"Jag träffade tv-kändis på speed-dejtingen"

Foto: Anna Rut Fridholm

Söndag lät en av sina medarbetare testa på speed-dejting. En annorlunda form där hon fick tre minuters pratstund var med 18 olika killar.

- Man hinner mer än man tror på den korta tiden, säger Caroline Trädgårdh.

Andra har också läst

När Söndag skickade i väg sin medarbetare för att testa på speed-dejting var 17 killar och 17 tjejer som möttes en lördagskväll i en kroglokal i centrala Stockholm.

- Vi fick en välkomstdrink, en namnskylt, en siffra och minglade runt lite innan vi fick sätta oss vid ett bord med samma nummer, säger Caroline.

Arrangörerna höll koll på de fem minuter som är vad man får prata med var och en. Tjejerna sitter kvar vid samma bord hela tiden medan killarna flyttar runt. På borden fanns en broschyr med förslag på ”isbrytarfrågor” som de kallar det och plats för egna anteckningar om varje dejt. Allt som allt tog det ungefär 2,5 timme med paus.

- Det var lite spänt och nervöst, säger Caroline. Fast några stycken hade gjort detta förut sa de. En hade till och med åkt bil i två timmar från en annan stad för att vara med. Roligast var att prata med en kille som varit med i en dokusåpa som jag följt under hela vintern.

 

Är det någon man vill träffa igen får man kryssa i det på en lapp. Skulle det visa sig att den andra kryssat i likadant, då lämnas kontaktuppgifter ut till båda efteråt via mejl.

- Det var ingen som föll mig i smaken där, säger Caroline. Men jag har flera vänner som har träffat sina partners på detta sätt. Det är klart att man kan träffa någon var som helst, allt är ju möjligt.

Caroline har även testat nätdejting och tycker det är ett bättre alternativ för att man där kan styra själv vilka man vill svara och träffa.

- Jag har träffat några trevliga personer men det blev aldrig någon kärlek. Just nu har jag slutat med nätdejtandet, jag blev lite mätt på hela grejen. Jag tror inte på att jaga kärleken längre, den kommer när den kommer.

 

Arrangör: Speedd8.se

Anordnar speedejting i både Stockholm, Malmö och Göteborg.

Pris: 299 kronor per gång.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer