Therese, 24, matchade med en kille på Tinder. Paret har aldrig träffat, ändå kallar han henne sitt livs kärlek. Nu känner hon sig osäker på relationen.
1 av 2: Therese, 24, matchade med en kille på Tinder. Paret har aldrig träffat, ändå kallar han henne sitt livs kärlek. Nu känner hon sig osäker på relationen. Foto: Shutterstock
Manspanelen svarar och ger råd.
2 av 2: Manspanelen svarar och ger råd.

Therese, 24: "Är min Tinderdejt seriös?"

Jag och min nuvarande ”partner” matchade på tinder, vi har aldrig träffats och ändå säger han saker så som jag älskar dig och du är mitt livs kärlek, han är några år yngre än mig och detta gör mig extremt osäker på vårt såkallade förhållande.

Vad är det han menar när han säger sådana saker men samtidigt aldrig ringer först, skriver först eller tar initiativ till och träffas? 

/ Therese 24

LÄS OCKSÅ: Singel? Så lyckas du på Tinder 

MANSPANELEN SVARAR

Plura Jonsson: "Ta och träffa honom!"

Jag vet inget om Tinder, på min tid ringde man på den dörr bakom vilken ens hjärtas utvalda förskansade sig och när hon öppnade sa man att man älskade henne och undrade om man fick bjuda på middag på nån lämplig lokal. Låter det pinsamt, det kan du klappa dig i arslet på. Ett tips, ta och träffa honom och se vem han är.

LÄS OCKSÅ: 5 relationer du ska se upp för

Robert Aschberg: "Inte speciellt trovärdig"

Din “partner” verkar inte speciellt trovärdig, och ni har inget förhållande i verkliga livet. Antingen vill han bara hålla dig varm för att kunna komma in i byxorna på dig när det eventuellt skulle kunna passa honom, eller så är han en orealistisk drömmare som bara vill leka och larva sig på dejtingsajter. Det skulle inte förvåna mig om han har liknande “relationer” med flera andra kvinnor på Tinder och andra ställen. Se upp och Tindra fram någon trevligare kille som du får chans att träffa i verkligheten.

Fråga manspanelen

Skriv och fråga om allt som rör relationer - stort som smått.

Mejla: manspanelen@expressen.se

Formulera din fråga och avsluta med valfri signatur och din ålder.

Martin Melin: "Osund inställning"

Har man inte träffats i verkligheten tycker jag inte man kan prata om en ”relation”. Det är när man är i samma rum som gester, blickar eller beröring visar vem man är. Att före det börja använda sig av så pass starka ord som att man älskar någon tycker jag tyder på en osund inställning till vad kärlek är.

Se till att träffa honom på riktigt, känn av hur det känns då och sedan tror jag du kommer få en bättre bild av vilken typ av person han är.

Pigge Werkelin: "Lämpligt att ses på riktigt"

Han tror att det är på detta vis och han tror att man uttrycker sig så. Det kan vara lämpligt att ses på riktigt och göra saker ihop. När man älskar någon på riktigt då hör man gärna av sig för ofta och inte tvärtom.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

ToppHälsa – 100 % pepp & inspiration! Se erbjudande