Räddningen en dålig hårdag

I HATTEN. Det kanske coolaste sättet att ta hand om ett taskigt hår är att dra på sig en hatt. Trendigast är en gangstergubbig variant med brätten. Kolla in Keith Richards dotter Theodora i snygg gubbhatt.

Foto: STELLA PICTURES

1 av 5: I HATTEN. Det kanske coolaste sättet att ta hand om ett taskigt hår är att dra på sig en hatt. Trendigast är en gangstergubbig variant med brätten. Kolla in Keith Richards dotter Theodora i snygg gubbhatt.

KNYT TILL. En knut är ett enkelt sätt att få kontroll på ett ostyrigt hår. Coolast är Valentino-knuten högst uppe på huvudet. Dra ihop håret med en snodd, tvinna håret runt snodden och fäst med hårnålar – voila!

Foto: STELLA PICTURES

2 av 5: KNYT TILL. En knut är ett enkelt sätt att få kontroll på ett ostyrigt hår. Coolast är Valentino-knuten högst uppe på huvudet. Dra ihop håret med en snodd, tvinna håret runt snodden och fäst med hårnålar – voila!

TURBANTRICKET. En av vårens hetaste trender stavas TURBAN . En turban fixar du lätt genom att börja i nacken och sedan vira en rejäl scarf några varv runt huvudet – vips är du Prada-trendig (som här på modehusets vårvisning) i stället för rufsigt ostyrig.

Foto: STELLA PICTURES

3 av 5: TURBANTRICKET. En av vårens hetaste trender stavas TURBAN . En turban fixar du lätt genom att börja i nacken och sedan vira en rejäl scarf några varv runt huvudet – vips är du Prada-trendig (som här på modehusets vårvisning) i stället för rufsigt ostyrig.

GREKISK GUDINNA. Att göra som Drew Barrymore och dra tillbaka håret från ansiktet med hjälp av ett par fina band är ett stylingknep som passar både till premiärfesten och dagen efter när du myser runt i hemmabrallan.

Foto: STELLA PICTURES

4 av 5: GREKISK GUDINNA. Att göra som Drew Barrymore och dra tillbaka håret från ansiktet med hjälp av ett par fina band är ett stylingknep som passar både till premiärfesten och dagen efter när du myser runt i hemmabrallan.

FÄBODJÄNTA. Har du långt hår kan en fläta snabbt ge en frisyr som gömmer håret så att kvalitet och dagsform inte syns. Fläta hela håret eller bara den del som ställer till problem. Inspireras av Sienna Miller folklorestil.

Foto: STELLA PICTURES

5 av 5: FÄBODJÄNTA. Har du långt hår kan en fläta snabbt ge en frisyr som gömmer håret så att kvalitet och dagsform inte syns. Fläta hela håret eller bara den del som ställer till problem. Inspireras av Sienna Miller folklorestil.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Exklusivt nyhetsbrev för din hälsa varje vecka - Anmäl dig här