Stort astro: Så blir ditt hälso- och kärleksår

2015 har bara börjat och vad säger stjärnorna om ditt hälsoår, om dina relationer och hur du påverkas på ditt jobb?

Här är horoskopet för hela året av astrologerna Heikki Vesa och Li Larsson.

23/12-20/1Fiskarna 19-28 (29) feb: kardinal dekad

 

Relationer
Kärleken kan vara en för dig alldeles ny kontakt som du knyter och som kan ha sitt arbete inom resor att göra eller att det är på en resa som ni möter varandra.

Är du fri så är detta en fin chans till förnyelse i kärlekslivet och det kan vara så att du höjer din egen tro på kärlekslycka genom att le åt denne din nye vän. Har du redan en fin vän så fortsätter nog er kärlek på en ömsint nivå men en uppvaktning kan nog pigga upp dig.

Mina stjärnor tror att det mesta som har med kärlek att göra också har med resor att göra. Det kan tyda på att du kan få börja pendla till och från ditt arbete och det kan tyda på att den nye vännen har tillgång till boende på en för dig romantisk plats där du skulle trivas fint. För dig gäller under året att tro mest av allt på dig själv och våga se kärleken som lyckosam för dig.

 

Hälsa
Neptunus bana genom tecknet har under året som gått gjort dig mindre fysisk och mer drömmande, självdisciplinen på det här området lyser förmodligen med sin frånvaro. Nu är det dags att ta nya tag, rädda vad som räddas kan av både kondis och den själsliga balansen.

Du är en känslig firre och att sätta fart på dina kreativa intressen ger utlopp för den medfödda fantasin, lugnar nerverna och gör dig klarare i tanken. Anmäl dig till en kurs i måleri eller skrivande redan i vår.

Du är inte gjord för upphetsning när du motionerar och tränar, utöva hellre långsamma och mjuka rörelser. Qigong, yoga, pilates eller långa promenader vid havet passar dig. Skriv ett kontrakt med dig själv för att göra träningen regelbunden.
Ekonomin har kopplingar till din hälsa i år och att anlita rådgivare inför viktiga beslut ger dig så mycket mindre att oroa dig för!


På jobbet
Ditt arbetsår ska vara stabilt och bra så i arbetslivet bör du ha det tryggt. Det mesta blir precis som du önskar dig. Du kan få chans till ett arbete som har med ett vårdområde att göra och då tror stjärnorna att du får fin arbetslycka.

Du kommer att vara omtyckt och accepterad av dina kolleger. Har du med religion att göra så sprider du fin harmoni till alla. Andra kan anse att du har som ett sjätte sinne eftersom du väljer rätt vad gäller mångas behov.

Du kan dock stundtals handla litet mer motsägelsefullt och det är när du känner dig osäker om det som för stunden gäller. Du har ett charmigt sätt inom arbetslivet och skulle du önska arbeta inom teaterns värld så kan det vara din bästa arbetsmiljö.

 

 

Jungfrun 24/8-23/9

 

Relationer
Du får nog ett bra år för kärlekslycka. Har du redan en vän vid din sida så fortsätter den kärleken i bästa välmåga men du kan även få uppvaktning från oväntat och överraskande håll.

Du ler åt detta men förändrar ingenting i kärleken. Är du fri och ute på en resa så kan det vara där som du möter ett glimrande rart ögonpar som med sitt leende lockar dig till kramar.

Du blir säkert smickrad över denna chans till romantik men det får nog stanna vid det och att du sedan går din egen väg. Den partner du har är säkerligen glad i dig som är så trygg och kärleksfull. Även ett änglakort kommer upp för dig och berättar att "Visdom kommer ur djupet av din erfarenhet".

Stjärnorna tolkar det som att du hör till de klokas skara. Du har solens varma strålar lysande över dig och det kan vara så att de bringar dig framgångslycka. Du kan känna av att du fylls med glädje.

 

På jobbet
Du har ett verkligt tryggt och harmoniskt sätt att vara och noggrann är du också. Inom ett vårdområde som även kan ha med ekonomi att göra får du framgångslycka.

Du har bra idéer och kan skapa nyordning inom ditt arbetsområde. Du har även ett konstnärligt sinne, så inom till exempel teaterliv, har du fina kolleger.

Du är mycket noggrann och vill ha allt på rätt plats så det kan bli irritationer till den som inte sköter saker som du vill.

Det tycks också vara så att du byter ut det som inte fungerar så bra inom ditt arbete, för hos dig ska det vara nytt och vackert i arbetsmiljön. Du har ett bra sätt att leda din arbetsplats så du är den givne ledaren. Du kan konsten att sätta någon i arbete på rätt plats så att arbetet flyter bra och rätt.


Hälsa
Ditt intresse för kost och hälsa är större än genomsnittets och det du behöver se upp med är att bli extrem i någon riktning. Det finns en del hypokondriker i tecknet, men också de som flitigast sköter kosten och äter sina vitaminer. Om du dessutom lägger dig i tid kan du bli hundra år!

Ditt blygsamma tecken håller sig i bakgrunden, samtidigt knorrar du om du inte blir tillräckligt uppskattad. Våga ta för dig, använd dina talanger och skryt när du gör något bra. En hisnande tanke, men bra för självförtroendet.
Att hålla magen i form är A och O för detta tecken och regelbundna måltider underlättar. Du är inte mycket för motion, förmodligen mer för dieter. Håll dig till en i stället för att prova alla!

Du har en hemlig dragning till lyxiga behandlingar. Unna dig spa eller massage ibland, bara för att koppla bort vardagsstressen.

 

 

 

Kräftan 22/6–23/7

 

Relationer
Nu har du året som ska kunna ge dig den finaste kärlekslyckan. Är du fri så kan det tolkas som att du får ett frieri, stjärnkorten tror så.

Stjärnorna tror även på att tidigare negativa händelser för dig i kärlek kommer att vara som bortblåsta och att du känner dig på ett soligt och glatt humör. Det tycks i stjärnorna som att livet har vänt till att visa upp mer av harmoni och framgångslycka för dig.

Vill du göra en resa så kommer det att vara till glädje för dig. Barn och djur finner dig vara så vänlig och sund så de vill gärna vara i din miljö. Du har ett bra handlag för barn och djur eftersom du bygger dem till kärlekslycka. Har du redan en kär vän vid din sida så bygger det förhållandet sig nu än starkare.

Du har ett fint och gott solår att se fram emot och du tycks vara mest av allt på ett strålande humör.


På jobbet
Du bör ha ett tryggt och bra arbetsliv och du tycks tacksam över detta. Du hör till dem på din arbetsplats som är omtyckt då du så fint stöttar och rycker in där det inte hinns med.

Det talas om att en del kan få förändring i sin arbetstjänst och komma att börja resa en del. Det är genom ditt så finurliga sätt som det kommer en del förändringar till glädje för din arbetsplats.

Du har ett bra sätt och har lätt för dig att vara överseende med andras irritationer och önskningar. Det är bra om du bara litar till dina egna idéer och inte låter dig påverkas av andras ibland lite negativa tankar.

Det finns även de inom din arbetsplats som finner dig vara den bästa om där ska tillsättas en arbetsledare.

 

Hälsa
Ditt Månstyrda tecken är känslosamt och du växlar sinnesstämning många gånger under en dag. Ibland slår du igen skalet med en smäll, för att i nästa stund ropa ut dina innersta känslor till den som råkar befinna sig i närheten. Att jämna ut topparna och dalarna med mer motion och mindre socker fungerar för dig.

Det största hotet mot din hälsa är din överbeskyddande natur och en ständig oro för nära och kära, oavsett om den är befogad eller ej. Släpp taget om dem ibland och tänk på ditt eget välbefinnande som omväxling.
Pluto står i en upprorisk position och det betyder att du nästan tvångsmässigt förändrar ditt liv på flera plan i år. Passa på att förnya dina löften om ett hälsosammare liv när du ändå är i gång. Du behöver inte ta i så du spricker, att dansa, cykla eller simma räcker långt.
En snygg träningsoutfit är en extra sporre!

