Foto: Shutterstock

”Jag blev besatt av att träffa unga män”

Efter separationen kastades Melissa ut i singellivet. Hennes tillflyktsort blev Tinder där hon träffade unga män på löpande band.

Tillslut blev situationen ohållbar, men hon ångrar ingenting.

Här är hennes historia.

När jag var ung tänkte jag inte på att de flesta av de killar jag dejtade var yngre än jag. När jag var 23 år hade jag en kille som var 16 år. Det höll inte så länge, utan var mer en romans, men att det tog slut hade inget med åldersskillnaden att göra. Senare i livet har jag bara haft en man som varit äldre än jag, alla andra har varit yngre.

När jag separerade från min sambo och började dejta på nätet var det helt naturligt för mig att dejta unga män. För mig är unga män vackrare, roligare, mer öppna och fördomsfria. Med unga män känner jag att jag kan vara mig själv på ett avslappnat sätt. Jag får också göra något jag älskar, att dominera i sängen, för det gillar de allra flesta jag träffar.

Vi hade sex överallt i hans lägenhet ända till eftermiddagen

Den första jag träffade på dejting-appen Tinder var 20 år yngre än jag. Vi hade en härlig kväll med många skratt och goda samtal, även om det inte blev något mer. Min andra Tinderdejt blev den första jag hade sex med sedan jag separerade. Han var 18 år yngre. En dag efter att jag lämnat barnen i skolan åkte jag hem till honom. Han stod naken i dörren och slet mig i sin famn. Vi hade sex överallt i hans lägenhet ända till eftermiddagen, när det var dags att hämta barnen. Jag blossade av lycka och upphetsning, rufsig i håret och öm i underlivet åkte jag tunnelbanan med ett stort leende på läpparna.

Min sambo och jag hade inte haft sex det senaste året så jag var utsvulten.

En vecka senare åkte jag hem till den här unga sexiga mannen igen och körde en repris. Han fick mig att känna mig som en gudinna, den sexigaste kvinnan på jorden och jag sög åt mig hans upphetsade blick och hans varma läppar. Tyvärr sågs vi inte flera gånger, men jag var inte sen att hitta nya unga män att förlusta mig med. Den yngsta mannen jag hade hemma hos mig kom en sen kväll med taxi. Han var vansinnigt sexig och det tog inte många minuter innan han låg över mig på golvet i köket.

LÄS OCKSÅ: Karin, 45: ”Jag förlorade min bonusson”

Besatt av unga män

Han var 20 och jag var då 48. Visst märktes det att han var väldigt ung, särskilt när han pratade, men i sängen (eller på golvet) var han magisk. Hans händer och läppar var överallt på min kropp och han fick mig till och med att komma, något som jag har svårt för annars. Jag var förundrad över hans skicklighet, men kemin var ju het, så det kanske inte var konstigt att vi hade magiskt sex.

En tid senare började jag skriva med en 17-åring som inget hellre ville än att komma hem till mig och ta hand om mig. Han utlovade oljemassage, bubbel i glasen och en het natt, men jag tyckte han var för ung och bad lite skämtsamt honom att återkomma när han fyllt arton, vilket han inte gjorde, kanske lika bra det. Jag gjorde listor i mobilen på alla män jag träffade, och hur unga de var. Jag kände mig som en löjlig tonåring när jag fnissande läste igenom listan för mig själv. Visst var jag besatt, det måste jag erkänna, men jag njöt av att känna mig sexig och het.

LÄS OCKSÅ: 7 vanliga kriser i längre relationer

Blev snabbt uttråkad av män i samma ålder

Det var länge sen jag hade haft så mycket härligt sex och jag kunde inte sluta. Ett par gånger träffade jag män i min egen ålder, men blev snabbt uttråkad och blev aldrig tänd på någon av dem. Så jag gick tillbaka till mina unga, härliga män som lät mig lysa som den starkaste stjärnan. Så fort jag var barnfri träffade jag män på krogen, eller bjöd hem dem till mig. Självklart var inte allt sex bra, några gånger var det så värdelöst att jag funderade på att lägga av helt. Jag insåg också att jag hade allt svårare att klara av en kväll ensam hemma och sängen kändes mer och mer tom efter varje möte.

Läsarna berättar

Varje människa bär på en historia. Det är ett känt uttryck och det tänker vi ta fasta på.

Vi vill höra din historia.

Du kan berätta om vad som helst, om ett förhållande som inte riktigt blivit som du hoppats, om hur sjukdomen förändrat livet, om dina möten med det övernaturliga, om dagen du hade änglavakt, om kärlek och otrohet, kanske om den bästa dagen i ditt liv när det där speciella hände.

Och det behöver heller inte vara så där väldigt speciellt, kanske bara en liten solskenshistoria om hur ni möttes en gång eller om den där härliga semestern, eller mötet ni aldrig glömmer.

Du får naturligtvis vara helt anonym. Men vi behöver ändå ditt namn och ett telefonnummer för att kunna nå dig. Det kommer dock aldrig att visas för någon annan.

Skriv till oss på adressen:

Läsarberättelser Söndag,

Expressen

105 16 STOCKHOLM

Vill du skicka ett mejl så går det också bra. Du kan skriva till: lasarberattelser @expressen.se

Besatt letade jag vidare och listan i mobilen blev allt längre. Jag var uppe i två, tre nya möten per månad men kunde inte få nog. Alla jag träffade var mellan 20–30 år, om någon råkade vara nåt år äldre kallade jag honom farbror. Unga män var min nya innerliga hobby som jag satsade min kropp och själ på. Att se de vackra männen upphetsade och betagna av mig gjorde mig självsäker och lycklig.

Till slut insåg jag att det var ohållbart

Inom mig kände jag en märklig stolthet när jag gick igenom listan. De jag hade haft bra sex med fick ett stort hjärta, de som var mindre bra fick ett litet. När jag kände mig ensam tittade jag på listan, som om listan var ett kvitto på något slags framgång. En bekant sa skämtsamt till mig att jag skulle sätta upp en skylt på ytterdörren där det stod ”Ungdomsgård”, så att grannarna inte skulle undra varför det var sånt spring hos mig.

Till slut insåg jag att det var ohållbart, jag njöt inte av sexet lika mycket och tyckte jag hade avstannat i min sexuella utveckling. Innerst inne ville jag vara flera gånger med en man, men engångsliggen tornade upp sig och överskuggade mitt liv. Min lista i mobilen var plötsligt pinsam, men jag ville ändå inte radera den, det var en påminnelse om en episod i mitt liv.

En dag satte jag punkt. På listan skrev jag ”PUNKT”. Jag var mätt, men inte belåten och ville ta en ny väg. När jag gick på min sista Tinderdejt kände jag lättnad, och längtade efter kärlek. Och just den kvällen hittade honom, min fina man, han är bara 17 år yngre. Vi har en varaktig relation sedan ett år, men det är en annan historia.

Melissa, 49, berättat för Anne Haavisto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

ToppHälsa – 100 % pepp & inspiration! Se erbjudande