Bianca Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren.
Bianca Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren. Foto: OLLE SPORRONG

”Mitt kärleksliv är me, myself and I”

Pernilla Wahlgren är kanske lite för lycklig som singel. Den man som ska vinna hennes hjärta gör bäst i att sjunga rent. Dottern Bianca Ingrosso däremot är väldigt kär. Trots det skulle hon gärna gå i parterapi resten av livet.

 Pernillas och Biancas bästa ...

...söndag:

Bianca: Åh, min bästa söndag är helt oplanerad. Då äter jag gärna en extra lång brunch ute. Jag gillar kvarterskrogen Nybrogatan 38 eller så gör jag en picknick. Det ska vara mycket goda maträtter och sedan kan jag bara sitta och njuta i flera timmar. Efteråt tar jag en långsam promenad. Resten av dagen och kvällen ligger jag bara och kollar på film och gosar med mina hundar medan Phillipe lagar mat. Varje helg har jag en oplanerad dag. Jag skulle kunna ligga och titta på tv två veckor i sträck.

Pernilla: Min söndag är väldigt lik Biancas. Det hon beskriver är exakt det jag älskar. Att ha sovmorgon, ingen tid att passa, hänga med familjen och käka god mat. Jag älskar också att ligga hemma hos Bianca och titta på film. Det gör vi ofta. När jag är ledig är jag ledig. Då kopplar jag av och behöver inte leka Mamma Duktig. Det är min räddning och anledningen till att jag aldrig gått in i väggen. Jag tittar på tv och har inte dåligt samvete för att jag inte storstädar eller röjer en stor garderob. Det må vara lite stökigt, men hellre det och ha hälsan än att slå knut på sig själv.

Pernilla Wahlgren & Bianca Ingrosso

Ålder: 25 respektive 52.

Gör: Artist respektive influencer. Tv-personligheter.

Familj: Biancas syskon Oliver, 30, Benjamin, 22, och Theo, 13. Biancas pappa Emilio Ingrosso, 55, är krögare och bor på Mallorca med hustrun Åsa Ingrosso, 45. Biancas pojkvän Phillipe Cohen, 26.

Bor: Bianca bor i en nyrenoverad sekelskifteslägenhet på Östermalm, Stockholm. Pernilla har en villa med sjöutsikt på Lidingö utanför Stockholm.

Aktuell: Åttonde säsongen av ”Wahlgrens värld” i Kanal 5 och på Dplay börjar

den 3 september.

 ...nya säsongen av ”Wahlgrens värld”:

Bianca: Den blir helt perfekt. Det är den ärligaste säsongen någonsin med dramatik, familjekänsla och feelgood. The best of Sweden.

Pernilla: Oh my god! Vi åker till Los Angeles. Det hände så otroligt mycket där att det blev tre avsnitt. Så härligt! I LA bodde jag med Bianca, Phillipe och assistenten Lovisa. Serien handlar om allt från att jag höll på att sätta eld på köket i huset vi hyrde till cirkusen varje gång vi skulle gå ut och käka. Det är också värsta bråket mellan Benjamin, Phillipe och Lovisa. Från början var det här tänkt att bli en tjejresa för Bianca och Lovisa. Nu blev det en familjeresa plus Lovisa. Varför jag följde med? Jag tycker det är roligt att göra saker som barnen inte uppskattar. Bianca brukar ge mig mycket råd om hur jag ska klä mig och vara, men jag känner att jag är som jag är. I det här fallet hade jag länge tänkt att jag skulle hälsa på Benjamin i hans studio i LA. Jag hade några dagar ledigt och tänkte att Bianca får tycka vad hon vill om det.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso: ”Då och då får jag återfall”

...köp:

Bianca: Min lägenhet. Jag känner mig så himla hemma där. Varje gång jag kommer hem känner jag mig lugn och trygg.

Pernilla: Mitt hus i Spanien. Det var en bra investering. Där hoppas jag kunna bli gammal och njuta av värmen och utsikten, när jag inte längre jobbar. Jag kan se berg, hav och min vackra by. Då mår jag som bäst. Framöver skulle jag vilja bo där större delen av året.

...bakredskap:

Bianca: Jag använder inte så mycket redskap, utan bakar mycket för hand. Ofta gör jag kanelbullesockerkaka eller en banankaka. Det ska inte vara komplicerat. Någon stor assistent vill jag inte ha. Jag tycker inte om stora maskiner som tar plats.

Pernilla: Bianca har verkligen blivit grym på att baka. Därför gillar jag att vara hemma hos dem, äta värsta goda middagen som Phillipe har lagat och hembakt från Bianca. Mitt bästa bakredskap är en vanlig elvisp. Jag är för lat för att vispa för hand.

Bianca Ingross med pojkvännen Phillipe Cohen. Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

...mammamys:

Bianca: Vi tycker om att göra det gosigt med tända ljus, filtar och kuddar. Det ska vara enkelt med lite plockmat och härlig musik.

Pernilla: Jag och Bianca gillar att ha spon­tana dagar på stan, kolla i butiker och äta lunch. Förr i tiden åt vi alltid hos mig, men sedan Bianca köpte våning på Östermalm hänger vi mest där. Jag gillar att ligga hemma hos henne. Hon är duktig på att serva mig och kommer med dricka och snacks. Somnar jag på soffan kommer hon med filtar och kuddar.

Vi gillar båda att duka fint, tända ljus och lägga upp maten snyggt till fru­kost, lunch och middag. Jag har alltid varit allergisk mot att servera ost och skinka i sina förpackningar. För mig är det jätteviktigt, man äter ju även med ögat. Även om det är lite mer jobb att servera på fat är det trevli­gare för alla. Jag tänder ljus även om jag är själv hemma.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om utbrändheten: ”Tuffare än vad jag någonsin kunnat förstå”

...misstag:

Bianca: Jag gör misstag hela tiden. Hälsar på fel personer och säger fel saker, men då skrattar jag bara.

Pernilla: När jag var på ”Nyhets­morgon” en gång stod jag och väntade på att gå in i studion. Jag trodde det stod en dator där och tänkte surfa, men det visade sig vara väderkartan. Jag lyckades flytta om hela väderkartan, som meteorologen skulle ha i direktsändning. Hon kom in i panik och skrek. Då skämdes jag lite.

Om jag erkände? Ja, det gjorde jag, men först funderade jag på att skylla på barnen som var i studion. Meteorolo­gen hann precis fixa till kartan och fick improvisera.

...kärleksliv:

Bianca: Jag är väldigt kär. Han heter Ahmed…Nej då, det är samma gamla Phillipe. Vi har inte gått i parterapi än, som jag tidigare pratat om, men jag vill alltid gå i terapi. Jag går gärna i par­terapi resten av mitt liv.

Pernilla: Mitt kärleksliv är me, myself and I. Jag trivs förträffligt med det, till och med lite för bra för att vara sugen på att dejta. Jag är en väldigt, väldigt lycklig singel.

...erotikdödare:

Bianca: Svartsjuka. Det tär på ett förhål­lande, tar sönder och tar över. Svart­sjuka kan verkligen urarta och skapa kaos. Jag tror alla har svartsjuka i sig och det kan vara nyttigt att vara lite svart­ sjuk. Lagom är alltid bäst.

Pernilla: Någon som inte förstår min humor. Och så har jag svårt för folk som sjunger illa. Jag skulle inte kunna vara ihop med någon som sjunger falskt i bilen. Inser han inte det är det en erotikdödare, men kan han däremot skratta åt det är det roligt.

Jag håller också med om att svart­sjuka är osexigt.

...sextips:

Bianca: Fokusera på dig själv.

Pernilla: Jag har inget.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + härlig hudvård för 199 kr. Köp nu!