 

 

 

Lejonet 24/7-23/8

 

Relationer
Nu ska du få ett framgångsår i hjärtefrågor. Du som är fri har chansen att fångas av ett kärlekens hjärta av finaste sort. Det kan vara någon som hjälper i en svår situation som sätter fart på ditt hjärta och kärlekslyckan.

Stjärnorna ser att du har en sådan stark viljekraft i dig så att du kan få den kärlek du vill bara genom att tro på din egen inre kraft. Men för all del, du måste ju även själv ha ett vackert sätt för annars faller nog inte kärlekens strålar så lätt till din fördel. Men har du en fin vän vid din sida så ska du inte förändra utan se till att ni tillsammans får det än kärleksfullare.

Ditt sätt att vara bygger ditt familjeliv än starkare. Tänker du förändra ditt boende på insidan eller flytta så tror stjärnorna att du även där får nya fina vänner att umgås med. Den har dig som partner kan skatta sig lycklig över att få kramas med just dig.


På jobbet
Nu har du ett bra år för såväl arbete som affärer. Det bygger dock på att du själv ska genomföra det du vill ha uträttat inom arbets- och affärslivet.

Du behöver bestämma själv. Låt andra ha sina idéer, men bygg bara för dina egna idéer, det ger utdelning. Genom en arbetsförändring kan du komma att avancera och det just för att du vågar ta initiativ så att du kan få en chefsbefattning framöver.

Om du känner dig pressad så klarar du av det hela, bara le eftersom det är vinstsignalen för dig. Du är medelpunkten i mångas liv då du så lätt kan finna lösningar i problem där andra går bet.

Du har som en lyckostjärna lysande över dig och du kan bli egen företagare och passar bra för det. Här gäller det bara att tro på dig själv så vinner du också framgångslyckan.

 

Hälsa
Du vill bli beundrad, ära och stolthet står jämt på spel. Att vara i bra form ingår i paketet och du är den i Zodiaken som har en medfödd styrka och smidighet. Din svaghet är att du kan vara lat på fritiden och ge järnet på jobbet. Spara några smulor åt dig själv för hälsans skull.

Din stil är elegant och sofistikerad, golf, jakt och ridning är sporterna du normalt kan tänkas vilja lägga ner tid och pengar på. I år antyder Uranus läge att du är mer lekfull än så, kanske det går att få med dig på något udda och utmanande som omväxling?

Du som är född i första halvan av tecknet har svårare än övriga att komma loss i år. Samtidigt är du den som behöver det mest, värk och stelhet kommer som ett brev på posten för den orörliga. Ge dig själv en morot du inte kan motstå.
Lejonhjärtat är känsligt för stress och konflikter. Undvik att ta på dig andras problem!

 

 

 

Skorpionen 24/10-22/11

 

Relationer
Du kan komma att få det mycket bra inom allt vad gäller kärlek. Det stabila i din kärlek kan fortsätta på ett bra sätt och det tycks mig som att det är mycket av glädje i ditt kärleksliv.

Troligen är det inte det rätta året för dig att ge dig ut och söka efter en ny kärlek, nej gammalt och invant är det bästa för dig. Är det däremot så att du är fri så kan det vara alldeles rätt av dig att bjuda upp en för dig vacker vän till dans och kanske också kärlek.

Det mesta i kärlekslivet talar dock om att det är mer genom tillfälliga romanser som du lever ditt kärleksliv och sedan går fortsatt fri. Din bästa tid för romanser verkar dock kunna vara under hela sommaren.

Det sägs i stjärnorna att du är en god vän att vara tillsammans med, men du ska vara noggrann med ditt val av romantik. Under en resa kan det vara som du får chans till att möta en för dig spännande och ny vän.


På jobbet
Det kan vara just inom arbetslivet som du skördar bästa framgång. Du får det som du har önskat dig och du kan konsten att säga nej till en tjänst om du inte finner att den är bra för dig själv.

