1 av 5: Kort efter födseln dör en av tvillingarna
En vacker bild på två nyfödda tvillingar. Men en bild visar inte alltid hela sanningen. William (t v) fick bara 11 dagar i livet.
2 av 5: En vacker bild på två nyfödda tvillingar. Men en bild visar inte alltid hela sanningen. William (t v) fick bara 11 dagar i livet. Foto: CNN
William hade stora hjärtproblem, men överlevde trots allt förlossningen. Bara några dagar efter att dessa bilder togs gick han bort.
3 av 5: William hade stora hjärtproblem, men överlevde trots allt förlossningen. Bara några dagar efter att dessa bilder togs gick han bort. Foto: CNN
Ingen trodde att William skulle överleva förlossningen, men det gjorde han. Han blev dock bara 11 dagar gammal.
4 av 5: Ingen trodde att William skulle överleva förlossningen, men det gjorde han. Han blev dock bara 11 dagar gammal. Foto: CNN
Lyndsay och Matthew hade kämpat länge för att få barn. Strax innan jul föddes tvillingarna William och Reagan.
5 av 5: Lyndsay och Matthew hade kämpat länge för att få barn. Strax innan jul föddes tvillingarna William och Reagan. Foto: CNN

Familjens sorg efter vackra tvillingfotot

De fick elva dagar tillsammans som en familj på fyra.

Bara det var ett mirakel.

Nu sprids de vackra bilderna på tvillingarna över världen. 

Läkarna gav Lyndsay och Matthew Brentlinger från Ohio, USA, det hemska beskedet i 23:e graviditetsveckan: Pojken har hjärtproblem och kommer antagligen bli dödfödd.

Paret hade kämpat länge för att få barn. Och de blev därför väldigt glada när lille William – precis som systern Reagan – klarade förlossningen.

Han såg frisk och kry ut, men hjärtat slog inte som det skulle.

"Kunde inte ana att något var fel"

Familjens vän Mandy Edwards förstod snabbt att tiden med William skulle vara knapp, och som julklapp till familjen, lät hon fotografen Lindsey Brown föreviga dem.

Lindsay blev väldigt berörd av att träffa familjen.

– Det var en bitterljuv känsla när jag var där. De såg och betedde sig helt exemplariskt. Du kunde inte ana att något var fel med "Will", säger Lindsey Brown till CNN.

LÄS MER: Julie födde identiska enäggstrillingar 

"Värmer mitt hjärta mer än jag kan sätta ord på"

Pappa Matthew säger till WTVG att dagarna med William var "de 11 lyckligaste dagarna i livet". Tack vara bilderna kommer familjen kunna titta tillbaka på tiden med sin son och bror.

Bara några dagar efter fotograferingen somnade William in.

– Att veta att de kommer kunna titta tillbaka på de här bilderna hela livet, och en dag kunna visa dem för Reagan, värmer mitt hjärta mer än jag kan sätta ord på, säger fotografen Lindsey Brown.

De vackra bilderna på William och hans familj togs av fotografen Lindsey Brown. Foto: CNN

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + härlig hudvård för 199 kr. Köp nu!