Beatrices intresse är bondage och sadomasochism

Beatrice är öppen ung kvinna med ett lite ovanligt intresse:  BDSM - som är ett samlingsnamn för bondage och sadomasochism - innebär att man gillar att binda, bindas, ha rollspel eller pisksex.

Susanne Backman

Hon delar intresset med sin man Johnnie.  Nyligen har de producerat en kalender för 2006, med bilder just på temat bondage och SM.

- Jag är självlärd fotograf och tar bilder mest för att det är kul. Jag föredrar att plåta kvinnor, dom är lättare att få snygga på bild.

Inte sex med andra par

- Johnnie och jag har en öppen relation, vilket innebär att vi är öppna när vi pratar om sex med andra. Alla vänner och flera släktingar känner till vårt intresse. Men vi har inte sex med andra par.

- Familjen, barnen, studion och det lugna livet drar mer än möjligheten att variera sexpartners eller blanda in andra. På det viset är vi både ovanliga och traditionella.

- Och vi är noga med att inte utsätta barnen för vår sexualitet. Vi pratar aldrig om det med dem eller inför dem. Vi spelar inte ut vår sexualitet i hemmet.

- Vi har diskuterat igenom allt så mycket och så många gånger. Otrohet eller att ta in andra partner i relationen har helt enkelt inte varit aktuellt. Ingen av oss har varit intresserad.

- Jag undrar faktiskt om andra par, som har vaniljsex, pratar igenom äktenskapliga frågor lika mycket som vi gör.  

Vaniljsex?

- Ett skämtsamt uttryck för gullegullsex utan piskor.

- Jag är switch. Det innebär att jag kan växla mellan att vara dominant och undergiven i ett SM-spel. Vaniljsex är inte så intressant, men vi har det ibland ändå.  SM- och fetischscenen är inte stor i Örebro. För att få möjlighet att träffa likasinnade och inspireras, åker paret ibland till Stockholm.

Svårt att få tid

- Jag vill kunna gå på Technoir, Dekadance och Par i Hjärter, som är medlemsklubbar. Men vi har så sällan tid att åka.  Läder och skinn är Beatrices stora passion. Just nu designar hon piskor och handbojor som hon säljer. Läderkorsetten från Vollers i England för dryga sjutusen kronor, är det dyraste hon köpt till sig själv.  - Jag har två höga stövlar, två par skor i just fetischstil. Jag tycker ändå inte att jag har tillräckligt, för skor får man ju aldrig nog av!

 Namn: Beatrice Lindeh.  

Ålder: 26.  

Familj: Gift, två barn.

Livsstil: BDSM (bondage och sadomasochism).  

Bor: Lägenhet i Örebro.  

Yrke: Arbetssökande.

Fritiden: Fotograferar, tillverkar saker i läder.