Det är i egen regi eller som arbetsledare som du passar bäst och får framgång. Där du själv får bestämma, där passar du bäst. Även inom affärsliv kan du finna arbetslycka, men du är även en god pedagog så inom undervisning och inom ett vårdområde kan du finna fin arbetsglädje.

Du är en allsidig och orädd person och du är inte rädd för att testa något nytt och stjärnorna ser i dig en glad och arbetsvillig tillgång.

 

Hälsa
Saturnus påverkan lämnar tecknet i år och Mars influenser väcker vitaliteten till liv. Nu spirar ny energi och du använder den kanske inte alltid klokt, men den håller dig i gång.

Om du verkligen går in för det kan få mäta sig med din kondis vid årets slut.
Du hör visserligen till dem som hellre odlar passion än sallad, glupsk på kärleken och livet tar du för dig av allt i stora portioner.

I år kommer dock din egen härskare Pluto till undsättning och du städar skoningslöst bland de dåliga vanorna.
En nystart är given och när du väl bestämmer dig för något löper du alltid linan ut. Att ägna dig åt sådant som utmanar dig extra är moroten du behöver nu. Andra får dansa balett och cykla, du har en dragning åt de tuffa kampsporterna.

Lojala vänner och partners bygger din inre balans och trygghet. Se till att du har någon att anförtro dig åt!

 

 

 

Skytten 23/11-22/12

 

Relationer
Solårets vackraste stjärnor lyser in i ditt liv och talar om äkta kärlekslycka. Så nu kan du få chans att möta en kärlekens vän.

Det tycks ha med en resa att göra, när du möter din blivande vän. Det blir till bästa kärlekslycka och även om du är försiktig av dig till din natur så känner du att nu har du chansen till romantik av finaste sort.

Har du redan en trygg vän vid din sida så ska ni naturligtvis fortsätta att vara ett stabilt par och eftersom stjärnorna är så till er fördel så kan det också tolkas att även er kärlek växer sig än starkare.

Tillsammans så har ni den finaste romantik. Lyckoklöver strös i er väg och stjärnorna lyser sina starkaste strålar i er väg. Kanske förändrar ni ert boende och får ett nytt kärleksnäste för fortsatt härliga dagar. Den i tecknet som tycker om att vara ute på sjön och att segla kan vara den som får det just så kärleksfullt som stjärnorna tyder på.


På jobbet
Du är en trygg och strålande bra sällskapsmänniska men nu gäller det även för ditt arbetsliv. Du är på ett bra humör under solåret och är välvilligt ställd till alla kolleger.

Du har ett skickligt sätt att lösa problem och kanske är det därför som andra finner dig vara en fin ledare. Du har ett kompetent sätt att tänka på och du kan även ha kunskap för att kunna bygga ditt eget boende.

Kanske beror det på att du har ett så vetgirigt sätt att vilja förkovra dig inom nya områden. Du kan under det år som nu börjar även ha tankar av mer filosofiskt slag. Barn älskar dig och du vet precis hur du ska leda dem till bästa utveckling. Detta ditt nya år kan ge dig framgångslycka inom nästan allt vad du vill. Måla, bygg eller sy - du kan lite om mycket.

 

Hälsa
Ditt eldiga tecken har alltid en flammande brasa på gång, förbränningen är det sällan fel på. Snabbtänkt och snabbfotad är du mentalt och fysiskt aktiv över genomsnittet och i kombination med intresset för friluftsliv går du omkring med äppelröda kinder jämt!

Du behöver aldrig tjat och gnat för att lämna tv-soffan, sanningen är att du knappt vet vad man har den till. Att cykla, skejta, paddla, klättra, vandra... du har så roligt när du bygger den smidiga Skyttenkroppen att vissa blir avundsjuka.

Rastlösheten och nyfikenheten driver dig att ständigt springa vidare. En daglig mindfullnesövning hjälper dig att varva ner en stund. Att använda benen så mycket som du gör sliter på höfterna, Skyttens svaga punkt. Var noga med att alltid värma upp inför dina strapatser.
Att resa och känna frihetens vind i håret, är bästa medicinen för dig!

