Dale Decker har 100 orgasmer om dagen<br />

Dale Decker är helt förstörd. Varför? Han får nämligen 100 orgasmer om dagen.

Det låter kanske som en dröm för många, men för Dale är det ett rent helvete.

- Det äckligt och förfärligt, säger tvåbarnspappan från Winsconsin till Daily Mail.

Andra har också läst

Han är 37 år och pappa till två barn.

Han lider av ett tillstånd som kallas "Persistent genital arousal disorder", Ihållande genital upphetsning utan relation till sexuell lust, enligt Läkartidningen.

Dale är som en fånge i sitt eget hem på grund PGA-syndromet - och första gången han överhuvudtaget upplevde sjukdomen var när han 2012 när han fick ett diskbråck.

 

Dale beskriver det som oerhört smärtsamt.

På väg till sjukhuset ejakulerade han fem gånger, och orgasmerna har bara fortsatt komma sedan dess.

Dale berättar att hans liv är helt förstört på grund av tillståndet och det ska tilläggas att Dale är den första mannen som någonsin pratat ut offentligt om syndromet.

 

Persistent Genital Arousal Syndrome är hittills något som främst kvinnor lidit av.

- Tänk att du sitter på dina knän vid din fars kista på hans begravning. Du får nio orgasmer när du ska ta farväl och hela din familj står bakom dig, säger Dale Decker, 37, i inslaget.

Man kan förstå att Dale aldrig någonsin vill ha en orgasm igen.

- Det finns absolut inte tillfredställande med det, för även om det kanske känns bra fysiskt, är man hela tiden fullkomligt äcklad av vad som sker eftersom att man inte kontrollerar det, säger Dale.

 

Dale och hans fru April kämpar för att hålla ihop sin relation. Dale kan inte jobba på grund av sin situation och de kan inte ha en sexuell relation längre.

- Vi sover i separata sovrum, vilket är väldigt frustrerande eftersom att man vill ha en nära relation med sin partner, säger April.

Dale har numera väldigt få vänner och en ansträngd relation till sina söner.

Paret hoppas att Dale ska få medicinsk hjälp så att livet kan bli normalt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Exklusivt nyhetsbrev för din hälsa varje vecka - Anmäl dig här