Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Hälsoliv>MANSPANELEN

Publicerad 5 dec 2014 09:30

Jag har ett fantastiskt sexliv, är jag slampig?

Skriv och fråga Manspanelen om allt som rör relationer.

Mejla till: manspanelen@expressen.se

Formulera din fråga och avsluta med valfri signatur  och din ålder.

Detta känns mycket udda att skriva om mina vad jag tror är problem till en manspanel. Jag har sedan tidig ungdom haft en stor sexualdrift. Mina första onaniminnen är från när jag inte var mer än fyra år och det kändes skamligt då. Än i dag som vuxen onanerar jag ofta och även på arbetsplatsen, och jag byter sexpartner ganska så ofta. Dock inte som när jag var yngre. Har inte haft mer än ett par efter 50-årsåldern, inte för att det inte funnits tillfällen utan för att jag fått moraliska betänkligheter. Jisses, man kan väl inte knulla runt i min ålder? Fast jo, det kan man. Jag har rullat runt med män i mina söners ålder, med deras kompisar.

 

Jag blir upphetsad av de mest märkliga saker och får orgasm inom ett par minuter. Nu snackar vi inte om små stön, jag får vilda, okontrollerade, härliga utlösningar. Känner mig tio kilo lättare, glad och pigg. Alla män tycker detta är toppen.

Att män vill ha sex ofta och med många är fullt accepterat, men om en kvinna vill detsamma så är det fel. Jag är en slampa som gillar sex ofta. Tänker på att jag kanske skulle behöva lite rådgivning. Detta känns inte riktigt rätt, speciellt inte när man hör väninnor snacka om hur jobbigt det är och hur de saknar lust till sina män. Att gå ner på krogen med tanken att "nu ska jag ha ett ligg" får mig att känna mig smutsig och detta har jag gjort många gånger.

 

Nu är jag återigen förälskad men vet hur det slutar. Vi har otroligt mycket sex. Jag uppfyller alla hans drömmar och han mina. Sen slocknar jag och ska ha något nytt. Jag tänder inte mer på honom och känner mig less. Han blir ledsen. Snälla, säg att jag är normal eller ljug.

I natt är jag din

 

LEIF GW PERSSON: Lev ditt liv fullt och helt

Vad är problemet? Lev det liv du lever, lev det fullt och helt och den dag då du vill leva ett annat liv så är jag ganska säker på att du klarar det också.

 

PIGGE WERKELIN: Är det besvärande så sök sexualrådshjälp

Vem är normal och vem vill vara som alla andra? Är det besvärande så borde du ta kontakt med någon sexualrådgivare. Det behöver inte vara något fel för att gå dit. Det kan lika väl vara en vidare utbildning om din kropp och knopp som gör att du kommer ut på andra sidan och får ett ännu bättre liv.

 

ROBERT ASCHBERG: Jag fattar inte att du känner dig smutsig

Till att börja med vill jag gratulera dig till att du har så kul med sex, det är inte alla förunnat. Och jag fattar inte att du känner dig smutsig för att du gör vad många män gör. Samtidigt bör du nog fundera lite på det där Don Juan-komplexet som bekymrar dig. Det går faktiskt att leva långa perioder ihop med en partner och ha glädje av sexlivet, som faktiskt kan utvecklas och nå nya höjder.