 

 

 

Stenbocken 23/12-20/1

 

Relationer
Behagligt bra bör ditt solår vara inom såväl kärlek som vänskap. Det här solåret ger dig mer av trygghet och kärlekslycka och någon separation tycks inte bli av.

Är du fri så kommer du att få chans till ett kärleksfullt möte. Dock ser stjärnorna det som att du mer går in för udda förbindelser i kärlek och hellre går ensam.

Kanske är det under senhösten och juletid som du får ditt hjärta att skena i full fart. Det kan ha med en resa att göra som för dig utomlands och då inte bara för affärer, men spännande inköp kan det vara som du har siktat in dig på att göra.

Det kan ha med ett matställe att göra när kärleken börjar pocka på din uppmärksamhet. Det är ditt så härliga språk och konstnärliga sinne som gör att du lätt knyter nya kontakter och får fint utbyte inom såväl andlig som kärleksfull spis.


På jobbet
Du verkar ha ett bra solår framför dig gällande såväl arbets- som affärsliv. Har du med utbildning eller skola att göra så har du det fortsatt tryggt.

Barn tycker om dig, så har du med undervisning att göra så är du framgångsrik och populär. Arbeten som ägnar sig åt det naturnära kan även de vara bra för dig och ge dig en trygg tjänst.

Hör du till dem som vill starta egen verksamhet och kanske inom ett konstnärligt område eller har med vackra ting att göra? Då kan du ha lyckan framför dig eftersom det konstnärliga passar dig väl. Du ska lita på dig själv och din starka viljestyrka som gör att du kan formulera dig väl inom språk. Inom affärslivet litar folk till dig för ditt kunnande.

Du har en fin förkovran inom dig och vill fortsätta att öka på den.

 

Hälsa
Här finns en del att jobba med, att bygga muskler är viktig för att zodiakens arbetshäst inte ska drabbas av slitage. Ryggen och lederna är känsliga på detta jordnära och plikttrogna tecken, huden och tänderna likaså. Det är dags att pyssla om både det ena och andra.

Du är effektiv både på jobbet och hemma och att inte hinna slappna av tillräckligt gör dig stel och öm i musklerna. Regelbunden massage är något du bör unna dig. "Lite skavanker får man räkna med", anser du nog, men att förebygga är grunden till en god Stenbockshälsa.

I år manar Uranus och Plutos influenser dig att vara i farten jämt och kanske du startar nya spännande projekt. Stressen finns där även om du har roligt och en lång semester är en nödvändig paus från allt.
Du bör helst resa bort när du är ledig, att vara hemma lockar dig alltid att sätta de flitiga händerna i något!

 


 

 

Tvillingarna 22/5-21/6

 

Relationer
Du skiner som en sol av din kärlekslycka och det tolkar stjärnorna som att du kommer att få möta en kärlek som du ännu aldrig upplevt. Kanske beror det på att du inte alltid har ansett dig hinna med romantik i ditt liv.

Vill du möta en ny kärlek så är den chansen stor nu. Stjärnorna tror dock att du snarare smickras av ett ögonpar som ler inbjudande till dig men du går din egen väg, full i bröstet av sköna tankar.

Barn är till glädje för dig och de älskar ditt sätt att vara. Du har ett fint pedagogiskt sinne och kan konsten att både leka med barn och undervisa dem. Det kan vara på en resa du plötsligt känner ditt hjärta slå extra fort och kanske är det just då som du möter den kärlek du har hoppats på.

Det är då som du känner en åtrå inom dig och sedan är det upp till dig att avgöra om du ska våga tacka ja till en ny romantik. Är du fri så är det nog alldeles rätt att göra det.


På jobbet
Arbete på ett kontor kan vara det rätta för dig men försök i alla fall att vara litet mer rörlig av dig. Även något som har med undervisning och kanske en skola att göra kommer upp som positivt för dig.

