1 av 2: Hon är en på 88000 – Danesha föder bara tvillingar
Några månader efter att Danesha fött sina två tvillingsöner. träffade hon sin nuvarande partner, och blev gravid med tvillingar igen.
2 av 2: Några månader efter att Danesha fött sina två tvillingsöner. träffade hon sin nuvarande partner, och blev gravid med tvillingar igen. Foto: Danesha Couch/Facebook

Hon födde tre par tvillingar – på drygt två år

Danesha Couch är bara 20 år, men har redan fött tre(!) tvillingpar, skriver BBC. Nu har hon fem barn som alla är under tre år.

– Det är tufft, men vi gör vårt bästa, berättar småbarnsmamman.

Linnea Bjärle Quiding

20-åriga Danesha Couch från Kansas city i USA är verkligen inte vilken mamma som helst. Den 17 juni i år födde hon sitt tredje par tvillingar, bara 26 månader efter att hon fått sitt första tvillingpar.

Hon fick sina första barn, tvillingsönerna Danarius och Desmond, den 13 april 2014. Tyvärr dog Desmond kort efter förlossningen på grund av moderkaksavlossning.

– Att förlora ett barn gör ont, det var en väldigt tuff tid, berättar Danesha för BBC.

LÄS OCKSÅ: Mamman hyllas för sin ärliga bild efter förlossningen

Blev gravid igen

Några månader senare träffade hon sin nuvarande partner, Jeffrey Prassler, och det visade sig snart att Danesha var gravid – även denna gång med tvillingar. Den 29 maj 2015 kom döttrarna Delilah och Davina till värden.

Några månader senare, i slutet av 2015, fick paret reda på att de väntade tvillingar igen, för tredje gången. Och den 17 juni i år föddes ytterligare ett par döttrar – Darla och Delanie.

LÄS OCKSÅ: Mirakelbebisen – föddes fyra månader efter mammans död

"Tufft ibland"

Alla sex barn är födda med kejsarsnitt och har blivit till utan IVF-behandling.

Nu har paret alltså fem barn att ta hand om, alla är under tre år.

– Det är tufft ibland och de håller oss vakna hela nätterna, men vi gör vårt bästa, säger Danesha.

Hon berättar att det varit till stor hjälp att träffa andra tvillingföräldrar.

– Det är skönt att höra att man inte är ensam om det här. Just nu är det inte alltid lätt att vakna upp och starta dagen med ett leende, men så länge jag vet att mina barn har det bra är jag lycklig.

LÄS OCKSÅ: Läkarna tyckte de skulle göra abort – här är mammans fantastiska svar