Jungfruns drömmar handlar om kärlek och kyssar och känslorna för en viss person är starka.
1 av 2: Jungfruns drömmar handlar om kärlek och kyssar och känslorna för en viss person är starka. Foto: Shutterstock
2 av 2

Horoskop 2018: Så blir februari enligt stjärnorna

Planeten Mars går genom Skyttens tecken och nu gynnas resplaner, upptäckarglädje och studier. 

En bra tid att påbörja något nytt och spännande. Att stå stilla och vänta på att något ska hända i stället för att ta initiativ är sämre, risken finns att en växande rastlöshet leder till förhastade beslut.

Här tyder astrologen Li Larsson stjärnorna - tecken för tecken.

Väduren

21/3–19/4

Väduren är i farten, när Mars och Pluto påverkar har du ångan uppe och får se upp för att inte bli stressad. Ibland överraskas du av det oväntade och tvingas ändra dina planer. Vissa områden står dessvärre stilla trots ihärdiga insatser. Där bör du avvakta i stället för att stånga dig blodig. Kärleken bjuder på omväxlande väder, håll i tyglarna!  

Månadens chans: En het affär. 

Månadens utmaning: nervspänningen. 

LÄS OCKSÅ: Så blir ditt sex- och kärleksår 2018 

Oxen

20/4–20/5

Oxen är sugen på kärleksmys och romantiska träffar, men får inte sällan händerna fulla av arbete i stället. Tiden far snabbt i väg, Saturnus läge är en just nu en utmaning som bara arbetshästen trivs med. Det är en flörtig och glad stämning kring tecknet trots allt, även om du får stjäla stunderna för två. Planera för dina lediga söndagar.  

Månadens chans: befordran. 

Månadens utmaning: tidsbristen.  

Tvillingarna

21/5-21/6

Tvillingarna har tempot och nu flyter dina sysslor på. Samtidigt finns där en dragning till äventyr och du gör sannolikt dina små avstickare mitt i vardagen. Det gnisslar ibland på kärleksfronten, men du är spännande och påhittig och singeln saknar inte uppmärksamhet. Din kreativa sida kommer till nytta inom jobbet och ekonomin, nya idéer känns lönsamma! 

Månadens chans: äventyr. 

Månadens utmaning: risk för gräl. 

Kräftan 

22/6–22/7

Kräftan känner sig för lite försiktigt och när du väl tar ett steg är det noga genomtänkt och analyserat. Månadens planeter med Pluto i täten gör dig skärpt men en smula tillbakadragen. Att inse din potential och höja ambitionerna ett snäpp är uppmaningen. En givande tid för alla slags samarbeten, men också för de egna projekten. 

Månadens chans: trygghet. 

Månadens utmaning: självförtroendet.  

Lejonet 

23/7–22/8

Lejonet är just nu en livlig, verbal och social person och folk dras till dig. Du drar nytta av människorna som flockas kring dig och som kan och vet sådant du själv behöver mer av. Merkurius och Venus påverkan är också gynnsam för ekonomin, du är modig och har en klar uppfattning om vad du bör satsa på. Intuitionen är med dig under hela månaden!

Månadens chans: medhjälpare. 

Månadens utmaning: avundsjukan. 

Jungfrun 

23/8–22/9

Jungfruns drömmar handlar om kärlek och kyssar och känslorna för en viss person är starka. Men det är ingenting som märks så mycket utåt, du är kontrollerad och kanske blyg, våga ta steget att flörta! Planeten Neptunus gör dig inlevelsefull på gränsen till jobbigt, undvik att släpa runt på andras problem. Att skriva eller måla ökar din inre harmoni. 

Månadens chans: romantik. 

Månadens utmaning: Känsligheten. 

Vågen 

23/9–22/10

Vågens taktik just nu är att prioritera det som fungerar och undvika att ställa sig i motvinden. Det område som flyter bäst är jobbet och du har både roliga och intressanta erfarenheter framför dig. Saturnus påverkan gör dig mindre säker på kärleken och du känner av tecknets berömda beslutsångest. Lägg oron åt sidan och lita på magkänslan! 

Månadens chans: kul på jobbet. 

Månadens utmaning: spänningarna. 

Skorpionen 

23/10–21/11

Skorpionen tar till sig de lyckobringande influenserna från Jupiter och smider medan järnet är varmt. Du är beredd att handla när vägen ligger fri och det gör den nu, vad du än satsar på dyker både medhjälpare och plötslig tur upp och underlättar dina planer. Spel och lotteri bjuder på ökade vinstchanser, men ta ingenting för givet! 

Månadens chans: tursamma tillfällen. 

Månadens utmaning: glupskheten. 

Skytten 

22/11–21/12

Skytten börjar automatiskt röra på sig i nya riktningar när planeten Mars influenser eldar på. Det finns en rastlöshet inombords och du vill komma loss från sådant som känns mindre roligt att lägga energi och tid på. Ta tillfället i akt att hitta vägen till sunda alternativ och upptäcka nya intressen, du har nu modet och orken du behöver! 

Månadens chans: vidgade vyer. 

Månadens utmaning: inre stress. 

Stenbocken 

22/12–19/1

Stenbocken har ett hav av känslor inombords just nu, men utåt visar du kanske ingenting. Saturnus och Plutos påverkan gör dig sluten och sträng i din attityd, men månen är också med på ett hörn och skvallrar om att du bär på en längtan efter kärleksbevis. Inse att du måste lätta på locket och visa lite värme om du vill ha gensvar... 

Månadens chans: karriärsteg. 

Månadens utmaning: självkontrollen. 

Vattumannen 

20/1–18/2

Vattumannen är den som organiserar och planerar och sätter saker i sina rätta sammanhang. Det gäller förmodligen också prylarna hemma, att vara petig med detaljerna är mer en regel än undantag. Merkurius bana ger dig också en förmåga att bena upp problem som varit efterhängsna, en befriande känsla lägger sig över slutet av perioden. 

Månadens chans: upprensning. 

Månadens utmaning: många måsten. 

Fiskarna 

19/2–20/3

Fiskarnas månad är full av Venus härliga påhitt, det ena ljusare och gladare än det andra. Du dras till livets goda som flugorna till en sockerbit och hämtar kraft i kärleksfulla vänner, roliga nöjen och utflykter. Jobbet får inte din själ, du ger den i stället till de underbara ting som bejakar livet och hälsan. Du blir lätt förälskad! 

Månadens chans: hjärtliga skratt. 

Månadens utmaning: slösan. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

ToppHälsa – 100 % pepp & inspiration! Se erbjudande