Kanske är det mest för att du av andra sägs ha ett verkligt fint och bra pedagogiskt sinne. Det kan också vara så att du kommer att avancera inom din arbetsplats och det är nog dig väl unt att få framgång då du faktiskt är duktig och noggrann.

Men det är också så att du ibland kan komma att känna dig lätt irriterad och det är nog för att någon i din arbetsmiljö har pressat dig för mycket. Så dra dig åt sidan och visa inte din irritation utåt.

Det gäller för dig att du alltid ska lita mest av allt på dig själv, snarare än att tro på andra.

 

Hälsa
Jobb och karriär slukar många Tvillingar i år och för att inte glömma bort hälsan bör du involvera andra i den. Skaffa dig en personlig tränare, inte nödvändigtvis en professionell och betald sådan, men någon som sporrar dig. Aktiva semestrar är i din smak, se till att komma i väg.

Du är född med ett inre kvicksilver och rör sällan för lite på dig, snarare tvärtom. Nyfiken som du är testar du det mesta i form av motion och träning, men fastnar vanligtvis för aktiviteterna som ger dig sociala kontakter.

Ditt luftelement gör dig snabb och vig och du utmärker dig på dansgolvet. Du vill förstås kunna prata samtidigt och då krävs ett bra flås, stärk dina känsliga luftrör med en joggingrunda då och då.

Även en social prick som du behöver en ensam och tyst stund ibland, jorda dina alerta sinnen med regelbundna mindfullness­övningar.

 


 

 

Vattumannen 21/1-18/2

 

Relationer
Du är full av idéer och du kan finna lösningen för många. I kärlek är din idéer av godaste och bästa sort. Du har ett både kärleksfullt och ömt år framför dig i kärlekens labyrint.

De dina är av vänligaste sort och de tycker om dig innerligt. Du kan få uppleva ett frieri under året och är du fri så kan det vara spännande - och då blir hela du som en skinande sol av glädje. Mest troligt är dock att du går i väg och ler över att ha fått lyckan att vara någons mål.

Av någon anledning så har mina stjärnor sett ut en kärlek som kommer norrifrån, kanske från Norrland, men du ska låta ditt eget hjärta själv få avgöra vem du vill ha. I kärlek är du stark och stabil och du kan konsten att känna av din väns omsorger på ett för ömsint sätt. Bygger ni ert hem i en lantlig miljö så får ni det som allra bäst.


På jobbet
Du är skicklig på att samordna och kan få alla inom din arbetsplats att klara sina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är en verkligt idog arbetsmyra och du fullgör dina arbetsuppgifter på ett för dina kolleger uppskattat sätt.

Du kan få erbjudande om ett annat arbete, men stjärnorna tror inte att det tilltalar dig nämnvärt. Du litar mycket på dig själv och det gör att du klarar det mesta. Under solåret som nu gäller kommer du antagligen att klara av de flesta av dina önskningar. Ibland är du dock lite väl talför och det kan naturligtvis vara litet negativt, men trots det så har du kvar din fina status i din arbetsmiljö.

Du har charmfulla egenskaper, men det kan ta litet tid innan du får igenom dem alla.

 

Hälsa
Kalla händer och fötter är något av många vattenbärares signum. För dig gäller det att hålla blodcirkulationen i trim, undvika rökning och skräpmat som påverkar kärlen. Du är en nyfiken prick och det är sällan svårt att få dig att prova på något nytt inom kost och hälsa.

Ditt luftiga element gör dig forskande och analytisk. Du vill veta hur allting hänger ihop och när du kommer i gång kan både hemkokta salvor, örtteer och oljor bli tillverkade i ditt kök!

I år påverkar Venus och Jupiter och då är det något av överdrifternas era, men också lyckans och turens. Undvik de värsta utsvävningarna om du kan, men du behöver förmodligen lite peppning för att stanna på den rätta vägen. En rådgivare att bolla dina tankar med hjälper dig att hålla reda på målen.
Att meditera och utveckla dina andliga intressen är nyckeln till din hälsa!

