Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
”Tiktok-Chrille” upplever att det är stigmatiserat bland många yngre killar att prata om psykisk ohälsa. ”Man förväntar sig att killar ska vara starka och stå på egna ben och missar att vi har mycket att vinna på att prata med varandra och dela det som är svårt”, säger han.”Tiktok-Chrille” upplever att det är stigmatiserat bland många yngre killar att prata om psykisk ohälsa. ”Man förväntar sig att killar ska vara starka och stå på egna ben och missar att vi har mycket att vinna på att prata med varandra och dela det som är svårt”, säger han.”Tiktok-Chrille” upplever att det är stigmatiserat bland många yngre killar att prata om psykisk ohälsa. ”Man förväntar sig att killar ska vara starka och stå på egna ben och missar att vi har mycket att vinna på att prata med varandra och dela det som är svårt”, säger han.
Medan Christian Skogsgårdh stod på röda mattan och intervjuade Zara Larsson och andra stjärnor på musikgalor kände han stark ångest och oro inombords.Medan Christian Skogsgårdh stod på röda mattan och intervjuade Zara Larsson och andra stjärnor på musikgalor kände han stark ångest och oro inombords.Medan Christian Skogsgårdh stod på röda mattan och intervjuade Zara Larsson och andra stjärnor på musikgalor kände han stark ångest och oro inombords.
1 AV 2
”Tiktok-Chrille” upplever att det är stigmatiserat bland många yngre killar att prata om psykisk ohälsa. ”Man förväntar sig att killar ska vara starka och stå på egna ben och missar att vi har mycket att vinna på att prata med varandra och dela det som är svårt”, säger han.
Foto: OLLE SPORRONG
2 AV 2
Medan Christian Skogsgårdh stod på röda mattan och intervjuade Zara Larsson och andra stjärnor på musikgalor kände han stark ångest och oro inombords.
Foto: Tiktok

Tiktok-Chrille: ”Vissa dagar kommer jag knappt ur sängen”

Premium Han har utsetts till en av Sveriges mäktigaste på Tiktok.

Men inombords hade Christian Skogsgårdh, alias @TikTokChrille, stark ångest och panik när han intervjuade kändisar på röda mattan under P3 Guld- och Grammisgalorna.

– Det är så lätt att tro att offentliga personer är något slags supermänniskor som alltid mår bra. Jag vill nyansera bilden vi får i sociala medier och även använda min plattform till att berätta om min psykiska ohälsa och därigenom hjälpa andra, säger 22-åringen. 

Christian Skogsgårdh ber om ursäkt när han med blött hår och några minuter efter utsatt tid öppnar dörren till studentlyan i nordvästra Stockholm.

– Sorry, jag var tvungen att hoppa in i duschen och jag har inte hunnit städa, säger han och skyfflar bakom torkställningen med kläder in några kartonger med energidrycker, hudkrämer och skor från de samarbeten han gör.