"Han gjorde mig så pass nyfiken att jag gick hem till honom en dag, inte alls för sex från min sida men det slutade i sängen ganska fort", skriver läsaren. (OBS, genrebild)
1 AV 2
"Han gjorde mig så pass nyfiken att jag gick hem till honom en dag, inte alls för sex från min sida men det slutade i sängen ganska fort", skriver läsaren. (OBS, genrebild)
Foto: Fotolia
2 AV 2

"Jag var otrogen med en kille på gymmet"

Hej! Jag är en gift kvinna sedan 20 år med två barn. För ett halvår sedan blev jag kontaktad på Messenger av en yngre kille som jag tidigare spanat in på gymmet. Har alltid tyckt han varit snygg men lite hemlig. 

Blev jätteförvånad och trodde först han skämtade då det skiljer över tio år mellan oss. Dock blev jag lite nyfiken och vi fortsatte chatta lite fram och tillbaka. Han gjorde mig så pass nyfiken att jag gick hem till honom en dag, inte alls för sex från min sida men det slutade i sängen ganska fort. Det märktes att han var ute efter det. Han är vältränad, väldigt snygg, trevlig, fint hem, ja allt man kan drömma om…

Vi träffades vid några tillfällen innan han ville avsluta då han tyckte det var fel då jag var gift och det dröjde inte länge förrän han träffade en tjej. Jag förstår inte alls mina känslor i det här, jag blev upp över öronen kär i denna kille och har gråtit floder sen han ville avsluta. För någon månad sedan fick jag veta lite rykten om honom, att han sex-chattat med flera tjejer på gymmet och var allmänt känd för det. 

LÄS OCKSÅ: 5 saker som kan vara värre än otrohet

"Passionen var inte alls värd den känsla jag känner nu"

Jag tampas med känslan av att känna mig så dum som ”gick på honom”, att jag där och då kände mig ”utvald” och sen var jag bara en i mängden, och dessutom troligtvis äldst! Jag kan dock inte glömma honom, känner mig ”brädad” av den andra tjejen trots att vi aldrig var ihop. Det värsta är att jag i all den här passionen glömde bort min egen man, kände inte ens dåligt samvete och den här killen upptog alla mina känslor. Nu vet jag inte var jag står känslomässigt i min nuvarande relation. Känner ingen förälskelse som jag gjorde med den andra, mest irritation och är ledsen ofta. Vet ju att det aldrig hade blivit han och jag med tanke på åldersskillnaden men känner ändå en konstig sorg. 

LÄS OCKSÅ: 6 vanligaste grälen som förstör din relation 

Önskar att han aldrig hört av sig, passionen var inte alls värd den känsla jag känner nu. Jag känner mig både förnedrad och förälskad, vill be honom dra samtidigt som jag skulle göra vad som helst för att träffa honom igen. Jag förnedrar mig själv genom att fortsätta skriva till honom ibland, har så himla svårt att släppa det som var. 

Hur går jag vidare i livet?

MANSPANELEN SVARAR OCH GER RÅD

Manspanelen består av Pigge Werkelin, Martin Melin, Plura Jonsson och Robert Aschberg.

Robert Aschberg: En kille som bara vill ha sex

Du förälskade dig i en erövrare, en Don Juan-typ, en kille som bara vill ha sex, helst med så många kvinnor som möjligt. Dina känslor för honom kommer inte att bära frukt, men så småningom att gå över, även om det tar tid. Har du berättat om historien för din man? Du kanske skulle fundera på att skaka om ert gamla förhållande ordentligt, med risk för att det spricker, men med möjligheten att det kan blomma upp på riktigt igen?

Martin Melin: Ge dig ut i dejtingdjungeln

Det är mycket fokus på den här playern till kille i din fråga. Jag tycker du i stället skall fokusera mer på den relation du har i dag. Och den verkar ju vara körd. Dels ”spanar du in” killar på gymmet, vilket väl kan vara okej, men sedan kliver du över gränsen och träffar en av dem. Och dessutom har sex med honom. Där någonstans bör varningsklockan ringa och du borde förstå att den relation du har i dag inte är den rätta.

Mitt råd - skilj dig och ge dig ut i dejtingdjungeln, ta för dig av allt du ser. Men tro mig, du kommer stöta på många, många killar som bara vill ligga. Den riktiga kärleken är svårfångad.

LÄS OCKSÅ: 9 knep: Så fixar du en lycklig separation

Fråga manspanelen

Skriv och fråga om allt som rör relationer - stort som smått.

Mejla: manspanelen@expressen.se

Formulera din fråga och avsluta med valfri signatur och din ålder.

Plura Jonsson: Man får ta konsekvenserna

Hej du gifta kvinna. Du har som man säger, hoppat över skaklarna och får nu stå ditt kast. Sånt är tyvärr livet, man får ta konsekvenserna med hull och hår så att säga. Som tröst kan jag väl påpeka att den man som du hyser sådant intresse för inte verkar va mycket att hänga i julgranen. Hur går man vidare i livet? Livet går ju vidare vare sig man vill eller inte så det är bara att hoppa upp i sadeln och rida vidare mot solnedgången.

Pigge Werkelin: Det finns en anledning till att du hamnat där

Det finns så många bottnar i detta att de är väldigt svårt att på några rader ge råd. Men:

1. Glöm din flört och se det som en livserfarenhet vilket det allt alltid är. 

2. Ta dig en funderare på hur dit förhållande är och vart du vill. Det finns en anledning till att du hamnat där du är. 

3. Troligen skall du ta hjälp av någon som är proffs på sådant här och som kan hjälpa dig tillrätta med dina tankar.