 

 

 

Vågen 24/9-23/10

 

Relationer
Nu har du ett härligt kärlekens år framför dig. Man ser dig på ett strålande och skinande positivt humör så du måste ha en fin kärleksvän vid din sida.

Är du fri och vill möta en ny vän så är chansen god till det. Det kan ha med ett köpcentrum av något slag att göra, när du känner att ditt hjärta börjar klappa extra fort. Det är antagligen början till ett långvarigt förhållande om du så önskar och även en möjlighet att bygga en helt ny familj i harmonisk kärlekslycka.

Din bästa vinstchans i kärlek är när du inte oroar din vän med ord utan bjuder in till pusskalas med kramar. Det är nästan så att stjärnorna tror att det räcker med att du skiner som en sol och låter ditt leende verka.

Här kan du få höra de fina orden som säger dig att du är älskad. Stjärnorna tror på att du bygger ditt hem till en borg i kärlek och visst blir ni två tillsammans ett oslagbart par för livet.


På jobbet
Nu tycks du få chans att förändra ditt arbetsliv. Har det med försäljning att göra så är det nog bästa valet för dig. Har det med avtal och kontrakt att göra så kan det vara du som får chans till en tjänst som arbetsledare.

Du har ett härligt och tilltalande utseende och utstrålar viljestyrka av bästa sort och det kan tolkas till att du har en själ som lätt finner lösningar på livets allvar. Även resor kan komma att bli till din fördel och du tycks trivas med att vara på resande fot. Trots att resor kan vara tröttande ser du dem som avkoppling.

Du bör ha ett år som ger dig mycket trygghet och fin harmoni i din arbetsmiljö. Stjärnorna håller dig som vinnare i alla livets arbetssituationer. Våga tro på dig själv så ska du se att du går segrande ur strider i arbetet.

 

Hälsa
Uranus påverkan ökar din tendens att ändra dig stup i kvarten. Den ena dagen är du hälsan själv, nästa latar du dig och frossar i det mest förbjudna. Man vet sällan var man har dig i år, något du förmodligen njuter av mer än du vill erkänna.

Ditt luftelement är socialt och goda relationer är viktigare för dig än något annat. Dessvärre förknippar du umgänge med det goda livet och det är fest jämt. Eftersom njurarna är Vågens känsligaste punkt är värme och vatten viktigt för dig, inte minst dagen efter.

Att stå fast vid dina beslut är en förutsättning för att nå resultat av eventuella ansträngningar. Det betyder inte att du aldrig ska synda, men kanske välja dina tillfällen med större självkontroll...

Född under Venus stjärna är du elegant och smidig oavsett om du är smal eller tjock. Skäms aldrig för dig själv, att acceptera dig som du är ger dig en särskild lyskraft!

 


 

Oxen ca 20/4 – 20/5

 

Relationer
Kärleken kan du möta och bästa plats är i en arbetsmiljö. Vill du ha en ny kärleksvän vid din sida så sök efter den på en arbetsplats och glöm bort barer och andra danslokaler.

Kanske har din vän sitt intresse riktat inom ett vårdområde, ekonomi eller data. Är det så jag då kan det vara dags för chans till finaste kärlekslycka. Är det så att ni vill flytta ihop så tror stjärnorna att det är rätt och väl genomtänkt. Det kan vara början till att bygga en familj och bli lyckosamma.

Om du inte vill förändra eller redan har en fin vän för som du tycker är din kärlekslycka, ja då fortsätter ni naturligtvis tillsammans. Oavsett vilket så kan en förändring av ert boende till en mer lantlig miljö bli till lycka.

Du är en naturens vän så vill du ta chansen och börja plantera vackra växter i trädgård eller i stora krukor, som du kan ta in under vintern, ja då får du fin vila och rekreation till din själ.

 

På jobbet
Har du ditt arbetsområde riktat inom resor eller transporter så hör du till dem som får ett framgångsrikt år i både arbete och affärer. Även som mäklare kan du finna framgång då du kan ge goda råd till den som vill förändra sitt boende.

