Försök inte komma undan. Vi håller alla på med märkligheter i vardagen.
1 av 2: Försök inte komma undan. Vi håller alla på med märkligheter i vardagen. Foto: iStock
…som att fejka en gäspning för att kunna dubbelkolla vår andedräkt.
2 av 2: …som att fejka en gäspning för att kunna dubbelkolla vår andedräkt. Foto: iStock

7 äckliga saker alla gör men inte vågar prata om

Det bor en liten snuskhummer i oss alla - vare sig vi vill erkänna det eller inte.

Inspirerade av Good housekeeping har vi samlat 7 märkligheter som de flesta ägnar sig åt men sällan vill prata om.

1. Sniff-testet

Försök inte komma undan. ALLA har gjort detta åtminstone en gång. Du noterar en plötsligt odör och grips av panik: "Är det jag som luktar???". Också ett utmärkt verktyg om du inte minns om du glömde deodoranten eller inte i morse.

2. Fejkar en gäspning för att dubbelkolla din andedräkt

Legendariskt "verktyg" i jakten på att vara så presentabel som möjligt. Det finns dock två problem - dels är det ofta väldigt genomskinligt för din omgivning och dels finns det forskning som antyder att du är "blind" för dina egna dofter.

3. Tittar i toaletten efter du är klar

Vi vet, det är äckligt, särskilt om du gjort nummer två. Men det är verkligen inget att skämmas över! Att hålla koll på det som kommer ut ur vår kropp kan säga mycket om din hälsa, vilket ju trots allt är väldigt viktigt.

LÄS MER: 7 saker som ditt bajs säger om hur du mår

4. Rakar tåhår

Till att börja med är det helt normalt med hår på tårna, det indikerar en god blodcirkulation. Men är det snyggt? Många tycker nog tyvärr inte det…

LÄS MER: Dina fotproblem kan vara allvarlig sjukdom

5. Rensar tänderna med något som inte hör hemma i munnen

Nöden har som bekant ingen lag. Alla går inte runt med tandtråd i handväskan och då får du ibland ta det som finns tillgängligt - ett örhänge, en hårnål, en penna eller ett kreditkort?

6. Kissar i duschen

I en amerikansk studie visade det sig att 62 procent av alla tillfrågade har urinerat i duschen. Egentligen inget konstigt - så länge det är i din EGEN dusch! Att kissa i offentliga duschar är ett stort no no.

7. Låtsas att inte se någon du känner

Vi har alla varit där. Du ser en ytlig bekant på håll och är verkligen inte sugen på att prata. Du river snabbt fram mobilen för att låtsas vara upptagen och hoppas på det bästa.

Kan det här verkligen klassificeras som något "äckligt"? Tja, kanske ur ett socialt perspektiv, men det är helt okej ändå. Ibland är du helt enkelt inte på humör.

Aktuellt just nu