Sexfest. Nätverket Lustkammaren anordnar träffar för sina 600 medlemmar där man kan umgås och ha sex tillsammans. OBS: Personen på bilden är inte Mia.
Sexfest. Nätverket Lustkammaren anordnar träffar för sina 600 medlemmar där man kan umgås och ha sex tillsammans. OBS: Personen på bilden är inte Mia. Foto: Jonas Bengtsson

Mia, 29: "Det här är ren njutning utan känslor"

Här lever svenskar ut sina sexfantasier helt öppet. Nätverket Lustkammaren anordnar de stora festerna. 

- Det är helt okej att min man har sex med andra, säger Mia, 29, från Skåne.

Jessica Isaksson

Mia är utåt sett en vanlig tvåbarnsmamma som bor i Skåne och jobbar med teknisk support. Hon vill ligga lågt med sitt och sin mans medlemskap i nätverket Lustkammaren, en webbmötesplats där likasinnade kan stämma träff och ordna fester i verkligheten. På festerna lever hon ut sina sexfantasier: att ha sex med flera samtidigt och att bli dominerad. 

 – Jag har haft många fantasier där jag är undergiven och blir nedtryckt. På festerna kan jag säga exakt hur jag vill ha det och få det så under kontrollerade former, säger hon. 

 Hennes man har i sin tur sex med många olika kvinnor. Ibland måste en stanna hemma med barnen medan den andra går på festen. Men de känner trots det aldrig någon svartsjuka.

 – Vi är så säkra på var vi har varandra. Det här är bara ren njutning utan känslor, säger Mia. 

 

Har sex i ”lekrum”

 Nätverket Lustkammaren grundades för åtta år sedan och där kan de 600 medlemmarna bilda nya kontakter, tacka ja till fester, bjuda in till egna och titta på bilder från sexträffarna. I ett tidigt skede liknar nätverksfesterna vilken städad tillställning som helst. Gästerna sitter runt dukade långbord och äter och dricker. Det är efter måltiden som kläder åker av och medlemmarna har sex i stora högar i de så kallade ”lekrummen”. 

 – Ibland leker vi tillsammans med andra, ibland leker vi på eget håll, säger Mia. Men det finns ändå regler på de vilda sexfesterna. 

Hänger på situationen

 – Allt beror på situationen. Man kan börja smeka någon lite lätt och vänta in gensvaret eller så frågar man rätt ut om man får vara med. Men det går inte att bara hoppa rätt in, säger Jonas Bengtsson, värd för nätverket. 

 Tidningen Hennes undersökning om svenska kvinnors sexfantasier får tummen upp av Mia. 

 – Det gäller att inte vara rädd för sina fantasier. Lägg bara upp för din partner vad du skulle vilja testa. Ta det rakt på sak, håll det inte inne, säger hon.