Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Twitter

Hans fru är på väg att bli blind – så han lär sig sminka henne

Jeans syn försämras varje dag och snart kommer hon inte ens kunna sminka sig själv.

Men maken Brian vägrar ge upp. Nu har han börjat ta makeup-lektioner för att bistå sin älskade hustru.

Historien om det äldre paret rör folk världen över till tårar.

Den senaste tiden har det äldre paret Jean och Brian gjort regelbundna besök i sin lokala kosmetikabutik. Man skulle kunna anta att det är för att fylla på sminkförrådet, men så är inte fallet. Brian håller på att lära sig lägga Jeans vardagsmakeup. Hon håller nämligen på att bli blind.

LÄS OCKSÅ: Änklingen ville inte vara ensam – byggde en pool på tomten

Tar sminklektioner för att hjälpa sin fru

Historien om paret har blivit viral efter att en anställd i butiken delat med sig i sociala medier.

"Det här är anledningen till att jag älskar mitt jobb så mycket. Möt Jean och Brian, två av våra väldigt lojala kunder. Brian var här häromdagen för ännu en makeup-lektion eftersom han sminkar sin fru varje dag, eftersom hon håller på att bli blind, ett sådant underbart par som lever livet till fullo!", skriver personen i ett inlägg som delats på Twitter.

Under texten är en bild föreställande en leende Brian står bakom Jean som precis blivit sminkad – och det ser riktigt proffsigt ut! 

https://twitter.com/itsscottsummers/status/922189900644061184?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fmetro.co.uk%2F2017%2F10%2F27%2Fman-is-learning-to-do-his-wifes-makeup-before-she-goes-blind-7028800%2F

LÄS OCKSÅ: Paret var gifta i 90 år – nu har maken dött

Parets historia delas i sociala medier

Var paret kommer ifrån framgår inte, rapporterar Daily Mail, men inlägget har delats flitigt på Facebook, Reddit, Instagram och Twitter. I skrivande stund har inlägget retweetats närmare 72 000 gånger och fått mer än 220 000 gillamarkeringar. 

I kommentarsfälten berättare folk att de rörs till tårar av Jean och Brians historia. Och vem kan klandra dem? Det är en oerhört fin historia om att ställa upp för den man älskar.