"Han vill ha trekant - jag känner inte för det"

Klara, 25, vill inte ha en trekant med sin kille och längtar i stället efter ett riktigt förhållande där man älskar varandra och inte bara tänker på sex.

Foto: Shutterstock

1 av 2: Klara, 25, vill inte ha en trekant med sin kille och längtar i stället efter ett riktigt förhållande där man älskar varandra och inte bara tänker på sex.

Manspanelen svarar och ger råd.

2 av 2: Manspanelen svarar och ger råd.

Hej. Jag har ett problem. Jag började träffa en kille för ett litet tag sedan. Redan från början var det mycket prat om sex och fantasier och detta var något som jag var med på och tyckte var roligt. 

Andra har också läst

Nu har det dock gått över i fantasier som involverar andra tjejer också hos honom och vi har haft en trekant en gång. Han vill gärna att vi fortsätter med detta men jag känner egentligen inte för det och vet inte hur jag ska säga det. Nu känner jag att jag skulle vilja ha ett riktigt förhållande där man faktiskt älskar varandra och där det pratas om mer än bara sex. 

Nu till problemet: Jag har träffat en annan kille som för mig verkar helt perfekt. Han ser hela mig och är verkligen intresserad av mig, både min in- och utsida och jag känner att det är det jag behöver. Den första killen vill fortfarande träffas och leva ut sina fantasier med mig men jag känner mig inte så intresserad av detta längre utan vill ha något mer seriöst. Jag vet inte vad jag ska göra och det finns ingen i min närhet jag känner att jag kan berätta för heller. Så jag behöver verkligen hjälp. 

Klara, 25 år

LÄS OCKSÅ: Therese, 24: "Är min Tinderdejt seriös?" 

MANSPANELEN SVARAR OCH GER RÅD

Plura Jonsson: "Gå inte med på saker mot din vilja"

Hej Klara. Du ska inte gå med på att göra saker mot din vilja och det måste han acceptera, punkt slut. Ibland, eller alltsomoftast, måste man göra val här i livet, det är fullt naturligt, även fast det känns svårt och jobbigt. Följ ditt hjärta och om inte det går, använd sunt förnuft. Eller båda två.

LÄS OCKSÅ: 5 relationer du ska se upp för 

Robert Aschberg: "Absolut inte"

Du ska absolut inte gå med på hans sexuella fantasier om du själv inte önskar det. Vågar du inte ens tala med honom om vad du gillar och inte gillar så är du illa ute. Dessutom kräver ett stadigt förhållande - om inte annat på lite sikt - att man kan umgås och ha ett utbyte av varandra även utanför sänghalmen. Bestäm dig du, och gör ett seriöst försök med den nya killen du träffat. Det kan säkert bli hur bra som helst.

Fråga Manspanelen

Skriv och fråga om allt som rör relationer - stort som smått.

Mejla: manspanelen@expressen.se

Formulera din fråga och avsluta med valfri signatur och din ålder.

Pigge Werkelin: "Du svarar själv på frågan"

Du svarar ju själv på frågan. Så vad väntar du på. Knoppa av nr 1 och fokusera på nr 2. Du är ung och livet är en ständig skola där man med nya människor lär sig nya saker.  

Martin Melin: "Byt bort honom"

Känns som att det här är väldigt enkelt. Du har en relation du inte trivs i och du har träffat en annan kille som du känner dig mer trygg med. Vad är det du tvekar om? 

Den första killen har använt dig för sina fantasier, du ställde upp, han tackade och tog emot. Byt bort honom. Hitta någon som är som du och som vill ha bara dig.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Exklusivt nyhetsbrev för din hälsa varje vecka - Anmäl dig här