"Jag bor i en stor villa med trädgård. Mina tre barn är vuxna så jag har det ekonomiskt bra på alla vis. Han hjälper mig inte med trädgården eller huset. Han säger att det är mitt". OBS! Genrebild.
1 AV 2
"Jag bor i en stor villa med trädgård. Mina tre barn är vuxna så jag har det ekonomiskt bra på alla vis. Han hjälper mig inte med trädgården eller huset. Han säger att det är mitt". OBS! Genrebild.
Foto: Getty images
2 AV 2
Foto: Magnus Jönsson

”Hjälp! Vill han bara ha mig på avstånd?”

Jag är skild sedan sex år. Är sedan fyra år tillsammans med en kille som jag känner mig osäker på om jag ska fortsätta träffa. 

Han har varit singel och bara bott ihop med några tjejer kortare tid. Han är inte intresserad av att flytta ihop. När jag tar upp det tycker han att vi har det bra. Men för mig känns det som han bara vill ha mig på avstånd. 

Jag bor i en stor villa med trädgård. Mina tre barn är vuxna så jag har det ekonomiskt bra på alla vis. Han hjälper mig inte med trädgården eller huset. Han säger att det är mitt. Han har ett stort intresse och det är gamla amerikanska bilar som tar all hans lediga tid.

En annan sak han gör är att han flörtar med andra trots att jag står bredvid honom. När jag tar upp det säger han att det inte alls stämmer men jag är inte blind. 

LÄS MER: "Han blev alkoholist när han gick i pension" 

"Nu börjar jag tröttna på att vårt förhållande inte utvecklas"

En sista negativ sak är att han är alldeles för törstig. Han tycker att det är okej att vara bakis både lördag och ibland söndag.

Det som är positivt är att vi busar bra ihop och ibland är han generös.

Jag vet mitt värde. Jag är snäll, trevlig och ser bra ut. Jag vill ha ett förhållande där jag känner mig älskad.

Ska jag ut i vimlet och leta eller ta ett allvarligt snack med honom en sista gång? Jag vet att man inte gör om någon men nu börjar jag tröttna på att vårt förhållande inte utvecklas åt något håll?

/”TOVA, 51”

  LÄS OCKSÅ: 5 saker som kan vara värre än otrohet 

Robert Aschberg:

Det låter som om du fastnat för en gammaldags raggare. Han kommer att välja bilarna före dig om du ställer honom mot väggen. 

Därför måste du bestämma dig: Ta honom som han är med bilar och bakfylla, eller hitta en annan karl med sundare intressen.

Pigge Werkelin:

Ställ krav! Förklara vad du vill och att du kräver att ni närmar er varandra så att ni får ett gemensamt liv. 

Om han inte ställer upp på detta så dumpa honom. Det finns fler där ute som kan göra livet spännande och kul.

Leif GW Persson:

”Snäll trevlig och ser bra ut” och tydligen ihop med ett riktigt stolpskott. Var finns logiken och svaret behöver du inte höra för det har jag sagt förut.

LÄS OCKSÅ: 6 tecken på att relationen går att rädda 

FRÅGA MANSPANELEN

Skriv och fråga om allt som rör relationer - stort som smått.

Mejla: manspanelen@expressen.se

Formulera din fråga och avsluta med valfri signatur och din ålder.