Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Ally är fortfarande kär i sitt ex som han har två barn med, men hon har träffat någon ny. Vad ska han göra?Ally är fortfarande kär i sitt ex som han har två barn med, men hon har träffat någon ny. Vad ska han göra?Ally är fortfarande kär i sitt ex som han har två barn med, men hon har träffat någon ny. Vad ska han göra?
Manspanelen svarar och ger råd.Manspanelen svarar och ger råd.Manspanelen svarar och ger råd.
1 AV 2
Ally är fortfarande kär i sitt ex som han har två barn med, men hon har träffat någon ny. Vad ska han göra?
Foto: Shutterstock
2 AV 2
Manspanelen svarar och ger råd.

Min tjej vill inte ha mig mer – vad ska jag göra?

Jag har varit tillsammans med mitt ex länge, vi har två barn tillsammans och nu vill hon inte ha mig på grund att hon träffade en kille i Egypten när hon var på semester där härom månaden.

Jag försökte förklara hur mycket hon betyder för mig, och hur mycket jag älskar henne.

Hon säger att hon inte vill ha mig tillbaka som pojkvän men vill ha mig som vän.

Nu hon har bokat ännu en resa, hon ska åka tillbaka till Egypten igen och träffa killen  i fråga. Nu jag ger upp, jag ringer inte henne, jag vill inte träffa henne och när hon ringer så svarar jag inte. 

Vad ska jag göra för att få henne tillbaka? Jag älskar henne fortfarande.  

//Ally

LÄS OCKSÅ: Kommer din partner vara otrogen? 7 faktorer som påverkar 

MANSPANELEN SVARAR OCH GER RÅD

Plura Jonsson: ”Gå vidare”

Detta fall synes mig som ett pyramidspel. Köp en bingolott och vinn högsta vinsten, ge henne en diamantring och ett arabiskt fullblod, osv. Nej jag skojar inte, du kan ju alltid prova. Tyvärr funkar det inte, tro mig. Vi människor är konstiga djur som gör konstiga saker många gånger. Om hon vill lämna dig för en egyptier så vill hon, finns inte mycket jag kan råda dig till, du har säkert försökt få henne på andra tankar. Gå vidare till gå and keep a stiff upperlipp. Vilket i detta fall skulle betyda: Håll huvudet högt.

LÄS OCKSÅ: 13 varningsflaggor på att din relation inte mår bra 

Pigge Werkelin: ”Ge henne lite tid”

Du får ge henne tid och bete dig på ett schyst sätt. Semesterromanser har en tendens att inte bli så långvariga och en dag så upptäcker man att gräset inte var grönare på andra sidan och vad det egentligen handlar om att bryta upp. Har du stängt alla dörrar så får du aldrig henne tillbaka om romansen slocknar eller hon kommer på andra tankar. Så ge henne lite tid och en möjlighet att återkomma.  

Fråga manspanelen

Skriv och fråga om allt som rör relationer - stort som smått.

Mejla: manspanelen@expressen.se

Formulera din fråga och avsluta med valfri signatur och din ålder.

Martin Melin: ”Känslor är svåra att göra något åt”

Det är inte ovanligt att vi träffar andra och blir kära, även fast vi är i en relation. Det är sådant som händer och känslor är svåra att göra något åt. Du har ju redan berättat för henne att du fortfarande har känslor för henne och att du vill ha henne tillbaka, men hon verkar ha sitt fokus på sin nya kille i Egypten. Vad mer kan du göra? Visst kan du vänta och se om det är allvar mellan henne och den nya killen, men samtidigt, om det inte var det och hon säger till dig att hon vill komma tillbaka - tar du då emot henne? Jag tror nog att er relation är över - gå vidare.