Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Hälsoliv>Relationer

Publicerad 15 aug 2014 14:48

En trappa ned har paren öppet sex med varandra

En trappa ned. Amanda och Martin  demonstrerar väggkrysset som finns en  trappa ned för Söndags reporter  Anna Hegestrand, där paren har sex med  varandra eller med andra par.

En trappa ned. Amanda och Martin demonstrerar väggkrysset som finns en trappa ned för Söndags reporter Anna Hegestrand, där paren har sex med varandra eller med andra par.

1/3

Foto: Stefan Söderström

På klubbens nedervåning hänger en sexgunga från taket.

På klubbens nedervåning hänger en sexgunga från taket.

2/3

Foto: Stefan Söderström

Olika sexleksaker finns att tillgå överallt.

Olika sexleksaker finns att tillgå överallt.

3/3

Foto: Stefan Söderström

Ovanvåningen påminner mest om en lugn klubb.

Men en våning ner finns gynekologstolar, sexgunga och ett mörkt rum. Det är här paren har sex på swingersklubben Par i hjärter - så här går det till en vanlig kväll.

En trappa ned blir paren fysiska med varandra

Det är fredag kväll, klockan har slagit nio, och Par i hjärter är öppnat för kvällen. Gans-ka snart ringer det på dörrklockan och det första paret anländer in på klubbens övervåning.

 

Discoljuset pulserar till tonerna av de senaste househitsen på Spotify. Den blanka stripstången mitt på det lilla dansgolvet i ena hörnet glimmar till när de färgglada ljusprickarna studsar mellan den, väggen och de svarta skinnklädda sofforna, som står utplacerade i små grupper. I mitten av varje liten soffgrupp står ett runt glasbord med snål diameter. Precis vid ingången, de svarta sammetsdraperierna, reser sig en liten bar och på bardisken trängs skålar med nötter, godis och frukt. Faten med charkuterier och små snittar är placerade på ett litet bord bredvid.

Ja, hittills har vi bara besökt klubbens övervåning. Det är här det flörtas och spänningen byggs upp. På nedervåningen blir gästerna fysiska med varandra genom att ha sex med sin partner, ett annat par eller en större grupp. Enda kravet på Par i hjärter är att paren håller ihop hela tiden.

 

Dörrklockan plingar med täta mellanrum och ett efter ett strömmar paren in. Alla får de var sin nyckel till ett gemensamt skåp precis vid entrén, där de hänger in sina kläder. Flera av paren känner varand-ra sedan tidigare.

Stämningen i lokalen är avslappnad och hjärtlig. Värdparet Amanda och Martin hälsar alla paren välkomna och ser till att få med nya par i gemenskapen. I en soffa en bit bort sitter ett par från Australien som är i stan i affärer. Det syns att de inte är vanliga stamgäster på klubben då de är långt mer uppklädda än övriga gäster.

- Vi googlade på klubbar och hittade denna. Häromdagen var vi i London och, oh my god, vilka klubbar de har där. Hemma åker vi alltid i väg till Melbourne om vi vill gå på swingersklubb eftersom snacket sprider sig så snabbt. Det roliga är att vi ofta träffar på folk hemifrån trots att vi åker så långt bort. Alla tänker som vi, haha, säger de.

 

Övervåningen börjar tömmas på par, alla har tagit sin handduk och gått ner till undervåningen. Redan i trappan hörs njutningsfulla stön. Precis nedanför trappan står en stor glasmonter med allt från glidmedel och ansiktsmasker till sexleksaker av olika slag.

 

Undervåningen är uppdelad i ett tiotal olika rum. Lokalerna är nyrenoverade och i spaavdelningen finns bubbelpool med ångbastu. Vid poolen står en liten skylt med texten "Inga sexaktiviteter i poolen". I poolen sitter ett par och vårt värdpar Martin och Amanda hoppar ner bredvid dem. Martin avslöjar att de har haft en flört tidigare under kvällen.

I två av rummen står det gynekologstolar och i ett finns en sexgunga med en tillhörande vibrator, som hänger ner från en lina i taket. I flera av rummen är det stora sängar fulla med kuddar och speglar både på väggar och i taket. Lite här och var står det soffor utplacerade och i en av sofforna ligger en kvinna med särade ben och får oralsex av sin partner. Man får intrycket av att hon njuter även av att bli sedd av de andra i rummet.

 

En bit bort står den australiska kvinnan på knä och ger sin man oralsex. Trosorna, stay upsen och de höga stilettklackarna har hon behållit på till skillnad från de andra kvinnorna som går runt barfota, nakna eller med handduken om sig.

Alla swingersklubbar ska enligt uppgift ha ett så kallat mörkt rum. Ett rum där man kan vara helt anonym, där man inte ser vem som kommer eller går. Ljudet från det mörka rummet vid midnatt den här fredagskvällen skvallrar om att det är fler än två par där inne. Ett fyrtal par har hängett sig in i en ormgrop.

 

I rummet bredvid, intill spa-avdelningen har Martin och Amanda fått bekräftat att deras flört med det andra paret är besvarad. De fyra har öppet sex med varandra. Martin har hela tiden sin hand på Amandas rygg.

Några av paren har hittat upp på övervåningen igen. Vissa nöjer sig med att vistas på klubben i några timmar medan andra stannar hela kvällen. Efter en stund kommer Martin upp med handduken runt höfterna. Han ler.

 

- Ja det blev en lyckad kväll för oss. Vi hade spanat in det där paret ett tag och fick en bra kemi där i bubbelpoolen. Det är absolut inte alla kvällar som slutar så här. Ibland är vi bara med varandra och vissa kvällar går vi inte ens ner på undervåningen.

- Stämningen här på klubben är så härlig att det ibland är lika trevligt att bara sitta och prata med vänner. Det är bra musik, trevligt sällskap och goda tilltugg. Som en helt vanlig nattklubb men mycket mer avslappnad och framför allt visas mycket mer respekt!

 

LÄS MER OM SWINGERSKLUBBEN HÄR!

Relaterat