Sms-konversationen som 18-åriga Kaelyn Demmon och hennes mamma Heather Steinkopf hade häromveckan har blivit viral.
Kaelyn Demmon och hennes bästa vän Stevie Holbrook.
1 AV 2
Sms-konversationen som 18-åriga Kaelyn Demmon och hennes mamma Heather Steinkopf hade häromveckan har blivit viral.
Foto: Heather Steinkopf/Facebook
2 AV 2
Kaelyn Demmon och hennes bästa vän Stevie Holbrook.
Foto: Kaelyn Demmon/Twitter

Världens mest misstänksamma mamma? Nu skrattar nätet

De allra flesta föräldrar känner igen sig i att vilja veta vad deras barn har för sig. Men alla föräldrar går inte så långt som Heather Steinkopf. Hennes knep för att hålla koll på dottern Kaelyn är minst sagt kreativt – och det får internet att både jubla och bua.

Cornelia Thomasson

Heather Steinkopf från Ohio har minst sagt ett kreativt sätt att hålla koll på sin dotter Kaelyn Demmon. Något som internet blev varse häromveckan, när tonåringen la ut skärmdumpar från deras sms-konversation på sitt Twitter-konto

"Skicka en selfie där ni båda ger mig tummen upp!" lyder en av Heather Steinkopfs sms-uppmaningar, som nu blivit viral genom sociala medier. 

18-åriga Kaelyn Demmon hade tidigare under kvällen sagt att hon skulle hem till bästa kompisen Stevie Holbrook för att titta på film – och nu var det upp till bevis. 

Kaelyn skickar tillbaka en selfie där hon och hennes bästis gör tummen upp. Men mamma Heather är inte helt nöjd. Hon är medveten om att tonåringar har sina mobiler fulla med selfies för att täcka upp för otyg. 

Hon ber därför om en selfie med ljuset på. Men inte heller när hon får det är hon riktigt nöjd. Heather skriver:  

"Jag tror att du har klippt in Stevie i bilden. Hoppa upp på hennes rygg och ta en till bild. Och gör tummen upp."

Heather Steinkopf håller koll på vad hennes dotter gör genom att då och då höra av sig och be henne om väldigt specifika selfies. Foto: Kaelyn Demmon/Twitter

Har ljugit tidigare 

Det här är inte första gången. Heather Steinkopf håller koll på vad hennes dotter gör genom att då och då höra av sig och be sin tonårsdotter om selfies, med väldigt tydliga instruktioner. 

Till Buzzfeed säger Heather Steinkopf att hon trodde på sin dotter redan när hon fick det första fotot:

– Jag visste att hon var där hon sa att hon var, men det var roligare att få henne att fortsätta göra olika saker. 

Men även om Heather Steinkopf gör det med glimten i ögat finns det en anledning. För Buzzfeed News berättar Kaelyn Demmon att det faktiskt funnits tillfällen då hon ljugit om att hon varit hemma hos sin kompis när hon egentligen varit ute och gjort andra saker. Hon tycker att mammans påhitt är roligt.

LÄS MER: 21-åringen äter 150 bananer i veckan

Spridda reaktioner på internet

 

https://twitter.com/kaelyned/status/891126883944996864

 

Inlägget som Kaelyn postade på Twitter har delats över 6 000 gånger och väckt starka reaktioner. Många skriver att de känner igen sig – både i Heather och Kaelyn. Men det har också riktats hård kritik mot Heathers selfie-strategi. Hon kritiseras bland annat för att vara alldeles för kontrollerande mot sin 18-åriga dotter.