga tal och kärlek. Det var ett jäkla bra party! Då var jag en stolt mamma och Bianca strålade. Phillipes tal till Bianca var så fint. Han känner ju henne sedan tiden innan hon blev Bianca Ingrosso med hela svenska folket.

Bianca: Det var en total succé! Jag hade så kul. Phillipes tal var jättefint och väldigt ärligt. Han pratade om att det är många som kanske känner att de känner Bianca. Det gör ni också, men på det sätt hon vill att ni ska känna henne. Phillipe ser också mina sårbara sidor. Den Bianca som tänker, övertänker, är sårbar hemma och undrar vilka som tycker om henne. Han träffar den osäkra Bianca dagligen. Alla på festen känner inte henne. De känner mig som den öppna, spralliga, tokiga party-Bianca. Phillipes tal handlade om att han ser mig som jag är och älskar mig.

Bianca Ingrosso

Ålder: 25.

Gör: Influencer.

Bor: Lägenhet på Östermalm i Stockholm.

Familj: Pojkvännen Phillipe Cohen, 26. Syskonen Oliver, 30, Benjamin, 22, och Theo,

13. Mamma Pernilla Wahlgren. Pappa Emilio

Ingrosso, 54, är krögare och bor på Mallorca

med hustrun Åsa Ingrosso, 44.

Aktuell: Alla sju säsonger av ”Wahl-

grens värld” finns på Kanal 5/Dplay.

3. Hur går det med romantiken?

Pernilla: Den ligger verkligen på is, för jag hinner inte med. Jag jobbar ju hela tiden och när jag är ledig vill jag vara med mina ungar. Det skulle inte funka att gå på dejt och ha en kille som undrar när jag har tid för honom. Jag kan inte ha någon som ger mig dåligt samvete just nu. Det där får komma när jag har tid. Jag får komma när jag har tid helt enkelt, ha ha.

Bianca: Jättebra! Jag är kär och lycklig. Det mest romantiska jag vet är när Phillipe lagar mat åt mig, vi ligger i soffan och kollar på film. Då blir jag väldigt kär. Han är sjukt bra på matlagning. Att vara omhändertagande är en sådan sexig egenskap. Jag är inte den som vill gå på date nights varje kväll, åka på weekendresor och få väskor. Nä fy fan.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

4. Hur skulle ni beskriva er mor-dotter-relation?

Pernilla: I dag är den helt fantastisk. Vi står varandra otroligt nära. Jag är väldigt tacksam för att Bianca rådfrågar mig om saker, berättar om allt och vill ha mig så mycket i sitt liv. Jag älskar att hänga i hennes mysiga lägenhet. Där äter vi en massa god mat, kollar på film och catchar upp. Vi skrattar väldigt mycket. Humorn är vår gemensamma nämnare. Vi har jobbat på vår relation båda två. Väldigt många skriver att de är avundsjuka på vår relation.

Bianca: Vi är väldigt involverade i varandras liv både jobbmässigt och privat. Vi ses otroligt mycket, pratar, stöttar och finns där för varandra. Vi umgås nästan som två tjejkompisar. Men tjejkompisar ses ofta över några glas. Vi har samma snack fast vi dricker te i stället.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om stora stödet till dottern

5. Vad längtar du efter just nu?

Pernilla: Att få spela min show ”Pernilla Wahlgren har hybris”. Vara ute på turné och spela för publik.

Bianca: Får man säga att man inte längtar efter någonting? Jag trivs ganska bra där jag är och vill bara vara i min lägenhet.

Pernilla Wahlgren

Ålder: 52.

Gör: Artist.

Bor: Villa med sjöutsikt på Lidingö utanför Stockholm. 

Familj: Bianca, 25, och hennes syskon Oliver, 30, Benjamin, 22, och Theo, 13.

Aktuell: Alla sju säsonger av ”Wahl- grens värld” finns på Kanal 5/Dplay. Pernillas turné med föreställningen ”Jag har hybris” är uppskjuten till slutet av augusti.

6. När skrattade du senast?

Pernilla: Så fort vi ses skrattar vi. Jag skulle nog säga att vi skrattar åt mig. Vi har den jargongen.

Bianca: I dag. Åt vad kommer jag aldrig ihåg, men det var säkert åt oss.

7. När är du riktigt pinsam?

Pernilla: Jag tycker jag var pinsam när jag skulle hålla tal på Biancas fest. Mina läsglasögon ramlade ned, så jag såg ingenting. Jag kunde inte hålla i mikrofon och kort samtidigt. Ingen hörde vad jag sjöng, för musiken var för låg. Det var ju inte mitt fel, men det var pinsamt. Jag vill ju ändå göra succé när jag kliver upp på scen.

Bianca: Jag skäms aldrig och tycker inte att jag är pinsam. Jag vaknade upp efter min födelsedagsfest och minns ingenting efter tolvslaget. Jag tror att någon tutte flög ut någon gång och det är ju lite pinsamt.

8. Vad är du mest nöjd med hos dig själv?

Pernilla: Att jag har så lätt för att se det positiva i saker och har lätt till skratt. Annars hade jag enkelt kunnat gräva ned mig och bli bitter. Jag ältar inte, försöker lämna och gå vidare. Det har varit en kamp, men jag är stolt över att jag har kommit dit i dag.

Bianca: Jag har väldigt lätt att förlåta och be om ursäkt. Min bästa egenskap är att jag är medveten om mina egna brister. Jag vet direkt när jag har gjort fel. Säger du något till mig kommer jag aldrig svara: Ursäkta? Man behöver inte dra ursäkter ur mig. Jag har också lätt att förlåta folk, då jag vet att alla har brister.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso på Kristallengalan där de vann Årets program och Årets tv-personlighet 2018. Foto: OLLE SPORRONG

9. Om du fick ändra något i ditt utseende – eller en egenskap – vad skulle du välja då?

Pernilla: Utseendet vill jag inte ändra för det är ju jag. Men jag vill inte bli äldre, så kunde man ta bort alla rynkor hade det varit trevligt. Jag skulle vilja bli lite mer organiserad. Det vore en dröm om jag var pedant.

Bianca: Jag gillar att jag är känslostyrd, men jag har ett väldigt hett temperament. Jag går från noll till hundra. Sedan är jag där i fem minuter, innan jag blir totalt lugn igen. De där fem minuterna! Min kompis svimmar lätt när han ser blod. Han har lärt sig att klämma på händerna och spänna benen, så det kommer blod upp i hjärnan. Jag vill lära mig något sådant. Kanske göra en andningsövning? Nu låter det som att jag är helt galen. Det här är kombinerat med min PMS. Den är vida känd. Inte charmigt.

10: När grät du senast?

Pernilla: Det är evigheter sedan jag grät för att jag var ledsen. Jag minns inte när. Det är härligt, en stor förändring. Senast jag grät var när vi tittade på bröllopet i ”Wahlgrens värld”. När Oliver kom ut...ur min vagina... Ha, ha, nej då! När han kom ut som homosexuell…Nej då.

Att se bröllopet är en gråtfest. Jag och Bianca är extremt lättrörda och gråter alltid samtidigt när vi ser något på tv.

Bianca: Det var när vi såg avsnittet med bröllopet. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + bok av Annika Sjöö för 199 kr. Köp nu!