Pernilla Wahlgren har gjort stor succé med realityserien "Wahlgrens värld".
Pernilla tillsammans med dottern Bianca Ingrosso.
1 AV 2
Pernilla Wahlgren har gjort stor succé med realityserien "Wahlgrens värld".
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
2 AV 2
Pernilla tillsammans med dottern Bianca Ingrosso.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Pernilla Wahlgren: Många trodde att jag var divig

I realityserien "Wahlgrens värld" har Pernilla Wahlgren delat med sig av både glädje och sorg. Just nu går livet i färg.

– Jag kan inte minnas senast jag grät.

1. Vilken är den vanligaste fördomen om dig? 

– Finns det några längre? Jag är så transparent. Många har sagt att de trodde att jag var dryg och divig, men att de efter " Wahlgrens värld" har fått en helt annan bild av mig. Så kanske att det var så innan då, men inte nu. 

2. Vem skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv? 

– Åh, då blir det Reese Witherspoon. Vi är väl lite lika i personligheten. Lite käcka kanske. Och så tror jag att vi är lite lika utseendemässigt också. Hon verkar så jordnära. En superstor Hollywoodstjärna utan att det känns som om hon är det. Fötterna på jorden. 

LÄS OCKSÅ: Pernilla och Bianca: "Vi har en väldigt tajt relation" 

3. Vad skulle du aldrig visa i "Wahlgrens värld"? 

- Mina bröst. Allt annat visar jag, nej jag bara skojar. Jag skulle heller aldrig visa om jag träffar någon. Det skulle jag absolut hålla utanför programmet. 

Pernilla Wahlgren

Ålder: Fyllde 51 år på julafton.

Gör: Artist och realitystjärna.

Bor: Kedjehus på Lidingö.

Familj: Barnen Oliver, 28, Bianca, 23, Benjamin, 20, och Theo, 11.

Aktuell: Med showen "Kort, glad och tacksam", som spelas på Rival i Stockholm. Realityserien "Wahlgrens värld", Kanal 5/Dplay.

4. Om du fick tio miljoner, vad skulle du köpa? 

– Jag tror att jag skulle lägga det på något slags boende. Inte köpa hus i ett tredje land, det skulle vara jobbigt. Jag är egentligen väldigt nöjd som jag bor nu med mitt hus på Lidingö med utsikt över Kottlasjön och hus i Marbella. Men om jag skulle titta på någon drömkåk någonstans vore det så klart härligt att ha tio miljoner extra att kunna lägga. 

5. När grät du senast? 

– Åh, det var så längesen. Jag gråter väldigt sällan nuförtiden, vilket jag är tacksam för. Det trodde jag aldrig att jag skulle kunna stå och säga för kanske tio år sedan. Jag kan inte riktigt säga när det var senast jag grät, vad sjukt! Jag har inte så mycket att gråta över just nu och det är fantastiskt. 

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagen träffade kärleken mitt i sorgen 

6 Vilket skönhetsingrepp skulle du aldrig göra? 

– När folk sprutar in för mycket grejer i ansiktet så de tappar sin personlighet, det är inte snyggt. När man inte blir lik sig själv. När man blir någon sorts catwoman. Jag vill åldras med värdighet och skulle inte vilja göra ett ingrepp som förändrade mitt utseende. Och jag skulle aldrig spruta in fett i rumpan heller. Det är så många som gör det nu, verkar helt sjukt! Jag tänker att man borde få celluliter? 

7. Vilket är ditt bästa köp? 

– Mitt hus Casa Rosa i Marbella. Jag såg inte mig själv köpa hus utomlands, själv. Men det gjorde jag och jag är så himla glad för det. Jag känner att jag vill åka dit mer och mer. Nu planerar jag min nästa resa dit. 

8. Om du bara fick äta en sak för resten livet, vad skulle det vara? 

– Den där är svår alltså. Det är nog avokado. Men då måste jag ha salt också, annars smakar det ingenting. 

9. Vad är det roligaste du vet? 

– Att vara med min familj och mina vänner. Vi skrattar så sjukt mycket. Jag har väldigt många vänner och otroligt roliga tjejkompisar. Det jag är mest stolt över, förutom mina barn, är mina tjejkompisar. När vi ses allihop får jag alltid höra "Gud, vilka roliga kompisar du har". Jag har en ganska spridd vänskapskrets. 

10. Vad är det bästa med Bianca? 

– Att hon är kvick och har extremt rolig humor. Hon är verkligen den roligaste personen jag har träffat, och alla tycker om att vara med henne. Hon är väldigt omtänksam och har ett stort hjärta. Vi har en fin relation. 

11. Vad handlade ditt senast skickade sms om? 

– Det handlade om att Bianca är lite sen men att hon är på väg. Det var tre personer som skickade sms till mig och frågade var Bianca är, och då var jag tvungen att svara att hon är på väg. Hon är lik mig. Jag är också alltid sen. Jag kommer hellre lite sent än stressar. Det gör dig inte gott.