Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 2 maj 2005 13:20

Uppdaterad 2 maj 2005 15:30

Oskar lär ut hur man lyckas med kvinnor

Tvivlar man på Oskar Olofssons, 35, tips är det bara att se till hans eget liv. Han var singel en månad innan boken gavs ut. Då träffade han sin nuvarande fästmö, Anne Suominen, 29, på krogen.

Tvivlar man på Oskar Olofssons, 35, tips är det bara att se till hans eget liv. Han var singel en månad innan boken gavs ut. Då träffade han sin nuvarande fästmö, Anne Suominen, 29, på krogen.

Vill du bli framgångsrik hos kvinnor?
Då ska du inte bjuda dem på drinkar.
Det är som att erkänna att man inte tror det minsta på sig själv, utan måste använda mutor, säger Oskar Olofsson, mannen bakom charmhandboken Tjejtjusare .
Managementkonsulten Oskar Olofsson, 35, saknade en bra svensk bok med handfasta tips om hur man lyckas med kvinnor. Så han skrev den själv. – Genom att förändra ditt beteende kan du förändra hur omvärlden uppfattar dig. Agerar du självsäkert och tryggt kommer du att uppfattas som mer intressant, förklarar han. Flera män som har läst Oskars tips har faktiskt hört av sig och berättat att de har blivit mer självsäkra – genom att agera mer självsäkert. – Det handlar om att utstråla framgång. Prata med dörrvakterna när du går in på krogen. Ta ögonkontakt med kvinnor och håll kvar den. Visa att du har något att komma med, även om du råkar känna dig osäker. Och det viktigaste: Prata med kvinnor. – Hjälp sannolikheten på traven. Det gör du bäst genom att prata med kvinnor då tillfälle ges. Får du en signal, ett leende, sitt inte kvar och vänta. Ta initiativet. Och undvik fällorna. – En vanlig miss är att man blir bästa kompis med tjejen man är intresserad av och försöker lirka sig in "bakvägen". Det funkar inte. Visar du inte dina avsikter kommer hon alltid att se dig som en kompis. Träffades på krogen Tvivlar man på Oskars tips är det bara att se till hans eget liv. Han var singel en månad innan boken gavs ut. Då träffade han sin nuvarande fästmö på krogen. – Vi fick ögonkontakt, en av oss log och då gick jag fram till henne. Vi började prata. Och nu ska vi gifta oss. Och visst funkar vissa av knepen även på det omvända sättet, alltså för kvinnor som vill tjusa män. – Säkert. Men jag ger tips utifrån det jag känner till, skrattar Oskar. Fotnot: "Tjejtjusare" går bara att köpa på nätet. Läs mer på http://www.singelhandboken.se/