1 av 2: Hälsoliv har listat några punkter som aldrig är okej i en relation
Christer var inte den enda mannen i hennes liv.
2 av 2: Christer var inte den enda mannen i hennes liv. Foto: Shutterstock

Christer, 37: ”Hon hade sex med andra män”

Christer trodde att han hade hittat sin drömkvinna. Han visade sig emellertid inte vara den enda mannen i hennes liv.

Här är hans historia.

Jag fick ett extrajobb på hemtjänsten och såg henne direkt. Så fort jag såg henne hände någonting med mig; jag blev varm inombords och kunde inte sluta titta på henne. Hon var några år äldre än jag, söt och trevlig och hade ett skratt som ekade över rummen. Hon var både omtyckt och respekterad märkte jag, folk lyssnade liksom på henne. Till utseendet var hon en av de vackraste kvinnorna jag någonsin sett; långt vackert hår, fräknar, gröna ögon och en lagom kurvig kropp. När hon såg mig i ögonen rodnade jag, varenda gång.

Vi började prata dagligen på rasterna de dagar vi jobbade samtidigt. Hon berättade att hon varit singel i två år, bodde några hundra meter bort och att hon jobbat heltid på hemtjänsten i ett år och trivdes bra. 

LÄS OCKSÅ: Psykologen: Därför blir vi så knäckta av otrohet

Allting kändes perfekt

Det var lätt att prata med henne, tiden skenade i väg och vi hade så mycket att prata om. Efter en månad ungefär bestämde vi oss för att ses privat. Vi gick ut och åt middag och samtalet flöt bra som alltid. Efteråt frågade hon om jag ville följa med hem till henne.

Den natten hade vi sex och allting kändes perfekt. Jag var förälskad, inte lite heller, måste jag erkänna. Veckan efter jobbade vi inte ihop en enda gång, men vi sågs på ett fik och hemma hos henne ett par gånger. Vi hade fantastiskt sex och hon sa att hon var kär i mig. Jag var så lycklig. I flera veckor svävade ja som på moln, livet kändes problemfritt, jag hade en flickvän och vi var kära i varandra.

Sen en dag ringde hon och sa att hon kände sig sjuk och att hon inte skulle komma till jobbet den veckan. Vi kunde höras på telefon men det var nog bäst att vi inte sågs så jag inte skulle bli smittad.

Plötslig förändring

De första tre dagarna utan henne var jobbiga, men vi hade daglig kontakt på sms och Messenger. En kväll när jag hade jobbat klart längtade jag så mycket efter henne att jag gick och ringde på hennes dörr. Lägenheten var mörk och det verkade inte vara någon hemma. Jag ringde på igen men inget hände. Sen skickade jag ett meddelande om att jag stod utanför, om hon ville ses snabbt. Jag fick svar direkt, att det inte var någon bra idé just nu, hon låg i sängen och mådde riktigt dåligt med hög feber och halsont. Jag skrev att jag förstod och åkte hem.

När vi sågs på jobbet igen var hon förändrad. Hon pussade mig i förbifarten, verkade alltid ha bråttom och kom med undvikande svar på allt. Jag kände mig förvirrad och undrade om allt var okej mellan oss. Ja, absolut, har bara mycket nu sa hon gång på gång. Även våra konversationer på kvällarna var korthuggna, det kändes som om hon undvek mig, men jag kunde inte förstå varför.

Bakom henne stod en ung man, han var säkert inte mer än 18 år, och drog på sig kläder

En morgon, kom hon en timme för sent till jobbet och såg sliten ut. Jag såg också att hon hade ett blåmärke på handleden och ett på halsen. När vi var ensamma frågade jag vad som hade hänt och fick undvikande svar igen, det var inget. Hon hade tränat och tagit i för mycket sa hon, gav mig en puss på kinden och sa att vi kunde höras senare. Det var något som inte stämde. Någonting var väldigt fel. Den kvällen gick jag hem till henne och ringde på igen. Efter ett tag öppnade hon dörren i morgonrock och med sminket utsmetat runt ögonen. Bakom henne stod en ung man, han var säkert inte mer än 18 år, och drog på sig kläder.

Dela med dig av din historia

Varje människa bär på en historia. Det är ett känt uttryck och det tänker vi ta fasta på.

Vi vill höra din historia.

Du kan berätta om vad som helst, om ett förhållande som inte riktigt blivit som du hoppats, om hur sjukdomen förändrat livet, om dina möten med det övernaturliga, om dagen du hade änglavakt, om kärlek och otrohet, kanske om den bästa dagen i ditt liv när det där speciella hände.

Och det behöver heller inte vara så där väldigt speciellt, kanske bara en liten solskenshistoria om hur ni möttes en gång eller om den där härliga semestern, eller mötet ni aldrig glömmer.

Du får naturligtvis vara anonym. Men vi behöver ändå ditt namn och ett telefonnummer för att kunna nå dig. Det kommer dock aldrig att visas för någon annan.

Skriv till oss på adressen:

Läsarberättelser Söndag,

Expressen

105 16 Stockholm

Vill du skicka ett mejl så går det också bra. Du kan skriva till: lasarberattelser @expressen.se

Jag stirrade på dem utan att få fram ett ord. ”Är det din tur nu”, frågade han? Jag tittade frågande på honom och sedan på henne. Jag såg att hon skämdes. Sen sa den andra mannen: ”Okej, jag ska gå nu, ses nästa vecka”, och gav min tjej en puss på kinden. Jag gick in i hallen och stängde dörren och undrade vad det var som pågick. Först ville hon inte svara utan försökte få mig att gå därifrån, men jag vägrade, jag måste få veta. Hon började gråta hejdlöst. Jag kände både ilska och tyckte synd om henne, visste inte vad jag skulle göra, hålla om henne eller skälla ut henne.

Avslutade relationen

Till sist satte vi oss i köket och hon berättade att hon sålde sex, till några återkommande kunder och att hon gjort det i ett par års tid för att få in mer pengar. Jag blev helt chockad och fick inte fram ett ord. Jag kände äckel, sorg, förtvivlan, allt på samma gång, men mest kände jag mig sviken. I månader hade jag trott att vi var ett normalt förälskat par. Nu fick jag veta att hon hade sex med andra män vid sidan om, och inte bara det, hon sålde sin kropp.

Jag kunde inte ta in det hon sa, ursäktade mig bara och sprang ut därifrån. Jag var så ledsen, jag grät i flera dagar och sjukanmälde mig, kunde bara inte möta henne.

Efter någon vecka bestämde vi oss för att ses, men allting hade förändrats. Jag var inte kär i henne längre, sveket hade tagit över de känslorna. Vi pratade och hon var inte villig att sluta med sitt extrajobb och då ville jag inte fortsätta relationen. Så vi sa hejdå till varandra och kort därefter slutade hon på hemtjänsten. Vad jag har hört från folk är att hon fortfarande säljer sig själv, och jag känner stor sorg för det och kan fortfarande inte förstå att hon valde att sälja sex framför vår fina relation. 

Christer, 37, berättat för Anne Haavisto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + härlig hudvård för 199 kr. Köp nu!