Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Horoskop 2018: Så blir din sex- och kärlekshöst

Eldigt singelliv, passionerade möten eller hemliga beundrare?

Astrologen Li Larsson tolkar stjärnorna och rapporterar hur din kärlekshöst kommer se ut - stjärntecken för stjärntecken - hela september, oktober och november

Foto: Shutterstock

1 av 12

1. Väduren (21/3-19/4)

För Väduren väntar en möjlig makeover i oktober och för singlarna blir det ett fartfyllt november!

SEPTEMBER

Väduren är månadens slösa, nu vill du skämma bort dig själv. Venus gör dig dock kräsen och du satsar på det bästa. Men se upp för dyra fynd som inte håller måttet. Du är inte den mest effektiva, hellre njuter du av ledighet och miljöombyten. Att fixa till ditt yttre ger gnista i kärlekslivet!

Månadens chans: En ny stil.

Månadens utmaning: Förhastade beslut.

Kärlek: Venus styr och du kanske kommer på att du vill göra en makeover. Ett fräscht yttre är det som kan tända gnistan i ditt kärleksliv eller dra blickarna till singeln. Hitta den rätta stilen! 

LÄS OCKSÅ: Så blir ditt sex- och kärleksår 2018

OKTOBER

Väduren siktar högt just nu och med dig på färden har du en vilja som är lika stark som din energi. Planeterna Uranus och Mars är kraftkällorna som bjuder på både flexibilitet och uppfinningsrikedom, du hittar genvägarna till flera av dina drömmars mål! Men kanske de kostar en bra slant, var beredd på en dyr månad.

Månadens chans: Uppfyllda drömmar.

Månadens utmaning: Utgifterna.

Kärlek: Uranus och Mars är kraftfulla och eldiga planeter. Nu händer det mycket, en het men kanske inte särskilt stabil månad på kärleksfronten. Äventyraren i dig gillar utmaningarna du ställs inför! 

NOVEMBER

Väduren påverkas av sin härskarplanet Mars och nu vill du se att det händer något. Balansera energin med mycket motion och aktiviteter för huvudet. Att studera något nytt ger stimulans och kanske du hittar ett intresse för livet. Du visar nu självförtroende, är en pålitlig vän, kollega och partner!

Månadens chans: Egen utveckling.

Månadens utmaning: Förkylningsbacillerna.

Kärlek: Din energi är stark och utåtriktad i vinter och det betyder att du kommer att träffa en massa folk. Chanserna ökar för singeln och du bör vara extra på hugget kring den sista helgen i månaden. 

LÄS MER OM VÄDUREN

1 av 12