När det slutligen gick upp för Christine vad mannen gjort så kände hon bara hat.
1 av 2: När det slutligen gick upp för Christine vad mannen gjort så kände hon bara hat.
Inledningsvis blev hon smickrad av att han aldrig kunde få nog av henne.
2 av 2: Inledningsvis blev hon smickrad av att han aldrig kunde få nog av henne. Foto: Shutterstock

Christine, 45: ”Hans sexdrift stressade mig”

Först uppskattade Christine, 45, hur hennes nya man inte kunde få nog av henne. Men sen började sexet kännas allt mer krystat och krävande. 

Till slut var hon tvungen att få veta och han bröt ihop i tårar och erkände. 

Här är Christines historia...

När vi träffades föll jag för hans vackra ögon, charm och härliga person. Han var varm och öppen, leendet brett och han verkade genuint intresserad av mig. Vi sågs av och till i några veckor innan vi kände att vi var ett par. Då han bodde på annan ort i södra Sverige sågs vi på helgerna. 

Sexet var magiskt, det bästa jag någonsin upplevt. Han fick mig att släppa på spänningar och var nyfiken på hur min kropp fungerade och hans kärleksfulla sätt gjorde mig yr av upphetsning och lycka. Sexet var en stor och betydande del av vår relation, vi var vansinnigt attraherade av varandra och det gjort ont av längtan under veckorna vi inte sågs. 

De första månaderna hade vi sex minst tre gånger om dagen när vi träffades, ibland ännu fler. Vi ville båda och fick inte nog av varandra. Så fort jag kom innanför hans dörr slet han av mig kläderna och trängde in i mig. Jag älskade hans iver, hunger och dominans, att han tog det han ville ha. Det fick mig att känna mig attraktiv och värdefull på något sätt, som att jag var viktig i hans liv. 

LÄS OCKSÅ: Carina, 47: ”Jag fick flytta in hos mina föräldrar” 

”Det hände att jag ställde upp fast jag egentligen inte ville”

Men det hände något med mig efter en tid. Hans sexdrift började stressa mig och det hände att jag ställde upp fast jag egentligen inte ville. En kväll tog han fram en resväska som var full av sexleksaker, den ena groteska dildon efter den andra och jag kände faktiskt panik. 

Ville han använda de där hemska sakerna på mig? Jag sa att jag inte var intresserad av att prova sånt och då blev han stött och sa att jag var tråkig, att jag borde prova i alla fall, för att utforska, uppleva och kanske till och med lära mig att tycka om det. Jag blev ledsen av hans reaktion och av att han försökte övertala mig. 

Så här höll det på. Vissa perioder räckte jag till, andra perioder började han tjata om leksaker och om att vi skulle titta på porr ihop. Jag gick med på att se några klipp men äcklades av det jag såg. Det visade sig att min kille gillade att titta på filmer med gangbangs och analsex, grova saker. Jag sa att jag inte ville titta på det där och ännu en gång blev han sur och kallade mig tråkig. 

LÄS OCKSÅ: Maja, 41: Jag stod inte ut med min bonusdotter

Sexet kändes allt mer krystat

Vårt sex kändes mer och mer krystat och jag började skylla på huvudvärk och mens, till slut på vad som helst för att slippa. Hans arroganta och spydiga ton gjorde att jag började tvivla på mina känslor för honom. Var hade den fina kärleksfulla mannen tagit vägen? Det gjorde ont att tänka på hur han kunde förvandlas så hastigt och jag visste inte vad jag skulle göra. 

Det hände allt oftare att jag vaknade på nätterna och såg att han satt uppe vid datorn. När han upptäckte mig stängde han snabbt ner skärmen och sa att han satt och jobbade, att han hade svårt att sova, att han kände sig orolig. Jag trodde inte på honom men orkade inte bråka. Men när jag kom på att han satt och porrsurfade blev jag vansinnig och skällde ut honom. Känslan av att inte duga eller räcka till tog över mer och mer av vår tid tillsammans. Och varje gång vi träffades hände samma sak, att han satt uppe på nätterna och ”jobbade”. 

Efter många bråk erkände han till slut att han porrsurfade, att han måste göra det för att kunna slappna av och sova. Han berättade att han gjort det här i många år, oavsett om han varit singel eller i en relation. Jag hade blandade känslor över hans avslöjande; äckel, avsky och sorg. Jag kände mig bortvald, ful och oattraktiv, men jag visste innerst inne att det inte var mitt fel, att han var sjuk. 

LÄS OCKSÅ: Ulrika, 52: Övergreppen började när jag var fem

Han erkände och bröt ihop

En kväll, efter att vi varit tillsammans i ett halvår ungefär, frågade jag om det fanns andra saker han gjorde bakom min rygg. Först sa han nej, absolut inte, det skulle han inte göra mot mig, han älskade ju mig. Porrsurfandet hade inget med oss att göra, han var fortfarande attraherad av mig. Då hade vi inte haft sex alls den senaste gången vi sågs och jag minns att det hade gjort mig ledsen och frustrerad. Jag hade bestämt mig för att inte ge mig så jag pressade honom, sa att jag inte trodde på honom. Till slut bröt han ihop och sa att han hade köpt sex tre gånger sedan vi träffades, via en porrsida på nätet. Han grät och klängde sig fast vid mig och bad om ursäkt. Genom gråten hörde jag honom säga att det bara var sex, inga känslor, att han måste få utlopp för sin sexuella frustration. 

Dela med dig av din historia

Varje människa bär på en historia. Det är ett känt uttryck och det tänker vi ta fasta på. Vi vill höra din historia.

Du kan berätta om vad som helst, om ett förhållande som inte riktigt blivit som du hoppats, om hur sjukdomen förändrat livet, om dina möten med det övernaturliga, om dagen du hade änglavakt, om kärlek och otrohet, kanske om den bästa dagen i ditt liv när det där speciella hände.

Och det behöver heller inte vara så där väldigt speciellt, kanske bara en liten solskenshistoria om hur ni möttes en gång eller om den där härliga semestern, eller mötet ni aldrig glömmer.

Du får naturligtvis vara anonym. Men vi behöver ändå ditt namn och ett telefonnummer för att kunna nå dig. Det kommer dock aldrig att visas för någon annan.

Skriv till oss på adressen:

Läsarberättelser Söndag,

Expressen

105 16 Stockholm

Vill du skicka ett mejl så går det också bra. Du kan skriva till: lasarberattelser @expressen.se

Jag blev iskall inuti och nu kände jag ingen sorg längre, bara hat och besvikelse. Han bönade och bad om förlåtelse men jag hade fått nog. Han äcklade mig och jag tänkte inte ställa upp på det här längre. Utan ett ord gick jag till hans sovrum och packade min väska och gick ut genom dörren utan att se mig om. Hans snyftande hördes ut i trappuppgången, men jag gick med bestämda steg framåt. Hemma bröt jag ihop och jag grät i flera dagar. Han ringde några gånger men jag svarade inte, till sist gav han upp. 

Vi hördes aldrig igen men jag tänker ofta på honom, även om det gått nästan tio år nu.

Christine, 45, berättat för Anne Haavisto

LÄS OCKSÅ: Erica, 41: ”Jag bad honom släppa mig”

Ur arkivet: Hon blev kär i sin brudtärna – nu är alla tre tillsammans

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Halva priset på ToppHälsa! 5 nr för endast 139 kr. Köp nu!