Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren bjuder på sitt privatliv i "Wahlgrens värld".
Vem som har familjens värsta temperament råder det delade meningar om. Bianca menar att det är Pernilla, men Pernilla hävdar absolut att det är Biancas italienska ådra som är mest rivig.
1 AV 2
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren bjuder på sitt privatliv i "Wahlgrens värld".
Foto: MAGNUS RAGNVID / KANAL 5 /
2 AV 2
Vem som har familjens värsta temperament råder det delade meningar om. Bianca menar att det är Pernilla, men Pernilla hävdar absolut att det är Biancas italienska ådra som är mest rivig.
Foto: MAGNUS RAGNVID / KANAL 5

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso: "Vi har en väldigt tajt relation"

Pernilla Wahlgren och dottern Bianca om kärlek, dejting, och nya livsfasen. 

Mor och dotter gör succé igen. Pernilla Wahlgren, 50, och Bianca Ingrosso, 23, fortsätter att bjuda på sitt privatliv i nya säsongen av “Wahlgrens värld”. 

Nu berättar de om nystarten i livet och mor- och dotter-relationen i dag.

I de två första säsongerna av den populära realityshowen bjöd familjen Wahlgren Ingrosso med mamma Pernilla och dottern Bianca i spetsen frikostigt på sig själva och sitt privatliv. Bianca flyttade hemifrån och lämnade sin mamma och sina två yngre bröder i det gröna radhuset på Lidingö. Nu får tittarna följa familjens fortsatta liv i tredje säsongen.

För Pernilla, som redan har äldsta sonen Oliver, utflugen, blev det en omställning när Bianca flyttade hemifrån till sin lägenhet i den nybyggda stadsdelen Djurgårdsstaden i Stockholm.

– Hon har i princip bott hos sin pojkvän, så jag har varit van vid att hon inte är hemma så mycket. Men vi har fortfarande en väldigt tajt relation och hon gillar att komma hem och hänga. Nu känns det mer OK och jag längtade faktiskt mest efter att hon skulle tömma sina garderober så jag fick mer plats. Då kunde jag äntligen få in alla mina kläder, säger Pernilla.

Pernilla och Bianca

Pernilla Wahlgren

Ålder: 50.

Familj: Barnen Oliver, 27, Bianca, 23, Benjamin, 20, och Theo, 10.

Bor: Hus på Lidingö.

Gör: Musikalartist, tv-profil och entreprenör.

Aktuell: Med jubiléumsshowen “Kort, glad och tacksam” som är ute på Sverigeturné både under våren och i höst samt säsong 3 av “Wahlgrens värld”, Kanal 5.

 

Bianca Ingrosso

Ålder: 23.

Gör: Influencer och tv-profil.

Bor: Lägenhet i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm

Familj: Mamma Pernilla Wahlgren, 50, pappa Emilio Ingrosso, 52. Syskonen Oliver 27, Benjamin, 20, och Theo, 10. Pojkvännen Philippe Cohen, 23.

Aktuell: Med säsong 3 av “Wahlgrens värld”, Kanal 5.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren: "Hoppas jag får leva i 50 år till"

Bianca: "Svårt att acceptera att jag ska bli helt vuxen"

Även Bianca har känt sig redo för att flyga ur boet. Pojkvännen Philippe har nu flyttat tillbaka till London för att plugga ett sista år.

– Sen flyttar han väl in hos mig eller så säljer vi båda våra lägenheter och köper något nytt ihop. Men nu i år kommer jag att åka till London ungefär varannan vecka.

Bianca beskriver den här perioden i livet som bra.

– Det går bättre och bättre för min karriär, jag är lycklig i mitt förhållande. Jag har lite svårt att acceptera att jag ska bli helt vuxen. Man ska ta så mycket beslut själv och vara så himla självständig. Så fort man blir vuxen ska man bara veta hur allting funkar. Allt ska bara verka så enkelt och jag hoppar runt och ropar “hallå, hur gör man?”.

Samtidigt menar Bianca att hon aldrig riktigt varit barn hemma hos sin mamma heller.

– Just nu står jag och viker tvätt. Jag är van vid det. Frågan är hur hon ska klara sig nu när jag flyttar. Hennes tvättmaskin har gått sönder så hon tvättar hemma hos mig nu för tiden. Jag tror hon kommer märka att det blir jobbigare. Jag har hjälpt till mycket med att hämta min lillebror i skolan och med att passa honom.

LÄS OCKSÅ: Bianca: "Är den som babblar sönder folks hjärnor"

"Det vore min dröm om hon träffade någon"

Biancas förhoppningar är att Pernilla ska ge sig ut på singelmarknaden.

– Det vore min dröm om hon träffade någon. Beröring och att hon fick känna kärleken igen. Jag ser det som att jag kanske puttar ut henne i dejtinglivet genom att flytta hemifrån.

Pernilla själv tar dotterns önskan med ro.

