Tim, 54, hade precis dansat med sin nygifta dotter när han drabbades av en hjärtattack.
Tim, 54, hade precis dansat med sin nygifta dotter när han drabbades av en hjärtattack. Foto: Gofundme

Tim, 54, dansade med dottern på hennes bröllop - dog minuter senare

Tim Buchanan, 54, hade sett fram emot dotterns bröllop länge.

När den stora dagen väl kom slutade den i tragedi - bara minuter efter pappa-dotter-dansen fick Tim en hjärtattack.

"Familjen var allt för honom, så pass att han ignorerade kroppens varningssignaler", skriver hans fru Jeni på Facebook.

Det skulle vara den lyckligaste dagen.

Tim Buchanan, 54, och hans fru Jeni Buchanan hade rest från South Carolina till Costa Rica för att närvara på dottern Micheles bröllop.

Men kort efter att Tim dansat med sin nygifta dotter fick han en hjärtattack, skriver People. Hans liv gick inte att rädda.

"Han var den vackraste själ jag någonsin känt och jag kommer aldrig bli densamma utan honom", skriver hans fru i ett känslosamt inlägg på Facebook och fortsätter:

"Jag vet att han älskade mig och vår familj. Vi har fostrat fyra fantastiska barn, tagit hand om mina yngre bröder när de har behövt oss som mest och vi har till och med fått ett vackert barnbarn".

LÄS MER: Hjärtinfarkt - 15 tecken som kvinnor & män missar

"Om vi kan rädda ett enda liv genom vår tragedi så kan han bli en hjälte"

Jeni berättar att Tim hade känt att någonting inte stod rätt till den där dagen. Men att han valde att inte lyssna på kroppen, av rädsla att missa sin dotters bröllop.

"Alla vi önskar att han fortfarande var här och att han inte hade ignorerat sina symptom. Om det är något DU kan göra för oss är det att ta hand dig själv och dina kära. Om vi kan rädda ett enda liv genom vår tragedi så kan han bli en hjälte en gång till".

Sista bilden på Tim och hans fru Jeni

På Facebook har Jeni delat med sig av den sista bilden på makarna tillsammans.

"Jag är så tacksam för den här bilden som en kär vän tog på oss under vår dotters bröllop i går. Då visste vi inte att vi skulle förlora honom bara några timmar senare.

Familjens vänner sluter nu upp för familjen och en vän har startat en GoFundMe-sida för att samla in pengar till familjen i deras svåra stund.