Prinsessan Madeleine berättar om livet som trebarnsmamma i USA.
Prinsessan Madeleine berättar om livet som trebarnsmamma i USA. Foto: Emily Dahl / Mama

Prinsessan Madeleine berättar personligt om familjelivet i Florida

I en stor intervju med med Hälsolivs systermagasin mama berättar prinsessan Madeleine personligt om flytten till Florida, barnuppfostran och sina förlossningar. 

– I USA går de mycket mer in på att mamman absolut inte ska ha ont, de ger mycket mer bedövning vid förlossningen, så med Leonore var det väldigt smärtfritt. Jag kände nästan att det var för mycket, jag kände ingenting, hela benen var bedövade, berättar prinsessan i intervjun. 

I mama får du möta prinsessan Madeleine och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne i en stor bildspecial – om du vill läsa hela intervjun så finns den att köpa hem här nedan.

ANNONS: Köp och läs direkt i mobil eller dator för 29 kr – 44 sidor intervju med exklusiva bilder (EXTERN LÄNK)

I detta unika porträtt får du möta prinsessan Madeleine i rollen som mamma, och för mamas chefredaktör Louise Bratt Tidmarsh berättar hon öppenhjärtigt om sina graviditeter, förlossningar, och sitt vardagsliv som trebarnsmamma i Florida – men även om den nya karriären som barnboksförfattare och hennes arbete för utsatta barn.

Även om hon har hemlängtan till familj och vänner i Sverige ibland så trivs Madeleine i mammarollen och familjelivet med maken Chris O´Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne i Miami, men det har också funnits utmaningar:

– Jag hade lite jobbigt med amningen. Det är olika amningskulturer i USA och Sverige. I USA fick man frågan direkt: kommer du amma eller vill du ha ersättning till din bebis? I Sverige förutsätter man att du ska amma. Jag kan tycka att det var lite mer pressande. Inte säkert att alla kan och för mig var det som sagt lite jobbigt, berättar prinsessan i mama.

Har du ammat alla dina barn?

– Ja, det har jag. 

Intervjun är bildsatt med helt nytagna bilder av prinsessan Madeleine tillsammans med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne, exklusivt fotograferade för mama under deras senaste besök i Sverige.

Intervjun publiceras i magasinet mama som utkommer 12 september i limiterad upplaga, men redan nu har du en unik möjlighet att ta del av hela intervjun digitalt (klicka på länken nedan).

ANNONS: Köp och läs direkt i mobil eller dator för 29 kr – 44 sidor intervju med exklusiva bilder (EXTERN LÄNK)

Prinsessan Madeleine. Foto: Emily Dahl / Mama