1 av 3: Årets horoskop för 2021 går i frihetens och förändringens tecken.
April är Vädurens tecken. Vad väntar dig i månadens horoskop?
2 av 3: April är Vädurens tecken. Vad väntar dig i månadens horoskop? Foto: Shutterstock
Astrologen Li Larsson tyder stjärnorna.
3 av 3: Astrologen Li Larsson tyder stjärnorna. Foto: CHRISTER WAHLGREN / FOTOGRAF CHRISTER WAHLGREN

Månadens horoskop: Så blir ditt april 2021

Vad väntar ditt stjärntecken i april 2021?

Våren är här och stjärnorna peppar oss till nystarter. De behöver inte vara stora för att vi ska känna att vi utvecklas och gör något nytt. Det som kan störa friden är Plutos upproriska energier. Kollisionerna som uppstår är dock ett nödvändigt ont som gör oss observanta på det som behöver åtgärdas.

Här är månadens horoskop!

Väduren är det aktuella tecknet i april – ett energiskt och optimistiskt styrkepaket.

Nedan hittar du månadens horoskop för alla stjärntecken!

Väduren – du tar initiativ

21/3–19/4

Vädurens förmåga att kommunicera idéer och åsikter stärks under planeten Merkurius bana och när folk lyssnar på dig stiger självförtroendet. Du tar initiativ och nu kan lyckade gemensamma aktiviteter bli av. När samförståndet med andra ökar har du också chansen att göra något positivt för kärleken. Låt lekfullheten vara med på ett hörn!

Månadens chans: Kärlekslyft.

Månadens utmaning: Tidsbrist.

LÄSA MER OM VÄDUREN HÄR

LÄS OCKSÅ: Veckans horoskop – för alla tecken

Oxen – våga säg nej, och lyckas

20/4–20/5

Oxen känner hur det rycker och drar från olika håll och tidens utmaning består i att kunna välja, inte att bli utvald. Stå på dig, även om du nu lätt får dåligt samvete av att prioritera de egna intressena. Ju mer du säger nej till annat desto större chans att lyckas! Månens bana berättar att kärleken är redo för en förändring.

Månadens chans: Inre styrka.

Månadens utmaning: Det sociala livet.

LÄS MER OM OXEN HÄR

LÄS OCKSÅ: Årsastro: Så blir ditt 2021 – tecken för tecken

Tvillingarna – charmar loss

21/5–21/6

Tvillingarna unnar sig glada dagar så ofta chansen kommer under den här perioden. Planeten Venus påverkan på det här tecknet väcker livsandarna och nu vill du njuta av vardagslyx och trevligt umgänge. Det år vår och stämningen i kärlekslivet ökar för många i tecknet, har du ingen stadig hjärtevän tar du fram glimten i ögat och charmar loss!

Månadens chans: Stark kemi.

Månadens utmaning: Jobbet.

LÄS MER OM TVILLINGARNA HÄR

LÄS OCKSÅ: Vilka stjärntecken passar bäst ihop? Testa här!

Kräftan – satsa på egna projekt

22/6–22–7

Kräftan tuffar till sig och nu löser du problemen i stället för att backa. Andra vill luta sig på dig och ditt hjärta är stort, men du är noga med att inte ta deras ansvar på dina axlar. Att skala bort onödiga och betungande sysslor gör dig fri att satsa på de egna projekten. Stå stark och roliga möjligheter hamnar inom räckhåll.

Månadens chans: Lättade tyngder.

Månadens utmaning: Energitjuvarna.

LÄS MER OM KRÄFTAN HÄR

LÄS OCKSÅ: Kinesiska stjärntecken – det här säger ditt om dig

Lejonet – vill känna ära och stolthet

23/7–22/8

Lejonet har en tuff motor under planeten Mars påverkan. Nu är du stingslig och lättretad om du blir uttråkad, men också lättengagerad och översvallande positiv när du får upp ögonen för intressanta projekt. Du vill vinna ära och vara stolt över dig själv, känna att du räknas och kan göra skillnad. En drivkraft som bör tas tillvara!

Månadens chans: Prestationer.

Månadens utmaning: Rastlösa dagar.

