Jackie Samuel är professionell "gosare". Hon tar betalt för att ligga nära och hålla om någon.
Jackie Samuel är professionell "gosare". Hon tar betalt för att ligga nära och hålla om någon. Foto: Jeffery R. Werner / Incrediblefe

Hon tar betalt för att gosa och ligga sked

En del säger att det Jackie Samuel, 29, gör är värre än att vara prostituerad. Och att ligga nära och hålla om någon är mer intimt än sex, menar kritikerna.

Men det har inte avskräckt 29-åringen som är mycket hängiven sin affärsidé. Varje vecka har Jackie besök av ett 30-tal män på "The Snuggery" som alla är i behov av närhet utan sex.

Jackie Samuel började ta betalt för 'gosandet' för att bekosta sina studier och försörja sin son. Det kostar drygt 600 kronor i timmen för att få ligga sked med 29-åringen på The Snuggery i New York, skriver the Daily Mail.

Kunderna är män i alla åldrar och i bland en och annan kvinna:

- En del av mina äldre kunder har just förlorat sin fru och behöver någon att vara nära. Flera av de yngre männen är ofta mellan relationer, en del i dåliga sådana och vissa är helt enkelt bara nyfikna och vill testa, säger Jackie till tidningen.

 

Själva 'gosandet' kan äga rum lite varstans i Jackies hem men vanligast är dubbelsängen. Det är förbjudet att röra de delar av hennes kropp som kräver underkläder.

"The Snuggery" går så bra att Jackie har anställt ytterligare en professionell gosare, och tillsammans har de klurat ut en dubbelt så trivsam gosstund för kunden, nämligen en "double snuggle".

- Jag tror att jag är född till att gosa. Att gosa är hälsosamt, andligt och roligt, säger Jackie Samuel.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + hårvård från Idun Minerals. Köp nu!