Maria, 46: Jag är otrogen med en 19-åring

Maria har en hemlig affär med en 19-årig man hon träffat via jobbet.

Foto: Shutterstock

1 av 2: Maria har en hemlig affär med en 19-årig man hon träffat via jobbet.

Hon brottas med känslor av skuld och skam, men kan inte sluta.

Foto: Shutterstock

2 av 2: Hon brottas med känslor av skuld och skam, men kan inte sluta.

I ”Läsarna berättar: Ur verkliga livet” berättar 46-åriga Maria om sin affär med en 26 år yngre man hon träffat via jobbet.

Ämnen i artikel:

De senaste åren har jag inte varit dragen till min man som jag varit gift med i femton år. Jag har länge längtat efter mer passion, åtrå och upphetsning.

En dag träffade jag via jobbet en ung man som skulle komma att vända upp och ner på mitt annars så stillsamma familjeliv. Han hade spanat in mig, berättade han senare, sa att han inte vågat resa sig upp eftersom han suttit med stånd. Jag blev inte chockad direkt, jag hade ju noterat att det var något där, någon svag attraktion undermedvetet.

Sista dagen före semestern ville han ta en selfie på oss, som han senare skickade till mig via Facebook, när jag var bortrest. Jag blev smickrad och jag kände att det pirrade till och eftersom jag var långt hemifrån kände jag väl att det var okej att flörta lite med honom. Vi började chatta med varandra, först lite då och då men sedan allt oftare.

Jag tvekade först; inte kunde jag väl umgås privat med en 26 år yngre kille?

Sedan började han fråga om vi skulle hitta på saker tillsammans. Jag tvekade först; inte kunde jag väl umgås privat med en 26 år yngre kille? Men jag var nyfiken på honom, enormt attraherad och jag drogs bara mer och mer till honom.

Han väckte någonting hos mig som jag inte kunde sätta ord på. Jag antar att det var åtrå, fast då ville jag inte erkänna det för mig själv. En dag åkte jag hem till honom, jag bara gjorde det utan att tänka så mycket. Han kom fram och kysste mig och hade nog velat gå hela vägen men jag var inte redo, så vi hånglade bara även om vi båda var väldigt upphetsade. Vi planerade in fler träffar, vilket underlättades av att min man var bortrest mycket den här perioden.

Den tredje gången vi träffades hade vi sex med varandra. Det fanns inget tålamod för någon uppvärmning, om man säger så, han tog mig direkt. Det var som om att ha sex för första gången och jag kände saker jag inte känt på många år - en galen upphetsning. Där och då blev jag tokförälskad i honom, så stark var den sexuella kraften.

LÄS OCKSÅ: Kommer din partner vara otrogen? 7 faktorer som påverkar 

Nära att ha sex på jobbet

Vi hade fantastiskt sex, och det kändes som han blev som en drog, jag kunde inte få nog.

Vi började träffas allt oftare, mest hemma hos honom, men även utomhus och någon gång också hemma hos mig. Jag blev mer och mer djärv och tänjde på gränserna. Jag var så klart rädd för att bli avslöjad hela tiden, men jag var så tänd på honom att jag knappt kunde tänka klart.

Vi blev väldigt påhittiga med möjligheter att ses. Det var ju inget konstigt om han och jag stod och pratade med varandra på jobbet. En gång var det väldigt nära att vi hade sex på jobbet, tack och lov blev det inte av för det var för mycket folk i närheten, vi hade aldrig kunnat smita in på handikapptoaletten obemärkta. Vår åtrå visste inga gränser, han var så sexig och jag var så klart smickrad över att en ung man ville ha mig. Jag var 45 år och han var 19.

Läsarna berättar

Varje människa bär på en historia. 

Vi vill höra din historia. Du kan berätta om vad som helst, om ett förhållande som inte riktigt blivit som du hoppats, om hur sjukdomen förändrat livet, om dina möten med det övernaturliga, om dagen du hade änglavakt, om kärlek och otrohet, kanske om den bästa dagen i ditt liv när det där speciella hände.

Och det behöver heller inte vara så där väldigt speciellt, kanske bara en liten solskenshistoria om hur ni möttes en gång eller om den där härliga semestern, eller mötet ni aldrig glömmer.

Du får naturligtvis vara helt anonym. Men vi behöver ändå ditt namn och ett telefonnummer för att kunna nå dig. Det kommer dock aldrig att visas för någon annan.

Skriv till oss på adressen:

Läsarberättelser

Söndag, Expressen

105 16 STOCKHOLM

Vill du skicka ett mejl så går det också bra. 

Du kan skriva till: lasarberattelser @expressen.se

Vår relation var en sexuell fullträff, men en intellektuell katastrof, eftersom det var så stor åldersskillnad. Men han var ändå mogen för sin ålder på ett emotionellt plan. Han fascinerade mig, han var mjuk och varm och intensiv. Jag insåg att jag länge saknat den innerliga närhet som vi kände med varandra. Jag har brottats med vad jag håller på med, att det inte är okej, att jag borde sluta träffa honom, men jag dras tillbaka till honom hela tiden. Det känns som vi har ett starkt band, som vi utvecklat genom närheten. Det kravlösa mellan oss gör det enkelt att umgås, även om jag vet att vi aldrig kommer att ha en ”riktig” relation.

LÄS OCKSÅ: 5 saker som kan vara värre än otrohet 

Livrädd för att maken ska få veta

Ibland äts jag upp av skuldkänslor, livrädd för att min man ska få reda på det. Men jag är för snäll, han är förälskad i mig, och jag vill inte såra honom och självklart har jag också känslor för honom. Om han inte hör av sig på några dagar blir jag orolig och tänker att han bara utnyttjat och lurat mig. Jag får ångest som en förälskad tonåring.

Nu har vi träffats i ett halvår och jag vet inte hur det kommer att bli i framtiden.

Jag har många gånger försökt ta mod till mig att avsluta relationen för att han skulle få en chans att träffa en kvinna i sin ålder och för att bli av med mina egna känslor av skuld och skam. Jag är ju en gift kvinna. Allting är ju fel egentligen. Men sexet är som en drog, när vi har sex försvinner all vett och sans, alla borde-tankar. Jag har fått orgasmer som jag bara hört talas om tidigare, som har chockerat mig i intensitet.

Det är så omvälvande, ibland mår jag dåligt för att jag ljuger för min man. Jag vet inte hur det blir i framtiden, men jag har i alla fall insett att jag måste ta steget och faktiskt skilja mig. Till det positiva hör att jag upptäckt min sexualitet och njutningen som min kropp kan ge mig, och för det känner jag en stor tacksamhet.

Maria, 46, berättat för Anne Haavisto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Exklusivt nyhetsbrev för din hälsa varje vecka - Anmäl dig här