– Jag står på en väldigt bra plats i livet. Jag mår bra och känner mig lugn. Alla undrar om det inte är tråkigt att leva själv och om jag inte längtar efter någon, men just nu gör jag faktiskt inte det. Jag tycker att jag mår väldigt bra.

Närmast vill Pernilla ta tag i hälsan.

– Jag har ätit lite för mycket god mat och så där. Är lite för mycket livsnjutare. Förutom att jag varenda dag tänker att jag ska börja träna och gå ner i vikt så mår jag jättebra. Samtidigt tänker jag så här att ja, jag har lagt på mig alldeles för många trivselkilon men jag är ju frisk. Då får man vara glad för det. Men jag måste ta tag i mig själv för nu kommer jag verkligen inte i några av mina kläder. Visst, alla människor är fina men jag har verkligen gått upp alldeles för mycket. Jag vill komma i mina gamla kläder och känna mig bekväm i min kropp. Jag har liksom fått jättestora bröst och jag vill inte ha jättestora tuttar. Många tycker att "åh vad toppen att gå upp i vikt och få stora tuttar", men jag tycker tvärtom.

Pernilla och Bianca har varit väldigt öppna om sin inte helt okomplicerade relation till varandra. Att Bianca börjar bli äldre och nu också flyttar hemifrån tror Pernilla har bidragit till att det är mindre bråk och tjafs hemma.

– Just nu är relationen väldigt bra och lugn. Jag tror det hänger ganska mycket på Biancas humör, när hon får sin PMS eller är deppig. För jag känner mig så himla lugn och cool i mitt liv. Men det är då vi ryker ihop. Sen fungerar jag inte bra under stress, då kan jag få utbrott i onödan eller bli irriterad. Jag skyller till exempel alltid på mina barn när jag inte hittar min mobilladdare och sådana saker.

Vem som har familjens värsta temperament råder det delade meningar om. Bianca menar att det är Pernilla, men Pernilla hävdar absolut att det är Biancas italienska ådra som är mest rivig.

– Ja det är det nog. Jag var inte sådan. Hon har någon bild av mig att jag har familjens värsta humör men så är det absolut inte. Det är väl för att när jag väl exploderar så exploderar jag. Då är det ofta på mina barn. Om de har betett sig illa eller haft dålig attityd. Annars trivs vi jättebra ihop. Jag älskar att vara med henne och hennes vänner och hon gillar att vara med mig och mina vänner.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso: "Jag ville glömma bort henne"

Pernilla hävdar absolut att det är Biancas italienska ådra som är mest rivig. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Pernilla aktuell med jubileumsshowen "Kort, glad och tacksam"

Både Bianca och Pernilla har andra karriärer vid sidan av “Wahlgrens värld”. Pernilla har under vintern turnérat med sin egen jubiléumsshow “Kort, glad och tacksam”.

– Jag giggar väldigt mycket fortfarande men det är sällan de filmar det till tv-programmet. Tittarna kanske tror att jag aldrig jobbar men det gör jag verkligen, säger Pernilla.

Hon driver också sitt eget klädmärke och butiken Minilla som säljer inredning och kläder.

– Så jag har mycket jobb men jag ska inte sticka under stol med att det tar väldigt mycket tid att spela in reality.

Bianca har under de senaste åren blivit en av våra största influencers med sin välbesökta blogg och sitt stora instagramkonto. På sin blogg skriver hon öppet och ärligt om livet och hur hon mår. Inte sällan får hon elaka kommentarer och hård kritik.

– Hur illa jag tar vid mig av kommentarer går i perioder. Men det är alltid någonting folk vill störa sig på och det tycker jag är lite tråkigt. Det är det sämsta med jobbet.  Det är mycket mer jobb än vad folk tror. Jag har aldrig en dag då jag är helt ledig. Och jag måste prata om mig själv hela tiden. Det är ett väldigt egocentriskt jobb. Och kommentarerna – alla ska ha en åsikt och jag har väldigt svårt att vara alla till lags.

Hur påverkar ditt jobb ditt sociala liv?

– Efter “Wahlgrens värld” är det lite svårare att gå ut i småstäder. När vi var i Båstad i somras stannade jag mycket på hotellrummet. Jag jobbar mest på helger så jag har inte så mycket tid över till annat. Man kan tro att jag har världens enklaste jobb men det är verkligen inte det. Jag jobbar jättemycket.

Pernilla om Bianca:

– Bianca har ett väldigt stor hjärta. Otroligt givmild och generös mot andra. Hon har ett jäkla humör och kan vara pain in the ass när hon sätter den sidan till. Lite för frispråkig ibland också. Man får sätta munkavel på henne.

Bianca om Pernilla:

– Hon är verkligen en påse gott och blandat. Hon är den roligaste människa jag träffat, alla älskar att vara i hennes närvaro för hon bjuder på sig själv. Hon är givmild och ödmjuk, bjussar på mycket.