LÄS MER OM LEJONET HÄR 

LÄS OCKSÅ: Det här säger ditt stjärntecken om dig

Jungfrun – knepigt med relationer

23/8–22/9

Jungfrun har ett lönsamt flyt i jobb och affärer under Plutos bana, men dina relationer kan vara ett knepigare område att hantera. Se till att inte jobba jämt, dina resurser är starka nu och du vill använda dem, men dina närmaste riskerar att bli missnöjda. Du håller balansen om du planerar tiden noga och inte glömmer bort dig själv!

Månadens chans: Starkare ekonomi.

Månadens utmaning: Grälen.

LÄS MER OM JUNGFRUN HÄR

Vågen – vill slippa kompromissa

23/9–22/10

Vågen vill styra den här tidens aktiviteter efter de egna önskemålen och slippa kompromissa. En självständig period som stärker dina övertygelser. Merkurius inflytande gör dig vältalig och du använder talets gåva för att få det du vill ha. Kärleken känns desto mer på hal is, nu tycks den behöva något som kräver en kraftansträngning.

Månadens chans: Erövringar.

Månadens utmaning: Relationerna.

LÄS MER OM VÅGEN HÄR

LÄS OCKSÅ: Guide: Allt du behöver veta om månadsstenar

Skorpionen – tid att experimentera

23/10–21/11

Skorpionen har oskrivna blad att fylla under denna möjligheternas månad. Nu finns tid att experimentera och prova dig fram och du gör det med öppna sinnen. Det finns en utmärkt känsla inom dig för vad som är din grej eller inte och det gäller även på kärlekssidan. Du fattar beslut som förmodligen rör upp både känslor och tankar!

Månadens chans: Inre resurser.

Månadens utmaning: Andras inblandning.

LÄS MER OM SKORPIONEN HÄR

Skytten – prova något nytt

22/11–21/12

Skytten pysslar om sitt sociala liv och nu tar du tag i de samtal du länge planerat, men som aldrig blivit av. Att höra av dig till släkt och vänner känns uppskattat från båda hållen. Kärleken är ett knepigare område för dig, dina satsningar får kanske inte den omedelbara effekt du vill ha. Tjura inte, prova med något nytt!

Månadens chans: Återföreningar.

Månadens utmaning: Uthålligheten.

LÄS MER OM SKYTTEN HÄR

Stenbocken – en nervös tid väntar

22/12–19/1

Stenbocken har Merkurius kvicka energier att luta sig mot när tillvaron går mot snabba förändringar och oväntade utmaningar. En nervös tid för din jordnära varelse, men du hittar flyktvägarna som hjälper dig att andas ut mellan varven. Återhämtning är viktigast, men också umgänget med inspirerande tecken som Lejonet och Tvillingarna.

Månadens chans: Mysiga utflykter.

Månadens utmaning: Nya krav.

LÄS MER OM STENBOCKEN HÄR

Vattumannen – ständigt på väg

20/1–18/2

Vattumannen är allt annat än en lugn och beskedlig Ferdinand under korkeken just nu. Du är nu ständigt på väg till nya mål och omgivningen har svårt att hänga med i din ombytlighet. Nya passionerade intressen växer fram i dag, men är bortglömda i morgon. Du är extra spännande för tecken som Väduren och Kräftan just nu och kemi kan uppstå.

Månadens chans: Kärleksstunder.

Månadens utmaning: Brådskan.

LÄS MER OM VATTUMANNEN HÄR

LÄS OCKSÅ: Drömtydning – det här betyder dina drömmar

Fiskarna – kreativiteten växer

19/2–20/3

Fiskarnas medfödda kreativitet växer sig starkare under nuvarande stjärnor. Du har en livlig inspiration som behöver styras upp en smula, men när du väl kan det sätter dina idéer avtryck. Det här tycks vara en lämplig tid för personligt stilbyte, inredning, konstnärligt skapande och förändringsarbete i jobbet. Du är en frisk fläkt.

Månadens chans: Idéer som bär.

Månadens utmaning: Andras problem.

LÄS MER OM FISKARNA HÄR

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + bok av Annika Sjöö för 199 kr. Köp nu!