"Jag är inte bättre än någon annan. Ingen är bättre än mig". Aiyla, 3, och hennes pappa upprepar ett mantra framför spegeln som en del i sin morgonrutin.
"Jag är inte bättre än någon annan. Ingen är bättre än mig". Aiyla, 3, och hennes pappa upprepar ett mantra framför spegeln som en del i sin morgonrutin. Foto: DFG Health and Wellness/Facebook

Pappans och dotterns mantra charmar miljoner

"Jag är stark". 

"Jag är smart".

"Jag är vacker".

Den här pappans och dotterns gulliga morgonrutin har charmat miljontals människor på Facebook.

Det är ett morgonpepp som inspirerar.

Sedan Ron Alston postade videon på hans och treåriga dottern Aliyas morgonrutin på sin Facebook-sida har den setts av över 13 milljoner människor. Dessutom har drygt 350 000 tryckt på "dela"-knappen.

I videon står far och dotter framför en spegel. Lilla Aliya härmar sin pappa som bland annat säger: "Jag är stark. Jag är smart. Jag jobbar hårt. Jag är vacker. Jag är respektfull. Jag är inte bättre än någon annan. Ingen är bättre än mig. Jag är fantastisk. Jag är bra".

LÄS MER: Pappa filmar sin dotter – varje vecka i 14 år

Pappan: "I dagens samhälle är det så viktigt"

Snabbt fick videon eget liv på Facebook och delades friskt. I en kommentar under videon skriver Ron att han är överväldigad av all respons. Han förklarar också att mantrat är en del av deras gemensamma morgonrutin och att den blir mer djupgående ju äldre Aliya blir.

"Det är fantastiskt att se hur många som har blivit inspirerade att göra samma sak", skriver han och fortsätter:

"I dagens samhälle är det så viktigt att barn har bra självförtroende, är ödmjuka och har en bra självkänsla. Särskilt för unga kvinnor".

LÄS MER: Tim, 54, dansade med dottern på hennes bröllop - dog minuter senare 

Aktuellt just nu