Manspanelen ger råd till en man som har komplex över sin penisstorlek.
Manspanelen ger råd till en man som har komplex över sin penisstorlek. Foto: Shutterstock

Fråga Manspanelen: ”Hon verkar tycka att storleken är viktig”

Hej, är en kille på lite över 30 år. Jag har träffat världens goaste tjej, och jag har fallit för henne. Hon har fortfarande lite känslor kvar för sitt ex, men jag kämpar för att vinna hennes hjärta!

Hon vet att jag är kär i henne och hon säger att det tar långt tid för henne att få känslor för någon, och dessutom har hon ju sitt ex som inte riktigt försvinner ur bilden, men hon jobbar på det. Jag håller på att bli galen! 

Men nu till mitt bekymmer, vi var ut och gick en dag och vi kom in på fotstorlek. Jag sa vilken storlek jag hade, och hon fnissade till, jag frågade vad hon fnissade åt, först sa hon "det var inget, strunt samma". Men jag insisterade, och hon sa, du har stora fötter och stora händer, har du en stor kuk också? Jag blev helt stum och visste inte riktigt vad jag skulle svara. Men efter det har jag tänkt mycket, eftersom jag inte är nöjd med min storlek, jag känner att jag inte skulle räcka till för henne! Jag vet att det finns många sätt att tillfredsställa en kvinna, men någonstans satte detta en käpp i mitt hjul. Hon verkar ju tycka det är en viktig sak eftersom hon frågade på det viset. Jag är ganska blyg, och har även lite dåligt självförtroende, har bara haft två förhållanden före henne, och jag vet att hon älskar sex jättemycket. Snälla ge mig tips på vad jag ska göra!

MANSPANELEN GER RÅD

Pigge Werkelin, Martin Melin och Plura Jonsson är manspanelen.

Plura Jonsson: ”Hon kan ju ha skämtat också”

Hallå, som jag ser det finns det bara ett sätt att ta reda på om ni funkar ihop och det är väl att ni ligger med varandra, svårare än så behöver det inte vara. Om hon prompt vill ha och trånar efter ”välutrustade” män är det väl snarare hennes problem och inte ditt. Jag vet inte vad rätt storlek är och har aldrig funderat över det, det finns de som har större och andra som har mindre och sen finns det ju alla andra också. Skit samma, det är som det är och som sagt, det kommer ju att visa sig om ni trivs tillsammans i sängen eller var ni nu hamnar. Och du, hon kan ju ha skämtat också, i så fall är det ett gott tecken.

Mejla till manspanelen

Skriv och fråga Manspanelen om allt som rör relationer.

Mejla till:

manspanelen@expressen.se

Formulera din fråga och avsluta med valfri signatur och din ålder.

Martin Melin: ”Många är nojiga över sina kroppar”

Vissa saker kan man inte påverka. Storleken på penis är en av de sakerna. Därför får den tjej du träffar helt enkelt "gilla läget". Det finns också finns tjejer som är "stora", och tro mig, de tycker det är minst lika jobbigt. 

Många är nojiga över sina kroppar på ett eller annat sätt och det är alltid jobbigt första gången man ska klä av sig inför varandra. Du är inte ensam om att tycka så, många gör det.

LÄS OCKSÅ: ”Är min Tinder-dejt seriös?”

Om man verkligen gillar någon är storleken på könsorganet det minst viktiga. Och hon har ju uppenbart fallit för något hos dig. Jag skulle bli väldigt, väldigt förvånad om hennes känslor för dig skulle försvinna bara för att hon inte skulle vara nöjd med din storlek. Att hon har känslor kvar för sitt ex är inte ovanligt och det måste du våga prata med henne om. Har de fortfarande kontakt? Varför tog det slut? Varför har hon inte gått vidare? Berätta för henne att du tycker det är jobbigt.

Pigge Werkelin: ”Det handlar om mod och nyfikenhet”

Skall du bygga ett liv med henne så måste du kunna prata om allt med henne annars blir det bara fel. Ett liv är så mycket mer än sex men likväl är sex viktigt för många. Genom att våga prata om allt som har med sex att göra så kommer ni hitta hur mycket spännande som helst. Jag kan lova dig att när du vågar glänta på den dörren ordentligt så finns det en helt ny värld där som kan göra er lyckliga resten av livet. Och då kommer storleken inte ha någon betydelse. Detta kommer svetsa ihop er till ett oskiljaktigt par med upplevelser som gör er oskiljaktiga. Det handlar om mod och nyfikenhet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

ToppHälsa – 100 % pepp & inspiration! Se erbjudande