Foto: Konrad Bak

Här är kaffet som ger dig en bättre sexlust

De flesta börjar dagen med en kopp kaffe.

Vad sägs om att börja den med en kopp som dessutom ger dig ett bättre sexliv.

Varför inte slå flera flugor i en smäll? Nu kan du bli både pigg, glad och få ökad sexlust av en kopp kaffe. Att göra sin egen sex-kaffe är inte speciellt svårt. Det enda du behöver är kaffe, maca, kakao och kanel.

Dessa råa livsmedel har använts sedan urminnes tider för att öka sexlusten. Och du vill väl inte gå miste om de sexuella fördelar du nu har möjlighet att få? Blandar du dessa superingredienser får du dessutom en riktigt god latte. Det enda du behöver förutom ingredienserna är en stavmixer och fem minuter över.

 

Rekommendationen är att göra sex-kaffet åtminstone en gång i veckan, gärna en dag när du har tid att smutta på den långsamt och verkligen njuta av din dag - och kanske vill ha en extra kick till sexlusten. Du får din vanliga dos av koffein, plus den extra boosten från världens äldsta sexrelaterade superingredienser.

Kaffet smakar som en läcker, Aztec-kryddad dryck. Om du någonsin har druckit mexikansk varm choklad är smaken mycket lik: mörk choklad, kanel, och bara en touch av sötma.

RECEPT

2/3 kopp varmt kaffe
1 matsked rå kakao
2 msk kokosmjölk
1 matsked honung
Halv tesked kanel
1 tsk maca-pulver (en rotfrukt)
Häll kaffet i en medelstor skål. Tillsätt kakao, kokosmjölk, honung och kanel. Vispa med stavmixer tills det skummar. Lägg i maca, vispa igen och servera genast. Njut!

Så påverkar ingredienserna din sexlust:

MACA: En rot som vanligen mals till pulver. Skapar de enzymer som behövs för att balansera hormoner och öka fertiliteten. Den framhålls ofta som ett afrodisiakum, vilket kan bättra på sexlivet.
KAKAO: Rå kakao ger stimulans. Det får blodet att pumpa och kroppen att frigöra seratonin, vilket förbättrar humöret. The Journal of Sexual Medicine har publicerat en studie där man funnit att kvinnor som äter choklad varje dag har en högre sexuell lust.
KANEL: Kanel främjar livsenergi och håller kroppen borta från sötsuget som kan komma efter en hektisk dag.
HONUNG: Honung kan öka uthålligheten och har visat sig öka virilitet och fertilitet.
KOKOSMJÖLK: Många kulturer har använt kokosmjölk till att balansera hormoner och för att öka sexlusten. Eftersom den är full av hälsosamma fetter kommer kokosmjölk ge dig mer energisk sex.

Källa: Yourtango.com

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + härlig hudvård för 199 kr. Köp nu!