Våga även ta vara på de idéer som du själv skapar, det kan bli lyckosamt. Det talas även om kompanjonskap så kanske får du en fin vän att arbeta ihop med. Du bör följa din egen tanke och sinne för arbets- och affärsliv, och något som kan vara ett konstnärligt tänkande kan bli lösningen om du får problem.

Det är inte mycket som går dig emot under året. Bara tro på dig själv och de idéer du skapar så får du höra att du är härligt bra vän som får framgångslycka.

 

Hälsa
Du är en livsnjutare som hellre äter en god middag än motionerar. Saturnus påverkan har länge bromsat de fysiska aktiviteterna, men nu är det läge att ta dig ur bekvämlighetssoffan. Plutos influenser bjuder på en chans till nystart, ta den, men inse att du måste piska dig själv om du vill komma i form.

Född i elementet jord vill du ha naturliga aktiviteter. Kanske en runda på golfbanan är det närmaste du kommit konditionsträning, men du bör utmana dig mer än så. Att bygga muskler får dig att känna dig sexig och ett tufft pass på gymmet är ett bra tillfälle att flörta!

Nacken är din svaga punkt, men du stångar dig hellre blodig än ger dig om kamplusten väcks. Sporter som brottning eller boxning visar att när det gäller är även Oxen snabbfotad.

Måttlighet är ett begrepp du ogärna använder, men i år är du envis nog att klara utmaningarna du sätter upp.

 


 

Väduren 21/3–20/4

 

Relationer

Det tycks som att du nu kommer in i en mer utåtriktad period. I kärlek är du oslagbar eftersom du på ett härligt sätt finner svar som bygger dig starkare och mer kärleksfull. Alla i stjärntecknet tycks få mer näring att leva vidare och det på ett soligt och leende sätt.

Du är en vinnare i kärlekens labyrint och är en stor romantiker som unnar alla i din vänkrets framgång i kärlek. Vill du resa så kan det vara då som du känner ditt hjärtas åtrå växa. Hela året ska vara till din fördel i allt som rör hjärtefrågor, bygg för kärleken. Har du ingen vän vid din sida så kan det vara under en resa eller i mer lantlig miljö som du möter romantik.

Det kan vara
i år som du bygger ditt fortsatta kärleksliv. Andra kan bli avund- sjuka på dig eftersom du tycks ha ett sådant kärleksfullt och lättsamt sätt att finna din lycka. Det är ingenting att bry sig om, du är väl unnad din kärlekslycka.

 

På jobbet

Året är bra för dig såväl
inom arbets- och affärsliv.
 Får du göra resor i ditt arbete under året så kan det vara du som har det som bäst.
 Du kan konsten att gallra i de kontakter du gör och på så sätt finner du bäst vinst.

Det viktigaste är att du följer ditt eget inre och genomför de idéer du själv skapar. I stjärnorna tycks det som att det är just genom affärslivet som du når dina bästa framgångar. Det är i år du lägger grunden till en stark framtid. Du ska leda din arbetsplats eftersom du hör till dem som kan konsten att gallra bort det onödiga och investera i det nya. Du är en vinnare, så tro på dig själv.

 

Hälsa

Hälsan påverkas av Uranus och Pluto i år och det är starka krafter att balansera med. Född i ett eldtecken ser du alltid fram emot fart och fläkt, men nervsystemet är känsligt och du bör undvika stress. Att tänka på återhämtningen är det viktigaste för dig under 2015.

Spänning och äventyr är ett måste om du inte ska rosta ihop. Att utmana dig själv med träning utöver det vanliga ger dig de nödvändiga adrenalinkickarna. Klättring, kampsport eller mountainbiking passar ditt temperament.

Låt inte livets motgångar grumla din positiva spirit. Plutos läge antyder att året bjuder på en del tuffa förändringar och du tacklar dem bäst genom att vara i bra form. Släpp ut din frustration i fysiska aktiviteter och helst innan den påverkar din sinnesro.
Kom ihåg, ett aktivt sexliv och en kärlek som bekräftar dig gör mer för ditt välbefinnande än något annat! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av ToppHälsa + varma tights från Röhnisch. Köp nu!