Vackra bekväma underkläder gör dig glad. Personen på bilden har inget med artikeln att göra.
Vackra bekväma underkläder gör dig glad. Personen på bilden har inget med artikeln att göra. Foto: Piotr Marcinski/Thinkstock.com

Rätt underkläder kan ge mer sex

Underskatta aldrig vikten av sexiga underkläder. 

De kan nämligen göra underverk för dig, skriver sajten KK.no. 

Här hittar du tipsen till heta underkläder just för dig.

Sexiga underkläder behöver verkligen inte handla om minispetstrosor, röda latexkorsetter och avancerade strumpebandshållare. Det som gör dina underkläder sexiga är hur du känner dig i dem och hur du exponerar dem för din partner. Välj därför modeller som är smickrande för dina bröst och din rumpa och som du känner dig bekväm i. Och våga visa lite hud.

 Därför förtjänar du läckra lingerier:

 

1. Du blir mer attraktiv

 Känner du dig bekväm ser du bättre ut. Även om bara du vet att du bär en urtvättad, slapp trosa där resåren hänger på trekvarten är inte "het" ordet som du bäst beskriver dig med, eller hur? Bär du däremot snygga underbyxor kommer du att stråla, skriver KK.no. Och känner du dig väl till mods blir du en trevligare person.

 2. Du får mer uppmärksamhet

 Har du fått för lite uppmärksamhet på sista tiden? Krävs det utmanande lack och läder-plagg för att din partner ska se dig kanske han inte är värd din tid och ansträngning. Överraska honom med en ny snygg behå med matchande trosa och han kommer att se hur vacker du är. Och det krävs inga dyrgripar för att få önskad effekt - snygga underkläder finns i alla prisklasser.

 

3. Figurformare

 En behå som passar din figur och en underbyxa som följer dina konturer är det bästa knepet för att få en snygg figur. En bra behå ska lyfta och framhäva brösten på bästa sätt och en trosa ska inte strama någonstans. Ta god tid på dig och lägg kanske en extra slant på att hitta ett set som sitter perfekt på din kropp.

 

 KÄLLA: KK.no.

Aktuellt just nu