"Partnerbyte kändes konstigt i tankarna och var en helt ny värld, men jag var öppen för att prova."
1 av 2: "Partnerbyte kändes konstigt i tankarna och var en helt ny värld, men jag var öppen för att prova." Foto: PANTHERMEDIA
"Nu har vi gått ett tiotal gånger till klubben. Jag kan nog säga att det blev en sexuell vändpunkt för mig. Nu känner jag mer glädje i att ha sex och jag vågar be om det jag vill ha."
2 av 2: "Nu har vi gått ett tiotal gånger till klubben. Jag kan nog säga att det blev en sexuell vändpunkt för mig. Nu känner jag mer glädje i att ha sex och jag vågar be om det jag vill ha." Foto: PANTHERMEDIA

"Jag älskar när andra ser oss när vi har sex!"

Min man hade varit på swingersklubb för många år sen och tyckte att vi skulle prova. Jag visste knappt att de fanns, så jag surfade runt lite på nätet och läste några artiklar. Till en början var jag väldigt tveksam, men bestämde mig ändå för att testa, för lite nyfiken var jag ändå innerst inne.

Kvällen då vi skulle dit var jag så klar otroligt nervös, men det släppte så fort vi kom innanför dörren. Det förvånade mig att oron så snabbt gick över.

En kvinna som arbetar på klubben gav oss en rundtur och berättade om vilka regler som gäller; att ett nej är alltid ett nej och att man skulle hålla sig till sin partner hela tiden. Jag måste erkänna att jag förvånades av den kärleksfulla och faktiskt inspirerande miljön. Det fanns ingenting alls av den porrklubb som jag hade målat upp i min fantasi. Folk visade sin kärlek öppet, det var ju hur härligt som helst!

"Att höra andra ha sex var upphetsande"

Det tog inte lång tid innan jag var riktigt upphetsad och förväntansfull. Det var speglar överallt och senare under kvällen, när det blev fler och fler par så var det som ett hav av människor som älskade överallt. Kärleken flödade vart man än tittade. De första gångerna var vi lite försiktiga, och hade sex bara för oss själva i ett hörn, och gick omkring och tittade på andra par. Men bara av att höra andra ha sex var upphetsande för oss båda, och jag slappnade av rätt fort.

LÄS MER: "På sajten valde vi ut ett par för partnerbyte"

 

"Min man och jag litar på varandra till etthundra procent." Foto: PANTHERMEDIA

"Märkligt nog kändes det helt naturligt"

Partnerbyte kändes konstigt i tankarna och var en helt ny värld, men jag var öppen för att prova, eftersom våra tidigare besök hade varit så avslappnade och positiva. Dessutom litar min man och jag på varandra till etthundra procent. Så en kväll hade vi sex med ett annat par. De var i vår ålder ungefär och väldigt trevliga och lättsamma. Märkligt nog kändes det helt naturligt. Det är mer vanligt att man ligger och smeker andra eller har oralsex. Jag är hetero men kan tycka det är otroligt sexigt att smeka en annan kvinnas bröst och rumpa. Någon gång har min man legat med en annan tjej och det var upphetsande.

"Jag vet ju att det är mig han vill ha"

Vi är inte alls svartsjuka av oss, det skulle ju inte funka. Och det otroliga är att jag inte upplever att min man ligger med någon annan, för det är en gemensam upplevelse och jag kan titta in i hans ögon under tiden. Jag vet ju att det är mig han vill ha, att det är mig han älskar.

Nu har vi gått ett tiotal gånger till klubben. Jag kan nog säga att det blev en sexuell vändpunkt för mig, sen vi började gå dit. Där blir man ju tvungen att känna efter inom sig vad det är man vill. Nu känner jag mer glädje i att ha sex och jag vågar be om det jag vill ha. Tidigare hade jag lite dålig koll på min egen lust, och hade sex ibland utan att innerst inne vilja det.

LÄS MER: Det här är klubben där alla har sex med alla

"Bästa sexet har man när man kommer hem"

Ännu en fördel är att utseendet blir ganska avdramatiserat när människor visar upp sig som de är. Jag som haft en hel del komplex för min kropp har fått lära mig att tycka om mina lite hängande bröst och putmage. Och att låren dallrar lite när man går, det gör det ju på alla!

Okej, man har sex på klubben men det bästa sexet har man när man kommer hem. Efter att ha varit i en den miljön blir det väldigt speciellt när det bara är vi två. Då känns det så tydligt att det är min man jag älskar och vill vara nära. Jag älskar när andra ser på oss när vi älskar! Men jag tror det är viktigt att man har bra koll på sina gränser och att man är lyhörd för varandras behov och önskemål. Jag har själv fått bättre koll på mina gränser, på vad jag vill och vad jag tycker om.

 

"Vi har bjudit hem par som vi har träffat på klubben." Foto: PANTHERMEDIA

"Vi har bjudit hem par som vi har träffat på klubben"

Men man måste vara väldigt trygg i sitt förhållande och ha en bra kommunikation innan man testar sånt här. Jag tror inte att man kan rädda en dålig relation genom att gå på swingersklubb, och det kommer aldrig att gå om det finns svartsjuka i relationen. Vi har bjudit hem några par som vi har träffat på klubben på middag. Då har vi haft sex med varandra och det har varit oväntat lyckat. Men jag trivs bättre på klubben, när man inte är i sitt eget hem. Då slappnar vi av ännu mer och kan ge oss hän till varandra, och till andra om det känns rätt just den kvällen.

LÄS MER: Paret som gärna har sex med andra

"Det är som om vi är mycket närmare varandra nu"

Jag är glad för att min man tog initiativet till att gå till klubben. Vår relation har blivit ännu mer kärleksfull och omtänksam. Det är svårt att förklara, men det är som om vi är mycket närmare varandra nu. Vi har, genom att visa en ny sida av oss själva, fått en större förståelse för varandra och det är inte bara sexuellt, utan även mentalt.

 

/Berättat för Anne Haavisto

Aktuellt just nu