odifestivalaktuella Nour el Refai, 26, älskar whisky och har svårt att hitta kompisar i sin ålder.
"Jag är både barnslig och som en gammal tant, säger hon."
odifestivalaktuella Nour el Refai, 26, älskar whisky och har svårt att hitta kompisar i sin ålder. "Jag är både barnslig och som en gammal tant, säger hon." Foto: Magnus Hjalmarson Neideman / Svd / Tt

Nour el Refai: "Jag har en form av social fobi"

Melodifestivalaktuella Nour el Refai, 26, älskar whisky och har svårt att hitta kompisar i sin ålder.

- Jag är både barnslig och som en gammal tant, säger hon.

...SÖNDAG

- Då tänker jag att jag sover till tiotiden och äter en riktig långfrukost. Sedan åker jag in till stan och träffar min bästis Vera, promenerar, kollar i affärer och käkar lunch. Är vi på humör tar vi ett glas bubbel till lunchen. På vägen hem handlar jag något som jag ska laga till middag. Jag gillar att laga mat, gärna ihop med någon.

...SKÄMMA BORT MIG- KNEP

- Ta ledigt, äta jättegott och dricka öl. Det kan vara både hemma hos mig eller någon annan, eller på restaurang. Då käkar jag en lång, härlig middag, själv eller med en vän. Jag tycker inte om att umgås i grupp, utan föredrar att vara med en i taget.

...HUMORMINNE

- Min mellersta bror Rami skrattar jag mycket med. Det skiljer bara ett år mellan oss och vi har så himla roligt. Rami härmar ofta djur och när vi ses har han alltid iakttagit ett nytt djur, och jag skrattar så mycket att jag håller på att skita på mig. Det kan till exempel vara en larv som försöker ta sig fram i motvind.

Nour el Refai

Ålder: 26.

Gör: Komiker och skådespelare.

Bor: Lägenhet i Traneberg utanför Stockholm.

Familj: Mamma och tre bröder. Singel.

Aktuell: Programledare Melodifestivalen 2014, SVT, har en av huvudrollerna i nya dramakomediserien "Söder om Folkungagatan", premiär 2 februari Kanal 5. Skådespelare och manusförfattare till novellfilmen "Sköterskan" som tävlade på Göteborgs filmfestival för "Årets novellfilm".