Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Hälsoliv>SEX & RELATIONER

Publicerad 3 sep 2014 13:11

Här är kaffet som ger dig en bättre sexlust

Foto: Konrad Bak

De flesta börjar dagen med en kopp kaffe.

Vad sägs om att börja den med en kopp som dessutom ger dig ett bättre sexliv.

Varför inte slå flera flugor i en smäll? Nu kan du bli både pigg, glad och få ökad sexlust av en kopp kaffe. Att göra sin egen sex-kaffe är inte speciellt svårt. Det enda du behöver är kaffe, maca, kakao och kanel.

Dessa råa livsmedel har använts sedan urminnes tider för att öka sexlusten. Och du vill väl inte gå miste om de sexuella fördelar du nu har möjlighet att få? Blandar du dessa superingredienser får du dessutom en riktigt god latte. Det enda du behöver förutom ingredienserna är en stavmixer och fem minuter över.

 

Rekommendationen är att göra sex-kaffet åtminstone en gång i veckan, gärna en dag när du har tid att smutta på den långsamt och verkligen njuta av din dag - och kanske vill ha en extra kick till sexlusten. Du får din vanliga dos av koffein, plus den extra boosten från världens äldsta sexrelaterade superingredienser.

Kaffet smakar som en läcker, Aztec-kryddad dryck. Om du någonsin har druckit mexikansk varm choklad är smaken mycket lik: mörk choklad, kanel, och bara en touch av sötma.