Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

LEKTION 9: Öka laddningen i sängen

Höj lusten! 

I orgasmskolans nionde avsnitt är det dags att öka den erotiska laddningen i sängkammaren. 

Hemligheten heter oljor, doftljus och naturläkemedel.

Visst har vi lärt

 oss att det är bra med vitamintillskott och att omega 3-oljor gör oss smartare, men att de skulle påverka sexlivet...  - Jodå, naturpreparat är a och o för ett bra sexliv, säger erotikpedagogen Ylva Franzén.  Vitamin B3 eller niacin är till exempel en substans som ökar den sexuella njutningen. Det beror på att den vidgar de små kapillärrören, så att mer blod strömmar genom hudytan och gör oss mer känsliga för beröring.  - 100 milligram en kvart före samlag kan göra underverk, säger Ylva.  Zink är något hon speciellt rekommenderar för män, eftersom zinkbrist är ganska vanligt. Bristen kan vara en orsak till dåligt spermievärde (med andra ord svårt att göra barn) och oförmåga att få erektion.  - Zink är också lusthöjande för kvinnor, och man bör ta det ihop med C-vitamin och B6.  Hon rekommenderar också varmt spirulina, en mikroskopisk färskvattenalg som innehåller alla tänkbara mineraler och vitaminer.  - Spirulina bygger upp kroppen och dess immunförsvar, menar Ylva.  Men det viktigaste av allt för kvinnor, enligt Ylva, är att vi får i oss fettsyror. Ylva hävdar också att det är bra för spänsten i slemhinnorna och det innebär indirekt ett mer "väloljat" sexliv!.  - Rätt fettsyretillskott som gammalinolensyra och marinoljorna omega 3 och 6, linfröolja och lecitinkapslar, stimulerar kvinnans egen massageolja och den sexuella lusten. Det ger djupare och längre orgasmer och kan göra en kvinna mångorgasmisk, säger Ylva.  Doften är också ett sinne som kan stimuleras. Du som exempelvis aldrig provat en väldoftande massageolja när du ska kuttra - upptäck njutningen av att "glida" mot en annan människas kropp.  Rökelse eller doftljus i sovrummet gör att dina stunder med partnern känns lyxiga och syndiga.  - Att göra en egen massageolja kan vara mycket främjande för lusten, säger Ylva. 

För mer info:

http://www.afroditesapotek.com

Doftmagi

Kärleksoljornas sensuella verkan: Ta två droppar eterisk olja av din favoritdoft och blanda med två matskedar olivolja. 

Jasmin

  Har den sötaste doft som agerar direkt på hjärtat och känslorna, lyfter bort depressiva tillstånd och vitaliserar. Tar bort sexuella hämningar orsakade av skuld och skamkänslor. Jasmin är kungen av afrodisiaka - speciellt om den masseras in i nedre delen av ryggen, på magen, vid ljumskarna samt under nyckelbenen. 

Lavendel

  En läkande och lugnande ört, bra mot ångest och sömnlöshet. Vid det erotiska mötet motverkar den blyghet, spändhet och ångest, dessutom är det en doft som många män tänder på. 

Ros

  Innehåller förälskelsesubstanser och kvinnliga kopuliner, de doftämnen som utsöndras via kvinnans slidsekret och som avgör hur erotiskt attraktiv hon är! Skvätt gärna lite rosenvatten bakom öronen, och i ljumskarna och du kan få häpnadsväckande reaktioner. 

Rosmarin

  Stimulerande och värmande, främjar cirkulationen i hela kroppen. Utmärkt vid svag sexdrift och för människor som känner sig hämmade. En av de bästa oljorna mot impotens hos män och orgasmoförmåga hos kvinnor. 

Sandelträ

  Sandelträ är populär i orienten och används i tantrareligionen. Skapar också en känsla av andlig förening mellan två älskande. En doft som många kvinnor tänder på. 

Ylang-Ylang

  Blommor från parfymträd i Fjärran Östern, har en sensuell doft som är flitigt använd som kärleksmedel. Är lugnande och avslappnande och lyfter bort oro och sexproblem. 

Hängiven njutning

 2 droppar jasmin  1 droppe Ylang-Ylang  2 msk basolja (ex olivolja)  För spontan, hängiven njutning utan skuld! 

Het kärlek

 2 droppar rosmarin  1 droppe ingefära  2 msk basolja (ex olivolja)  För en värmande och ohämmad kärleksstund!