Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Hälsoliv>SEX & RELATIONER

Publicerad 14 nov 2017 19:00

”Mitt sexliv har gått från noll till hundra”

1/2

”Jag har blivit väldigt dominant och gillar att säga åt männen vad de ska göra”, berättar Annika.

”Jag har blivit väldigt dominant och gillar att säga åt männen vad de ska göra”, berättar Annika.

2/2

Foto: Fotolia

Sex på offentliga platser, filmer och maratonsex – många kvinnor upplever en nyväckt sexualitet efter 40. 

– Den tidigare ängsligheten har för många kvinnor i den här åldern försvunnit, förklarar psykolog Maria Farm beteendet.

Här berättar Annika om sina frigjorda äventyr.

Annika, 48, sjuksköterska, singel med fyra vuxna barn:

När jag växte upp var jag ganska hårt hållen hemma. Mina föräldrar hade en annan, mer överbeskyddande inställning till mig än till min bror, som fick göra i stort sett vad han ville. Jag var ganska nyfiken på sex men alldeles för blyg och rädd och var oskuld ända tills jag var 22 år. Då hade jag sex med den mannen jag gifte mig med. 

”Han låg bredvid mig i sängen och onanerade”

Vi fick fyra barn ganska tätt och relationen till min dåvarande man blev mer och mer ansträngd och trist. Jag hade ingen lust alls till honom till slut. Och när jag inte ville ställa upp på sex, vilket jag tyvärr trots allt gjorde ganska många gånger, låg han bredvid mig i sängen och onanerade, helt öppet utan att säga ett ord om det. Jag tyckte det var pinsamt, och ganska äckligt om jag ska vara ärlig. Han träffade en ny kvinna till slut och vi skilde oss, vilket nog var det bästa jag gjort. 

Jag trivs bäst med yngre män, som jag ”testkör” hemma i sängen.

I dag har jag två samboförhållanden bakom mig. Jag har dejtat många män på Tinder och återupptäckt min sexualitet - flera gånger om. Jag trivs bäst med yngre män, som jag ”testkör” hemma i sängen. Är de inget att ha träffar jag dem inte igen och de som är bra får komma tillbaka. 

Jag har blivit väldigt dominant och gillar att säga åt männen vad de ska göra, jag blir kåt av att läxa upp dem och se dem lyda varje ord. Det är så sexigt att få styra och bestämma.

LÄS OCKSÅ: Martina, 48, väljer att leva med två män - varannan vecka

”Jag får helt fantastiska orgasmer”

Jag har aldrig varit intresserad av sexleksaker, och min förra man var väldigt trist och ville inte prova något. Men nu har jag köpt en klitorisvibrator och jag har kommit till himmelriket. Det var dyr, över 2000 kronor, men värd varenda krona. Jag får helt fantastiska orgasmer i stort sett varenda kväll. 

Jag har även kommit över blygheten att använda leksaker tillsammans med en man. Nu blir jag otroligt tänd av att till exempel sitta på en stol och sen mannen växelvis slicka och använda vibratorn mot mitt underliv. Jag har använt den varenda kväll i två månader - och än har jag inte behövt ladda den. Har faktiskt tipsat en väninna som gjort samma investering. Även hon är lika nöjd.

LÄS OCKSÅ: 40 plus-kvinnornas nya heta sexliv

”Jag kände lite avsmak”

Bland de yngre männen på Tinder hittar man högt och lågt. En man skickade en film där han onanerar och sprutar. Jag kände lite avsmak men blev samtidigt upphetsad - han har ett verkligt stort kön. Lite sugen är jag på att testa honom, trots att jag inte tycker att han håller måttet riktigt intellektuellt.

Mitt sexliv har gått från noll till hundra. Jag minns knappt den ordentliga och tillknäppta kvinnan jag var innan. Nu längtar jag hela tiden till nästa möte med en ung man som är beredd att göra allt för mig - och som är villig att läras upp.

Relaterat