Läkare utklädd till Jokern förlöste parets bebis

Skulle du låta den här skurken ta hand om din förlossning?

Foto: Justin Selph/Facebook

1 av 2: Skulle du låta den här skurken ta hand om din förlossning?

På familjen Selphs begäran behöll läkaren Paul Locus sin halloweenkostym under hela förlossningen.

Foto: Facebook

2 av 2: På familjen Selphs begäran behöll läkaren Paul Locus sin halloweenkostym under hela förlossningen.

Hur skulle du känna om du möttes av en läskig clown på väg till förlossningen?

Det här råkade Brittany Selph ut för på halloween.

Läkaren som skulle förlösa henne var utklädd till Batmanskurken Jokern.

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Inte nog med att Brittany Selph var beräknad att föda på självaste halloween. När hon och maken Justin anlände till Henry County Medical Center i Tennessee den 31 oktober möttes de av en av historiens läskigaste clowner – Batmanskurken Jokern.

Det är en sak att mötas av en utklädd clown när man kommer till sjukhuset, men en helt annan när clownen visar sig vara ens förlossningsläkare. Lyckligtvis reagerade paret positivt på läkaren Paul Locus utklädnad. De tyckte att det var en fantastisk upplevelse för hela familjen, rapporterade lokala nyhetskanalen NewsChannel 5 Nashville.

Skulle hem och dela ut godis

Enligt BuzzFeed News hade Paul Locus varit deras läkare under hela graviditeten och kände paret och deras tidigare barn väl.

– Han var klädd som Jokern när vi kom till sjukhuset; han åkte hem den eftermiddagen medan min fru fortfarande var i öppningsfasen, för att gå hem och dela ut godis, förklarar Justin för BuzzFeed News.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1552824274794072&set=pcb.1552824698127363&type=3&theater

Han sa att han skulle byta om till vanliga kläder innan han kom tillbaka, men faktum är att Brittany och Justin var så förtjusta i kostymen att de inte ville att han skulle byta om

LÄS OCKSÅ: Enäggstvillingarna födde barn – samtidigt

Var utklädd till Jokern under hela förlossningen

Paul Locus gjorde dem inte besvikna. Han var utklädd under hela förlossningen.

Paret Selphs dotter, Oaklyn, föddes 20:20 samma kväll. När Locus kom tillbaka till jobbet följande morgon, i vanlig läkarmundering, ursäktade han skämtsamt att han inte kunnat medverka under förlossningen men att han var glad att se att allt gått bra.

https://www.facebook.com/justin.selph.9/videos/1552480641495102/

– Jag skojade faktiskt med min fru tidigare, efter att vi sett att han var utklädd, och sa att jag borde åkte och hämta lite ansiktsfärg och sminka henne som Harley Quinn, Jokerns flickvän. Men olyckligt nog gjorde vi det inte, sa Justin Selph.

– Han var fantastisk.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Exklusivt nyhetsbrev för din hälsa varje vecka - Anmäl dig här